Polna Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 ja moge poprosić o stawke beagle'i prosze :puppydog: Quote
Toller Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 an3czka napisał(a):gratulecje dla Foxisława i Jego 'Pańciostwa' :BIG: nam niestety poszlo srednio. bez CWC no i jakos tak... ...ze BASCO jeszcze zbyt mlodziezowy jest i w ogole sedzia czepiala sie... ponoc w grupie duzo bdb sie posypalo, wiec moze powinnam sie cieszyc, ze chociaz dosk. otrzymal :roll: Ej, też tak bywa... Pamiętasz nasz Sopot? :roll: A Basco i tak jest najpsiękniejszy!!!! :D A jak poszło Amberom? My teraz oblewamy Victorię!!! :drinka: Quote
Gosia & c.o. Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 GRATULACJE dla wszystkich!!! Ja nic nie wystawiałam, bo skupiłam sie na Młodym Prezenterze który trwał praktycznie cały dzień :-? Ale w Mistrzostwach Polski 2005 zajęłam 2 lokate i chyba bardzo sie z tego ciesze :) Sędziowała Elke Pepper. Tym samym koncze swoją karierę w MP no chyba że jeszcze pokusze sie na światówce... :lol: Na malamutach sie nie znam zupełnie, ale wydaje mi sie że widziałam ładniejsze... Quote
Natalia_W Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A ja sie pochwale za Ludka bo ona jest nadal w szoku :wink: M ialam przyjemnosc wystawiac jej Parsonka w Poznaniu i.... Milo zdobyl tytul Ml.Zw.Polski!!!! tym samym ukonczyl Ml.Ch.Pl!!... a pozniej w porownaniu z Ch.Pl i Int.Ch zostal ZWYCIEZCA RASY!!!! Zobaczcie jak sie Milo ucieszyl hehe :wink: Quote
Klaudia:-) Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Gratulacje dla Milo, kolejnych sukcesów nie tylko wystawowych ale i w agillity. Quote
Cavisia Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A jakbym mogła prosić o stawkę cavalier king charles spanieli (najlepiej skan) - adres cavalierki@tlen.pl. Z góry dziękuję. Quote
Jagoodka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 ninja_6 napisał(a):proszę o stawkę cocker spanieli angielskich :) cocker ang podpalany Psy, mlodz- MAT Stankoker -doskonala I Suki mlodz CALAIS Wrzeciono Czasu - doskonala II ROSA Renmil - doskonala I otwarta- SCARLETT Renmil - doskonala I CWC (zakonczyla Championat polsi) n champ- BUT NOT FOR ME IN SABLE Sambalu - doskonala I cwc cocker ang czarny Psy mlodz Sorcery's CATCH A FALLING STAR - doskonala I, zw.ml. BOB MERLIN Made in Poland - dosk II posrednia- LORD Perseus doskonala I cwc otwarta- MEL Lanckoroński Akcent - doskonala I cwc champ FRODO Sapere Aude - doskonala II Res.cacib ITSY- BITSY IKE Hetiw - doskonala I cwc, cacib Suki mlodz INKA z Wyspy Men MEGAN Made in Poland NUTELLA NIGRA Złota Grota - doskonala I, zw.ml VERONIQUE z Vejminku otwarta KIARA KASYLDA Hetiw LOVELY LEILA Hetiw VICHY Violmar - nb uzytk COBEA Cockeret - doskonala I Twinsmade DIANA ROSS - doskonala I, cwc, res cacib champ KESSI Lśniąca Gwiazda SHOW GIRL Sambalu weteran BLANCA Renmil-nb PETTIT PUSSY Hanga - doskonala I cocker ang kolor Psy szczen- Bleper's OMEN - w.o. nszwr otwarta KIMERYS HAPPY MY BOY Capra LORD Capra champ- OCEAN Capra - doskonala I cwc Suki