KaRa_ Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Saint napisał(a):KaRa_TC - a gdzie?? :wink: przy plecaku mialem niebieska chuste, a do niej przyklejony (wyciety z kartki) stempelek z DGM :wink: No to byłeś Ty :lol: :lol: Tam gdzie asortment dla psów smycze,obróze i agility :wink: Quote
Saint Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 KaRa_TC - dokładnie :wink: Linka - bo ja nie wiedziec czy to byc ty :evilbat: patrzec mi prosto w oczy i nie podejsc ??? ja bym sie nie przyznawal :evilbat: :wink: Kalunia - patrzac na wprost komentatora, to bylem po jego prawicy :wink: chyba okolo 11-12, a moze kolo 10-11 :roll: nie pamietam dokladnie :wink: Quote
Incunabula Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Coś na razie lakoniczne te relacje (; . Wstawiajcie zdjęcia koniecznie :) . Quote
Linka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 hahahahah Saint ja ciebie naprawdę nie zauważyłam :lol: :lol: Mogłeś podejść i zaczepić.. w razie cos miałes moj numer telefonu a ty kurcze nic... :o :roll: :( Quote
Saint Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Lineczko - ty mnie nie denerwuj :evilbat: dzwonilem do ciebie narazajac zycie przy mojej TZ, a ty nie odbieralas :evilbat: Quote
Linka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 tej no teraz to ty mnie wnerwiasz.. do kogo dzwoniles? hahaha do mnie napewno nie :lol: :lol: :lol: odezwij sie na GG :lol: :wink: Quote
carotina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 troche zdjęć jest już w galerii :D a ja bardzo ładnie przypominam o staweczce shih-tzu, jak już ktoś z katalogiem dotrze :D Quote
sylrwia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 czy ktos posiadajacy katalog moglby mi podac jakie byly wyżły węgierskie krótkowłose :wink: Quote
Rambuś Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Witam Własnie wrocilam jestem strasznie zmeczona,my dzisiaj w amstaffach w kl. championow 1 lokata i res. Cacib oczywsicie dzieki Markowi ,ktory wystawił nasza psiure rewelacyjnie !!!!! :D :D :D Dzieki Marek Quote
ewelinabuck Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 dopominam sie o stawke malamutow :D Quote
Incunabula Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Rambuś - gratulacje!! A mogę prosić o stawkę podengo portugalskich? W obu odmianach, wiem że były tylko dwie sztuki ;) .. Quote
Rambuś Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Morrisonka']Rambuś - gratulacje!! A mogę prosić o stawkę podengo portugalskich? W obu odmianach, wiem że były tylko dwie sztuki ;) .. prosze bardzo: krot.min psy kl.szcz. 1.dudek kawalkada szorst.min. psy kl.mlodz. 1.queijo de viamonte Quote
AniaN Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A ja do znudzenia proszę o dogi de Bordeaux. Dzięki Quote
Rambuś Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 AniaN napisał(a):A mogę dogue de Bordeaux ??? prosze bardzo psy kl. ml. faraon fax herbu rectus gaspar bordo goldi z garlicy duchownej ravis coloss kl.posr. bordo znad stobniczanki duncan van de paterhoek ford furor herbu rectus kl.otwarta alyen lacrima heliandum argos solina -jawor arno rude bestie kl. ch. cerberus le garde de hedes gorzowska panorama kriszna coloss white bull dog napoleon suki kll. szcz arwena przyszlosc swiata kl.ml. atena alvorada\ enya excelens evita ciasteczkowy pootwor inoksook carnivours kl.posr. amica solina-jawor\ bahama dogano connelly lactrima elysium carvinous kl.ot. alma rude bestie olscha an-ro-ge kl.ch. arabella od rudej wiedzmy karmen coloss panda omen Quote
Rambuś Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 kayla napisał(a):i chihuahua przy okazji.... ? Prooosze. krotkowlosy psy kl.pos. chester bajon happiness kl.otw. zacatecas ze sidlberku kl.ch. bandit iz korolevstva suki kl.ml altela sobolowa tosca lack zlote iskierki kl.pos. iowa ave bengal kl.otw. minimo perros vista kl.cham. bagherra des petits mickeys Quote
Rambuś Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Dzięki za gratulacje ,ale tu kawał dobrej roboty odwalił Marek z Gromem :D Quote
AiMiN Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 AniaN napisał(a):A ja do znudzenia proszę o dogi de Bordeaux. Dzięki PSY młodzież: FARAON FAX HERBU RECTUS GASPAR BORDO GOLDI Z GARLICY DUCHOWNEJ RAVIS COLOSS pośrednia: BORDO ZNAD STOBNICZANKI DUNCAN VAN DE PATERHOEK FORD FUROR HERBU RECTUS otwarta: ALYEN LACRIMA HELIANDUM ARGOS SOLINA-JAWOR ARNO RUDE BESTIE championy: CERBERUS LE GARDE DE HEDES GORZOWSKA PANORAMA KRISZNA COLOSS WHITE-BULL-DOG NAPOLEON SUKI szczenięta: ARWENA PRZYSZŁOŚĆ ŚWIATA młodzież: ATENA ALVORADA ENYA EXCELENS HERBU RECTUS EVITA CIASTECZKOWY POTWÓR INOKSOOK CARNIVORUS VULGARIS pośrednia: AMICA SOLINA-JAWOR BAHAMA DOGANO CONNELLY LACRIMA HELIANDUM ELYSIUM CARNIVORUS VULGARIS otwarta: ALMA RUDE BESTIE OLSCHA AN-RO-GE championy: ARABELLA OD RUDEJ WIEDŹMY KARAMEN COLLOS PANDA OMEN Pozdrawiam! Quote
Rambuś Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 AniaN napisał(a):Rambuś, bardzo, bardzo Ci dziękuję ! niema za co :D Quote
Monika R. Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 bylby kros tak mily i napisal stawke husky, please.... Quote
Elitesse Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 pieknie prosze o sznuacery srednie pieprz i sol :D :D Quote
Recommended Posts