Magdalena1 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Kingula ja także widziałam ten samochód co dachował,wyglądalo to koszmarnie :-? no i w drodze powrotnej ten drugi wypadek :( strach jeździć :-? i te koszmarne mgły. brrr Quote
Irviers Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Savannah'][quote name='MartaReksKiwi']Mogłabym prosic jakąs dobrą duszyczkę o stawkę sznaucerów miniaturowych pieprz i sól?? :D SZNAUCER MINIATUROWY PIEPRZ I SÓL PSY kl.szczeniąt LAKI Góreczki kl.młodzieży BAMBOO Win-Lin EDISON Dag Aleksja HAŁAS Narator Orkus KENZO kl.pośrednia BYSTRY BORYS Etruria Polonia FCI DAR WALENTEGO Piwowar HIBISCUS Mengo Celebration HIGH LIFE Corigentia JUGLANS Mengo Celebration Blythewood KENNY kl.otwarta CARLOS SPENCER III Piwowar CELTIS Mengo Celebration CLIPPER Rezlark DIAMENTE Nefer Tari DUMNY WALENTY Piwowar Kamrat LOVE REDONDO kl.championów ENISAN BARI iz Kedrovoy Padi (Ch.RUS) EUKALIPTUS Mengo Celebration FAJNY FACET Corigentia INTI INKA Nefer Tari (INT.CH,RUS,PL,VDH) SUKI kl.szczeniąt MARICA Anrete MORRIGAN Alwis WIELKANOCNA BABA Etruria Polonia FCI kl.młodzieży ASTRA z Ogrodu Fauny AZJA Cerber BERGENIA z Ogrodu Fauny CELEBRACJA Etruria Polonia FCI CZANTORIA Etruria Polonia FCI NIKE Prawdziwy Skarb RUSŁANA Ti-Fio Hildbert's XCLUSIVE kl.pośrednia DAYLA Anrete DEBIRA Anrete DIVA WALENTYNKA Piwowar INSIGNIA od Hieny LOVELY NEFER Northumberland kl.otwarta DAR WALENTYNKI Piwowar EDNA Di Emergo GARDENIA Mengo Celebration HIGH QUALITY Corgientia HIGUERA Essentia Kamrat JAKA MIŁA ZUZA MONA od Czarnego SOMA od Czarnego kl.championów A'ALAYA ZARIA GRAND Hajan (INT.CH,PL,UA) DAFNE Dag-Aleksja Sasquehanna ETERNA LIZA Łezkowe Pole kl.weteranów KILIZ Nefer Tari Prosze :wink: Savannah jestes wielka!! Bardzo dziękuje!!! :angel: :D :D Quote
musia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Do Savannah Czy prośba o stawkę gończych polskich- byłaby przegięciem? Z góry dziękuję. Quote
alexandra Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Savannah, ja jeszcze raz poprosze jak tylko mozesz o stawkę sznaucerków mini czarnych. Z góry wieelkie dzięki Quote
Viz Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Savannah czy to Ciebie miałam okazje poznac w Poznaniu? ;) Przy ringu husky'ich. Byłam z Atomic ;) Ona odbierala psiaczka: Villarica SANTIAGO :) Quote
Irviers Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Savannah'][quote name='alexandra']Bardzo bym prosiła o stawkę czarnych sznaucerów mini. Z góry dziękuję :) PSY kl.młodzieży ARAGON Ollivander DARK PRINCE Hermes LIDER Das NON STOP Grasant FCI SHOGUN Alwis kl.pośrednia BUICK APOLLO Eternal Gambler CHALLENGER Hermes DIABLE v.d Havenstad kl.otwarta BILLY von Gloria-Viva JAMIE OLIVER van't Dulfke kl.championów Gloris KERMIS RAMIS ARI Grażki ROYAL BOY Alwis SUKI kl.młodzieży ARIA Ollivander EUROSTAR Rezlark SHARON Alwis WIKI z Tartaku kl.otwarta GINGER z Sardanu PRIMA Niger Lux ZAHRA Hermes kl.championów MANON LESCAOUT Androis (CH.CS) prosze :wink: Ola Savannah napisała Ci już stawkę ;) Quote