szczen- Flashdance CUDDLY DOL otwarta BAYA DHERA Caballus LYKKEBO'S COCK My Generation champ- LACRIMA SILVER BLUE Capra cocker ang zloty Psy mlodz Manupi's LONELY STRANGLER - dosk I XANTHOS z Vejminku - doskonala II uzytk- Doubtless CONFIDE IN ME champ- GOLDEN GATE of Black Mirage Suki szczen- LACRIMA LORI Złota Grota - w.o mlodz FANABERIA Pro Publico Bono PIĘKNE PIEGI Lanckoroński Akcent posrednia- CHARISMA z Fusberku - doskonala I uzytk- CITRA z Male Kamenne champ- GRACJA Złota Grota - doskonala I , cwc, cacib Quote
Gidget Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Polna napisał(a):ładnie prosze o bajge (beagle) :angel: Psy kl szczeniat HOTSHOT Xandrina JUST KIDDING Xandrina Spotless MANDARYN mlodz BINGO Koda z Boru DON CORLEONE Catulus FERDYNAND z Krainy Szczęścia Spotless LESER posrednia CHESTER Malowniczy Jeziorak DAVIDOV ENGLISH Matricaria EMORLEN IMPERIAL of Tragband XAVERY Tel Quel otwarta AMIS Lukrecja BETASOL Beta Plus BORIS Dubna Skala BOSS Chatka Holly CYMES THE FIRST Catulus DIUNE ENGLISH Matricaria LITTLE ZIGGY Beguelle MORDOR z Leśnej Szkółki NESTOR Połkrza RED MOON Beguelle RODI Połkrza VICTORIOUS GOLDEN STAR z Tucholskiego Boru uzytkowa ICE CREAM ENGLISH Matricaria champ CHARDONNAY ENGLISH Matricaria Fortibus SPRING ENTHUSIASM Suki kl szczeniat HAPPY LADY HOLLY from Elly's Pack JESSICA SMART Xandrina KALIFORNIA Xandrina mlodz BENITA Połkrza COCA LADY Gorzowska Panorama DOUBLE LADY Catulus FEMALE LIZARD Krotoski FIERY ROSE Dan- Lu GABI z Rydzyńskiego Lasu HOT AMBA ENGLISH Matricaria MIGOTKA Pomarszczony Czar TABITHA Xandrina TEL QUEL Xandrina posrednia Spotless KAMEA PRINCESS XENA Xandrina SONIA Aga i Tala otwarta BAJA Chatka Holly BARWNA BOTWINKA Polot BETI LOLA Buszówka DANY z Tulacke Stezky FOLLY ENGLISH Matricaria GRACE ENGLISH Matricaria HEYAH z Doliny Rozrywki I AM WOMAN ENGLISH Matricaria ILU Łaciata Mila Spotless INGRID NUKA Marchewkowe Wzgórze Starbuck Torbay SMOKE RING TISSA Połkrza WEGA z Herbu Sapały uzytkowa MORIA z Leśnej Szkółki ZAWIŁA ZAGADKA Polot champ ALBA Per Domos Balatus FORMATKA Tel Quel uff.... :P Quote
Savannah Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Polna napisał(a):ładnie prosze o bajge (beagle) :angel: Dużo tego :wink: PSY Kl.szczeniąt HOTSHOT Xandrina JUST KIDDING Xadrina Spotless MANDARYN Kl.Młodzieży BINGO Koda z Boru DON CORLEONE Catulus FERDYNAND Z Krainy Szczęścia Spotless LASER Kl.pośrednia CHESTER Malowniczy Jeziorak DAVIDOV ENGLISH Matricaria EMORLEN IMPERIAL of Tragband XAVERY Tel Quel kl.Otwarta AMIS Lukrecja BEATSOL Beta Plus BORIS Dubna Skała BOSS Chatka Holly CYMES THE FIRST Catulus DIUNE ENGLISH Matricaria LITTLE ZIGGY Bequelle MORDOR z Leśnej Szkółki NESTOR Połkrza RED MOON Beguelle RODI Połkrza VICTORIOUS GOLDEN STAR Z Tucholowskiego Boru Kl.użytkowa ICE CREAM ENGLISH Matricaria Kl.championów CHARDONNAY ENGLISH Matricaria Fortibus SPRING ENTHUSIASM SUKI Kl.szczeniąt HAPPY LADY HOLLY from Elly's Pack JESSICA SMART Xandrina KALIFORNIA Xandrina kl.młodzieży BENITA Półkrza COCA-LADY Gorzowska Panorama DOUBLE LADY Catulus