Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Morrisonka napisał(a):
Nieśmiało robiącym zdjęcia przypominam swoją prośbę o podengo portugalskie szorstko- i krótko- włose :oops: .
I życzę wszystkim powodzenia :D !!

Ja bym zrobiła te zdjęcia lecz za bardzo nie kojarze tej rasy :roll:

Posted

nie wiem o ktorej dojedziemy (zamiast wyjechac dzis rano jedziemy w niedziele rano :) ). planujemy po 10, ale roznie bywa...
te dwa znajome weimary to AMBER i ARYS Z Rabsztynskiego Wzgorza, oba w klasie otwartej.

Posted

Witam ;)
Dopiero odrkyłam ten topic :lol:
A więc takze sie zjawiam ;)
Całkiem towarzysko, nie wystawiam, bo zapomnialam w terminie zglosic mojego psiaczka... Ehhh.. :?
W kazdym razie krecic sie bede po jamnisiach ;)
takatuka mam nadzieje, ze na siebie wpadniemy :)
Jakby co nie bede miala nc przeciwko jak mnie z jakimis dogomaniakami zapoznasz ;)

Posted

JustynaJK napisał(a):
jaka pogoda w Poznaniu?mam przecieki ,że pada :(

Pogoda?
Jest trochę mokro, ale nie pada. Według prognoz jutro ma być trochę zachmurzenia, bez deszczu, i max 14 stopni :)

Posted

[quote name='Viz']Witam ;)
Dopiero odrkyłam ten topic :lol:
A więc takze sie zjawiam ;)
Całkiem towarzysko, nie wystawiam, bo zapomnialam w terminie zglosic mojego psiaczka... Ehhh.. :?
W kazdym razie krecic sie bede po jamnisiach ;)
takatuka mam nadzieje, ze na siebie wpadniemy :)
Jakby co nie bede miala nc przeciwko jak mnie z jakimis dogomaniakami zapoznasz ;)
Żałuj, bo termin był dzięki uprzejmości ZK przedłużoooonnnnyyyy...

Posted

AiMiN napisał(a):

Żałuj, bo termin był dzięki uprzejmości ZK przedłużoooonnnnyyyy...

Ehh gdybym aj tylko to wiedziała :)
Ale nadrobie to na innych ;) W końcu moj psiak to jeszce szczeniacze, zalezalo mi glowei na tym, zeby sie przyzwyczajal ;)
W kazdym razie do zobaczenia 8) :D

Posted

Niestety nie uda mi się jutro przyjechac...Trudno się mówi. Ale Wam życzę dobrej zabawy i sukcesów wystawowych i oczywiscie czekam na fotki!

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Tora może się spotkamy na wystawie? :wink:
jak da radę to ja bardzo chętnie!

nom, ludziska.. podchodzic do dziewczyny w glanach i czerwonej kurtce. sznurowadla niebieskie i czerwone ;)

Posted

podjechałam pd targi i.. nic jeszcze nie robia! :roll: ale moze tylko zmian nie dostrzegłam ;)
Bede od 10 najpierw na dogach błekitnych- pozniej border colie (10:30) ring 52 wiec moze nawet zobacze 3 sztlandy :lol: bede okupywac.. a pozniej.. moze wilczarze irlandzkie? :wink: z cała rodzina - bardzo chetnie sie przyłaczyli.. czyzby chcieli poogladac i na swieta podarowac mi małego boderka??? :lol:
Znaków szczegolnych nie podaje- ale Was bede wypatrywac zapoluje z aparatem na dogomaniackie chusty 8) 8) 8)

Ps. Zaczeło cos z nieba chlapac.. :roll:

Posted

Kalunia napisał(a):
podjechałam pd targi i.. nic jeszcze nie robia! :roll: ale moze tylko zmian nie dostrzegłam ;)
Bede od 10 najpierw na dogach błekitnych- pozniej border colie (10:30) ring 52 wiec moze nawet zobacze 3 sztlandy :lol: bede okupywac.. a pozniej.. moze wilczarze irlandzkie? :wink: z cała rodzina - bardzo chetnie sie przyłaczyli.. czyzby chcieli poogladac i na swieta podarowac mi małego boderka??? :lol:
Znaków szczegolnych nie podaje- ale Was bede wypatrywac zapoluje z aparatem na dogomaniackie chusty 8) 8) 8)

Ps. Zaczeło cos z nieba chlapac.. :roll:

Jak będziesz na ringu 52 to zobaczysz szetlandy na ringu 51 - my tam będziemy, biorę chustę, to nas poznasz.

U nas gęsta mżawka leci, paskudnie, nie wróży nam to dobrze na drogę a za jakieś 2 godziny startujemy.

Wszystkim powodzenia i do zobaczenia!!!