askaa Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gratulacje dla malamuta, staliśmy obok siebie przed oceną i mogę urzekł mnie ten pies. A my mieliśmy malutki sukcesik bo byliśmy w finałowej 15-tce na BIS-ie szczeniąt. Quote
Incunabula Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Natalia_W albo w ogóle ktoś zorientowany - nie wiecie co to za westie?? Quote
Rambuś Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Przepraszam was ,ale niestety dzisiaj niewysle stafki ,cos mi poczta padła.Mam nadzieje ze stafka husky doszła? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Może wie ktoś jak wyniki finałów? ;) Gratulacje dla wszystkich! :wink: Quote
Monika R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 no wlasnie niestety nie doszla :( ale nie szkodzi powinnam wytrzymac do jutra :wink: Quote
AiMiN Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 askaa napisał(a):Gratulacje dla malamuta, staliśmy obok siebie przed oceną i mogę urzekł mnie ten pies. A my mieliśmy malutki sukcesik bo byliśmy w finałowej 15-tce na BIS-ie szczeniąt. Obok nas :lol: Quote
Incunabula Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ja już się dowiedziałam, że ten westie co miał II BIS to Leonhard's SUPER AGENT, tak gdyby to kogoś interesowało :) . Quote
AiMiN Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gazuś napisał(a):Czyli AMiN, dostałeś BISa? :) Dostaliśmy się również do tej finałowej 15-stki, a dodatkowo staliśmy w szeregu obok samoyedka (stąd: "obok nas"). Jeśli dobrze kojarzę z BIS-a szczeniąt, to na pudle stanęły: sznaucer olbrzym, DJP i chyba sznaucer mniejszy :D Quote
Monika R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Lara nie chcialoby ci sie wstawic stawki husek :oops: ?? jesli kogos interesuje to BIS Junior dostał siberian husky Latrans Aware of Victory Gratulacje dla Kuby!!!! Quote
Agappe Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Linka']Czyli chusta dogomaniacka spełniła swoją rolę bo z tego co tu widze Agappe poznali chyba wszyscy :lol: :wink: Ja już też po.. :( no to skoro już wszyscy mnie poznali to moge sie pochwalić.. niektórzy wiedzą inni nie.. ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I / 2, CWC, CACIB, NSwR, Zw.Polski 2005, Zw.Rasy!!!!! moja dziewczynka wygrała z własnym tatusiem porównanie o rase :) Quote
blaira Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Agappe'][quote name='Linka']Czyli chusta dogomaniacka spełniła swoją rolę bo z tego co tu widze Agappe poznali chyba wszyscy :lol: :wink: Ja już też po.. :( no to skoro już wszyscy mnie poznali to moge sie pochwalić.. niektórzy wiedzą inni nie.. ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I / 2, CWC, CACIB, NSwR, Zw.Polski 2005, Zw.Rasy!!!!! moja dziewczynka wygrała z własnym tatusiem porównanie o rase :) GRATULACJE wyscickaj dziewczynke :angel: Quote
daga10011 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Agappe'][quote name='Linka']Czyli chusta dogomaniacka spełniła swoją rolę bo z tego co tu widze Agappe poznali chyba wszyscy :lol: :wink: Ja już też po.. :( no to skoro już wszyscy mnie poznali to moge sie pochwalić.. niektórzy wiedzą inni nie.. ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I / 2, CWC, CACIB, NSwR, Zw.Polski 2005, Zw.Rasy!!!!! moja dziewczynka wygrała z własnym tatusiem porównanie o rase :) ogromne gratulacje :P :P :P czy moge prosic o stawke leonbergerow??????? :oops: :P Quote
Agappe Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 jeżeli ode mnie tą stawke to jutro.. ja już nic nie widze na oczy ... Quote
NigdyNigdy Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Co prawda leżę już z nosem na stole , ale jako że wypiłam dziś hektolitry Red-Bull'a, to stwierdziłam, że choć trochę siły muszę z siebie wykrzesać, żeby się pochwalić :roll: Wystawa dla nas bardzo udana: - Jagienka- złoto, CWC, CACIB, Zw. Polski - Bursztynek- złoto, Najlepszy Weteran w Rasie, II Best in Show Weteranów :angel: Cieszymy się bardzo i oczywiście gratulujemy zwycięstw pozostałych Dogomaniaków. Wiem, że jest się czym chwalić :D Staweczki, jeśli jeszcze ktoś będzie chciał to nie dzisiaj- błagam :morning: Idę spać- w konću- dobrano Państwu :scared: Quote
daga10011 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 NigdyNigdy-rowniez gratuluje :P :D a stawke leonow mam nadzieje ze jutro ktos znajdzie czas :oops: i sily :lol: zeby mi tu wpisac :oops: Quote
Gidget Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 - Bursztynek- złoto, Najlepszy Weteran w Rasie, II Best in Show Weteranów gratulacje, widzialam was na BIS weteranow :) czy moge prosic o stawke leonbergerow??????? Psy szczeniat ABDUL z Zielonej Wolicy mlodz ALEKS z Lekarzówki AMOR z Oubenic CRUISE Leonberika posrednia AKSEL z Oubenic otwarta BADIK Leonberika CERBER Pałacowe Piękności champ QUINO von der Osnitz Suki szczeniat ABRA z Zielonej Wolicy IGA Murowane Szczęście mlodz AFRA Sameramida CESJA Leonberika DŻESSI DAMA Psie Marzenia TOSKA Lwia Góra WENA WESOŁA od Warsa i Sawy posrednia WINGA Klara z Chotomowa otwarta ARIA Clementis Canis BASILIA vom Lowenherz CAMARA vom Treuen Lowen GAJA BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów QUINTESSA von der Osnitz Quote
dorotal Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Buldog francuski - Leos - CWC :D King charles spaniel: Felicita - Zw. Mł., Mł. Zw. Polski :D :D Vidor - - Zw. Mł., Mł. Zw. Polski , Zw. rasy :D :D :D Quote
Elitesse Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 dorotal napisał(a):Buldog francuski - Leos - CWC :D King charles spaniel: Felicita - Zw. Mł., Mł. Zw. Polski :D :D Vidor - - Zw. Mł., Mł. Zw. Polski , Zw. rasy :D :D :D gratulacje !!!! :angel: :angel: :laola: Quote
Draczyn Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Draczna Draka Draczyn, ML.Zw.Pl,; Int Ch Pacynka Draczyn Zw. Seniorów Gratulacje dla wszystkich, pozostałych wygranych :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Nitor-Nivalis Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 no to i ja sie pochwale, moja sunia wygrala w klasie mlodziezy i otzrymala tytuł Mł. Zw. Pl :) :) :) :) Gratulacje dla wszytskich :) Quote
NigdyNigdy Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Yeah! A nie mówiłam, że Dogomaniacy mają sie czym chwalić?! :angel: Wielkie GRATUJACJE dla wszystkich zwycięzców- zarówno tych trochę bardziej, jak i tych trochę mniej :lol: P.S. Dziękujemy za gratulacje- bierzemy je do siebie :wink: P.S.' O ile nie zrobi tego nikt przede mną, wklepię stawki dziś wieczorem- w domu, na spokojnie :D Quote
AiMiN Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A czy ktoś mi napisze, jaki AM wygrał BIS? Quote
Recommended Posts