FEMALE LIZARD Krotoski FIERY ROSE Dan-Lu GABI Z Rydzyńskiego Lasu HOT AMBA ENGLISH Matricaria MIGOTKA Pomarszczony Czar TABITHA Xandrina TEL QUEL Xandrina kl.pośrednia Spotless KAMEA PRINCESS XENA Xandrina SONIA Aga i Tala kl.otwarta BAJA Chatka Holly BARWNA BOTWINKA Polot BETI-LOLA Buszówka DANY z Tulacke stezky Matricaria FOLLY ENGLISH Matricaria GRACE ENGLISH HEYAH z Doliny Rozrywki I AM WOMAN Matricaria ILU Łaciata Mila Spotless INGRID NUKA Marchewkowe Wzgórze Starbuck Torbay SMOKE RING TISSA Połkrza WEGA z Herbu Sapały kl.użytkowa MORIA Z Leśnej Szkółki ZAWIŁA ZAGADKA Polot kl.championów ALBA Per Domos Balatus FORMATKA Tel Quel Prosze :wink: Quote
Savannah Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Cavisia']A jakbym mogła prosić o stawkę cavalier king charles spanieli (najlepiej skan) - adres cavalierki@tlen.pl. Z góry dziękuję. Hmm skanera nie mam :oops: ale napisze tutaj PSY Kl.młodzieży CENZI Gorcorgi DEFI-DAX Uczniowski Kaprys PRINCE DARNLEY Eko-Bem VALENTINO NOIR De Oasseriphane kl.pośrednia GULIVER AIDHA Gold IGOR Al-Ma-Paulus LIBRETTO NEGRO Sylena FCI MAX Dobry Rok kl.otwarta ALBERTINO Caressema ANARUK Gorcorgi CALYPSO Uczniowski Kaprys KENTUCKY JOE du Chateau Noblesse FCI kl.championów ENTER Złodziejska Zgraja WILHEL TELL vom Oppermann SUKI kl.młodzieży ACCARA Santa Gwillian BORBORKA Kavaliri Kvarteto Ex Officio BASTET BUTERFLY Kavaliri Kvarteto DOLCE VITA Deep Forest GINERVA z Michelina Harana MIMI ROGERS Kl.pośrednia ANASTASIA Deep Forest ANGELINA-ROXANA Brget GINGER Ultima Ratio MAMBI Dobry Rok kl.otwarta HAYA REBBA Rubinowy Kret HELGA v.h Lamslag MAATI Tandem kl.championów EKSALA KSIĘŻNICZKA Randia XANDRA vom Oppermann Prosze :wink: Quote
vigor Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A nasze kochane welsze wchodzily na ring z 2 godzinnym opoznieniem, czyli o 16.30. Oczywiscie byly bardzo wypoczete, bez zadnego stresu. Jesli to miala byc generalna proba przed swiatowka to wypadla baaaardzo kiepsko. Quote
Daisunia Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 a ja poprosze o staweczke malamtkow ;) plisss Quote
ninja_6 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 jagoodka bardzo dziękuje za spaniele :smilecol: Quote
Savannah Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Daisunia']a ja poprosze o staweczke malamtkow ;) plisss ło mamo...ale dużo :roll: no ale cóż piszemy :roll: :wink: PSY Kl.młodzieży ATTIŚ Anuluś FCI CANYON Huk Amarok Storm Hhudson FERGUS SASIMAYOK MAVERICK Ala-Ka-Nuk NAGAR Źródlana Dolina TEQUILLA Qolves Valley TRANSFER Huk Amarok kl.pośrednia BIORN Południowa Alaska PACKO Huk Amarok SHINOOK z Radockiej Góry ZARKO Chojnowski Park kl.otwarta BOLS Diamentowa Gwiazda ELBROS Z Śnieżnej Doliny ENKIDU Z Śnieżnej Doliny ENZO z Śnieżnej Doliny FOREST Huk Amarok GERONIMO Ślad Wilka LORD BAYRON Huk Amarok LUNAR EVENING Huk Amarok MORS Z Muchowic kl.championów BARNEY Siwash Legend (Int.Ch) JUST FOR FUN Shamanrock YUPIK UNKAS Tanana (Int.Ch) SUKI kl.szczeniąt Katzebues Kringmerk FANTASMORGIA kl.młodzieży ASTREA Dolina Lodowego