KaRa_ Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Pogoda dzisiaj jak narazie bardzo ładna zobaczymy co dalej :D Quote
Saint Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 kochani wszystkim zycze wszystkiego najlepszego :wink: samych sukcesow, BOB-ow, BOG-ow, BIS-ow, CACIB-ow itd itd :wink: za godzinke zmykam na wystawe :wink: Quote
AiMiN Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Mogę tylko dodać, że w Poznaniu jest chłodny, ale słoneczny poranek :-D Pogodynka ;) Quote
niunka91 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ja już wróciłam z wystawy.Było super.Zobaczyłam nawet jakieś akity z Dogo, ale nie wiem kogo ;) Quote
Tora Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 I ja też już po wystawie... mam mnóstwo fotek, powrzucam potem :D i poznałam Agape, z czego się naprawdę cieszę ;) i jej słodką akitę w chustce DGM :lol: wygłaskałam kilka psiaków - beaucerona, czrnego doga niemieckiego mrrrau kocham :D i zakochałam się w owczarkach autralijskich marmurkach, mrrrr Quote
niunka91 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 słodką akitę w chustce DGM no to właśnie ją widziałam :D piękne psisko ;) Quote
Kalunia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ja tez wróciłam, ale procz agillity prawie nie łaziłam- obejrzałam dogi, weimary, borderki - krazyłam miedzy 3A a 6A i 6 ;) Nikogo z chusta nie widziałam, ale.. chyba widziałam naszych agillitowców :lol: fot mam tylko kilka- za duzo bym traciła opstrykajac 8) Quote
AniaN Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A czy może ktoś mi podać stawkę dogue de Bordeaux (było ich tylko 27) ??? Z góry dziękuję. Quote
Tora Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Kalunia napisał(a):Ja tez wróciłam, ale procz agillity prawie nie łaziłam- obejrzałam dogi, weimary, borderki - krazyłam miedzy 3A a 6A i 6 ;) Nikogo z chusta nie widziałam, ale.. chyba widziałam naszych agillitowców :lol: fot mam tylko kilka- za duzo bym traciła opstrykajac 8) szkoda, żen ie wiedziałam, że idziesz, znowu bym kogoś z DGM poznała ;) ja chcęaustralijczyka marmurka albo czarnego labciaaa...ew. czekoladke ;) Quote
carotina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 ja poprosze od razu 8) stawke shih-tzu... całą :roll: :wink: Quote
Linka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Czyli chusta dogomaniacka spełniła swoją rolę bo z tego co tu widze Agappe poznali chyba wszyscy :lol: :wink: Ja już też po.. :( Quote
Saint Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Linka a jak powiesz mi ze na Agillity to ty szlas z jeszcze jedna DoGoManiaczka i patrzac na mnie nie podeszlas do mnie to cie chyba udusze :evilbat: Quote
carotina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 czemu nie zostaliście na finałach? :o :D Quote
Linka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Saint napisał(a):Linka a jak powiesz mi ze na Agillity to ty szlas z jeszcze jedna DoGoManiaczka i patrzac na mnie nie podeszlas do mnie to cie chyba udusze :evilbat: Owszem szłam z Asiunia.. obie miałyśmy chusty ale ciebie za cholere nie widziałam... :roll: :roll: Quote
KaRa_ Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ja też już wróciłam własnie wklejam zdjęcia do albumów i będą na DGM a zrobiłam ok 400zdjęć :lol: Quote
Atik Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Boksery: BOB - PAGANINI Nostrum CACIB - RAVANA Dystans Zw. Mł. - UMBERTO ECO Tofibox Zw. Mł. DEVA Jedna Na Milion Best Puppy - ENZO Jedna Na Milion :D Quote
ewelinabuck Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 mozna prosic o staweczke malamutow :D Quote
Saint Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 z Malamutow strasznie podobal mi sie psiak o imieniu Olimp - cudowny byl :angel: Linka - siedzialem z TZ na krzeselkach - w czerwonej bluzie, spodniach wojskowych. TZ w niebieskim sweterku i czarnych spodniach. :wink: patrzylas mi prosto w oczy i mnie nie widzialas ??? :wink: a tak mi sie wydawalo ze to ty ale pewien nie bylem :lol: Quote
KaRa_ Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Saint napisał(a):z Malamutow strasznie podobal mi sie psiak o imieniu Olimp - cudowny byl :angel: Linka - siedzialem z TZ na krzeselkach - w czerwonej bluzie, spodniach wojskowych. TZ w niebieskim sweterku i czarnych spodniach. :wink: patrzylas mi prosto w oczy i mnie nie widzialas ??? :wink: a tak mi sie wydawalo ze to ty ale pewien nie bylem :lol: Saint ja Ciebie widziałam (chyba) :wink: Quote
Saint Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 KaRa_TC - a gdzie?? :wink: przy plecaku mialem niebieska chuste, a do niej przyklejony (wyciety z kartki) stempelek z DGM :wink: Quote
Kalunia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Sainyt a na których krzesełkach siedziałes? ;) na przeciw komentatora z prawicy jego czy lewicy? :lol: I o której godzinie? Wyptrywałam niebieskich chustek i nic, nic i nic :roll: Quote
Linka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Saint napisał(a):z Malamutow strasznie podobal mi sie psiak o imieniu Olimp - cudowny byl :angel: Linka - siedzialem z TZ na krzeselkach - w czerwonej bluzie, spodniach wojskowych. TZ w niebieskim sweterku i czarnych spodniach. :wink: patrzylas mi prosto w oczy i mnie nie widzialas ??? :wink: a tak mi sie wydawalo ze to ty ale pewien nie bylem :lol: Nie wiem jak byłeś ubrany bo cie nie zauważyłam :lol: ale.. WIDZIAŁEŚ MNIE (czerwona kurtka, chusta dgm) I NIE PODSZEDŁEŚ?!?!?!?! :evil: :evilbat: ja bym sie nie przyznawała :roll: Quote
Recommended Posts