maga18 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Nie mam sie czym chwalic... ale napisze :lol: Moj Toffi w mlodziezy II/8 doskonały Milka tez w młodziezy doskonała/10 bez lokaty... uszu małpiszon nie chciał postawić :evilbat: ale w sumie powinnam sie cieszyc bo 3 suczki zeszly z bdb :roll: A co do organizacji... nie mam zastrzezen, oprocz tego ze ring grzywaczy byl usytuowany przy drzwiach wejsciowych (za drzwiami nie bylo holu tylko od razu ulica) troszke miejscami wiał wiatr... szczegolnie ze drzwi bylyl non stop otwarte, mimo tego ze staram sie je zamykac i takim oto sposobem jak wlazłam na ringu z moja suczką to troszke pizgało po nogach a co z tym idzie po jej gołym ciałku :( Efektem tego byla delirka, garbienie sie i zły humor, wiec pokazala sie nie najlepiej... w sumie to dala do zrozumienia ze ma gdzies tą wystawe bo w najwazniejszym momencie skuliła uszy i nie chciala patrzec na sedzine :lol: Olewatorka mala!!! Quote
maga18 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 a ktos wie jakie psy wziely BOG IX ????? Quote
Nitor-Nivalis Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 ja wiem :0 Grupe IX wygrał piękny Biały Duzy pudel jak sie nie myle to z niemiec :) niestety na Bisie nic juz nie wział, choc osobiscie stawiałam go na jakiejs lokacie Quote
maga18 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 dzieki :D a grzywacz stanął na którejs lokacie na BOG`u ?? Quote
maga18 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 złota owłosiona suczka - włascicielem jest M.Supronowicz :D chce wiedziec czy cos wziela by uzupelnic wyniki grzywaczy :D Quote
Nitor-Nivalis Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Tak wiem ze była widzialam ją w ringu przygotowawczym, ale wlasnie jak tam sie spedz cala wystawe to nie wiadomo co sie dzieje na ringu obok :) takze nie pamietam kompletnie. Quote
Savannah Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='musia']Do Savannah Czy prośba o stawkę gończych polskich- byłaby przegięciem? Z góry dziękuję. oczywiście że nie :wink: nie zraziło mnie nawet 88 ONów..to co dopiero 29 Gończych :) PSY kl.młodzieży ATOS Piękna Wieś LITWIN Ziębowe Wzgórze kl.pośrednia CENTAR Czarny Tulipan kl.użytkowa HARNAŚ Trzy Potoczki MIRAŻ Kłusująca Sfora PUZON Inny Świat kl.championów IRON Goniec Pomorski kl.weteranów SZARŁAT Inny Świat SUKI kl.młodzieży LIMBA Ziębowe Wzgórze LOTKA Olfactus LUTNIA Ziębowe Wzgórze ŁYSKA Sfora Grzymały NORA Inny Świat ORAWA Kłusująca Sfora PHARA Kłusująca Sfora UNA Hulaj Dusza kl.pośrednia JUKA Jednorożec KALINA Goniec Pomorski ZAMA Rumcajsowe Obejście kl.otwarta AZJA Prima Goniec ETA Rumcajsowe Obejście HAŃCZA Trzy Potoczki POGOŃ Inny Świat TAHIRA z Suchej Strugi kl.użytkowa KOBZA Goniec Pomorski kl.championów BYSTRA Olfactus proszę :wink: Quote
Savannah Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Viz'] Savannah czy to Ciebie miałam okazje poznac w Poznaniu? ;) Przy ringu husky'ich. Byłam z Atomic ;) Ona odbierala psiaczka: Villarica SANTIAGO :) tak :wink: to byłam ja :) :wink: Quote
Viz Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Oh no to bardzo milo bylo mi Cie poznac ;) Simbuś kochany i bezproblemowy w samochodzie :) Troszke sie rozpychal, ale ogolnie misio :lol: Masz moze jakies wiesci od Atomic jak tam go psiaki przyjely? ;) Quote
