Bogarka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A ja bym prosiła o stawke (i wyniki) wyzłów niemieckich. Kto wygrał grupe 7? A 6? Quote
Bogarka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Lara']A ja bym prosiła o stawke (i wyniki) wyzłów niemieckich. juz pisze, bez wynikow niestety, ale ktore wyzly niem? krotkie czy szorskie? Chodzi mi o krótkowłose. Quote
Rambuś Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Kochani moge wyslac wam na emaile ze skanowane stafki, jestem strasznie zmeczona i niechce mi sie pisac.Kto chce to dawac emaile i mowic jaka rasa. Quote
Monika R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 ja poprosze stawke husky runamuck@wp.pl Quote
carotina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 o, skan ja bym chciała, bo to więcej danych 8) shih-tzu carotina@op.pl Quote
Saint Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 kto dostał BIS-a??? :wink: a ja prosilbym o stawke cocker spanieli angielskich :wink: Quote
Cavisia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 a ja poproszę stawkę cavalier king charles spanieli - cavalierki@tlen.pl Quote
Incunabula Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Rambuś - wielkie dzięki za poprzednie inf.! Mógłbyś mi zeskanować podengo port. szorstkowłose i borzoje? morrisonka@interia.pl Z góry dzięki :) . Quote
Linka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Saint']kto dostał BIS-a??? :wink: a ja prosilbym o stawke cocker spanieli angielskich :wink: Czy ktoś tu nie miał sie uczyc? :roll: :evilbat: Wredoto ty która nie pomachała nawet :evilbat: Quote
Saint Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 NIE SŁUCHAJCIE LINKI !!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: I TO ONA PATRZYLA MI PROSTO W OCZY A TERAZ SIE WYPIERA I MOWI ZE MNIE NIE WIDZIALA :evilbat: :lol: :lol: :lol: Linka - :buzi: to kto dostał BIS-a??? :wink: Quote
Rambuś Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Monika R.']ja poprosze stawke husky runamuck@wp.pl Stafka juz idzie tylko neiwiem dlaczego tak wolno Quote
Bogarka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Saint napisał(a):kto dostał BIS-a??? :wink: a ja prosilbym o stawke cocker spanieli angielskich :wink: BIS-a podobno malamut Quote
KaRa_ Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A ja Was wszystkich odsyłam do galeri "Wystawa-Poznań" :wink: Quote
Shanny.. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Mozna prosic o stawke seterkow irl.? :puppydog: Quote
weronka_ Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A czy ktos byłby tak dobry i podał mi stawki Welsh Corgi Pembroke i welsh corgi cardigan???? :lol: Asia i Kala Quote
Bogarka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Czy ktos wie kto wygrał w grupach 6 i 7? Quote
Monika R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 tez slyszalam ze malamut :) stawka jeszcze nie doszla.... :( Quote
PSYLLA Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich (gr VI) - może być skan na e-maila: krainaprzodkow@wp.pl Quote
Shanny.. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 podobno BOG VII Silvanus Mortimer (seter ang.) Quote
Linka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Saint napisał(a):NIE SŁUCHAJCIE LINKI !!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: I TO ONA PATRZYLA MI PROSTO W OCZY A TERAZ SIE WYPIERA I MOWI ZE MNIE NIE WIDZIALA :evilbat: :lol: :lol: :lol: Linka - :buzi: to kto dostał BIS-a??? :wink: Ja w odróznieniu od Sainta mam w zwyczaju podchodzenie do znajomych gdy widze ich na wystawie :evilbat: Quote
Natalia_W Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Wyniki BIS: 1. Alaskan Malamut 2. Westi 3 Sznaucer Olbrzym Czarny - Ontario z Tartaku Quote
Recommended Posts