Wichru EMMA Puchowy Zaprzęg FAIR PLAY Appalachian NALA Żródlana Dolina PASJA z Howerii kl.pośrednia POLONIA Huk Amarok REBELIA Wilcze Urwisko SITKA Huk Amarok kl.otwarta BLUE HEAVEN Appalachian CHA-KOONAH w Kampionowskim Boru CYTRA Cień Alaski NANOOK SPIRIT EDITIE PRINCEPS NEBARASCA Huk Amarok ORINA LUCKY North Wind SNOW SPRING Stella Polaris TRUST IN Sausimayok kl.championów DELIGHFUL ANNY Inditarod kl.weteranów ALGONKA am Merkambertaner Prosze :wink: Dodatkowo malamut wygrał BIS Quote
Gidget Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Daisunia napisał(a):a ja poprosze o staweczke malamtkow ;) Psy mlodz ATTIŚ Anuluś CANYON Huk Amarok Storm Kloud FERGUS SASIMAYOK MAVERICK Ala-Ka-Nuk Anuri NAGAR Źródlana Dolina TEQUILLA Wolves Valley TRANSFER Huk Amarok posrednia BIORN Południowa Alaska PACKO Huk Amarok SHINOOK z Radockiej Góry ZARKO Chojnowski Park otwarta BOLS Diamentowa Gwiazda ELBROS z Śnieżnej Doliny ENKIDU z Śnieżnej Doliny ENZO z Śnieżnej Doliny FOREST Huk Amarok GERONIMO Ślad Wilka LORD BAYRON Huk Amarok LUNAR EVENING Huk Amarok MORS z Muchnic champ BARNEY Siwash Legend JUST FOR FUN Shamanrock YUPIK UNKAS Tanana Suki szczeniat Kotzebues Kringmerk FANTASMAGORIA mlodz ASTREA Dolina Lodowego Wichru EMMA Puchowy Zaprzęg FAIR PLAY Appalachian NALA Źródlana Dolina PASJA z Howerii posrednia POLONIA Huk Amarok REBELIA Wilcze Uroczysko SITKA Huk Amarok otwarta BLUE HEAVEN Appalachian CHA- KOONAH w Kampinoskim Boru CHISKASAW BAYOU Forti Fortuna CYTRA Cień Alaski NANOOK SPIRIT EDITIE PRINCEPS NEBRASCA Huk Amarok NESOK Huk Amarok ORINA LUCKY SNOW North Wind SNOW SPRING Stella Polaris TRUST IN Sausimayok champ DELIGHFUL ANNY Inditarod weteran ALGONGKA am Merkambertaner Quote
Nanami Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A ja mam zadanie dla kamikadze! Kto mi wypisze stawke owczarków niemieckich? :P :evilbat: Quote
PARSONRK Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Natalia_W'] Zobaczcie jak sie Milo ucieszyl hehe :wink: Na większości zdjęć Milo merda ogonem :lol: :lol: Quote
Iwa-R Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 My, niestety, pomimo pokonania konkurencji, i bardzo ładnego (wręcz wzorcowego) opisu, nie dostaliśmy Mł.Zw.Pl :evil: Quote
Savannah Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Iwa-R napisał(a):My, niestety, pomimo pokonania konkurencji, i bardzo ładnego (wręcz wzorcowego) opisu, nie dostaliśmy Mł.Zw.Pl :evil: dziwne :roll: :evil: Quote
GR Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Jagoodka! Ja w ogole nie rozumiem tych ocen spanieli. Kto inny dostal bob-a , a to inny caciby, bylo pare cacibow i pare r.cacibow, a o ile wiem to sie daje tylko 1 cacib i 1 r.cacib w tej rasie. :( :( :( Quote
caminada Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 BOBa dostal pies z klasy mlodziezy, a CACIB i res po jednym na plec, a wiec wszystko w porzadku ;) Quote
Irviers Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Mogłabym prosic jakąs dobrą duszyczkę o stawkę sznaucerów miniaturowych pieprz i sól?? :D Quote
Recommended Posts