Savannah Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Viz']Oh no to bardzo milo bylo mi Cie poznac ;) Simbuś kochany i bezproblemowy w samochodzie :) Troszke sie rozpychal, ale ogolnie misio :lol: Masz moze jakies wiesci od Atomic jak tam go psiaki przyjely? ;) to fajnie że podróż bez problemu :) Atomic pisała mi że bardzo dobrze się przyjął z pozostałymi i nie ma z nim problemu i że jest słodki :) Mi również było miło :wink: Quote
alexandra Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Savannah'][quote name='alexandra']Bardzo bym prosiła o stawkę czarnych sznaucerów mini. Z góry dziękuję :) PSY kl.młodzieży ARAGON Ollivander DARK PRINCE Hermes LIDER Das NON STOP Grasant FCI SHOGUN Alwis kl.pośrednia BUICK APOLLO Eternal Gambler CHALLENGER Hermes DIABLE v.d Havenstad kl.otwarta BILLY von Gloria-Viva JAMIE OLIVER van't Dulfke kl.championów Gloris KERMIS RAMIS ARI Grażki ROYAL BOY Alwis SUKI kl.młodzieży ARIA Ollivander EUROSTAR Rezlark SHARON Alwis WIKI z Tartaku kl.otwarta GINGER z Sardanu PRIMA Niger Lux ZAHRA Hermes kl.championów MANON LESCAOUT Androis (CH.CS) prosze :wink: Dziękuję bardzo :) Quote
musia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Dziękuję Savannah Mam pytanie: czy w katalogu w gończych nie było czasem Borowego Herbu Węszynos. Wygrał rasę. A nie wiem w której klasie był. W twojej rozpisce go nie ma. Quote
Musiałek Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 :) bo Savannah się troszkę pomyliło jej klasa uzytkowa to jest OTWARTA natomiast w użytkowej byli BOROWY Herbu Węszynos CZOK Domini Canes CPC TROP od Gajowego Maruchy - nieobecny Quote
Gazuś Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Savannah - a może jeszcze dla mnie znajdzie się stawka goldów, co? Prosze, prosze, prosze, prosze :) A jak nie chce ci się pisać, to chociaż stawke pośredniej, otwartej i młodzieźy z psów! :) Albo jak masz skaner to kopiuj i przesyłaj na kiciuch@autograf.pl dzięki Ci z góry :*:* Quote
Savannah Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Gazuś']Savannah - a może jeszcze dla mnie znajdzie się stawka goldów, co? Prosze, prosze, prosze, prosze :) A jak nie chce ci się pisać, to chociaż stawke pośredniej, otwartej i młodzieźy z psów! :) Albo jak masz skaner to kopiuj i przesyłaj na kiciuch@autograf.pl dzięki Ci z góry :*:* napisze całą stawke :wink: mam jakiś sentyment od Poznania do goldenków...może dlatego że wystawiałam goldenke w młodziezy w Poznaniu :angel: Quote
Kalunia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='skubi']Gratuluje wszystkich Poznańskich sukcesów! Ja byłam tylko towarzysko, głównie jako fotograf beardedów. Mam wielką prośbę do tych co oglądali zawody agility na ringu głównym. Ja w tym czasie byłam unieruchomiona na balkonie pilnując psa mojej rodzinki i akurat biegał pies który do złudzenia przypominał beardeda (tylko krótszą/obciętą sierścią) Czy było to tylko moje wrażenie? Cze można gdzieś znaleźć informacje o psach startujących w zawodach? Skubi, fotka tego piesia z działu agillity (oczywiscie nie moja) http://img37.imageshack.us/my.php?image=obraz0656nx.jpg mi wyglada beardowsko ;) Quote
Recommended Posts