Incunabula Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Nieśmiało robiącym zdjęcia przypominam swoją prośbę o podengo portugalskie szorstko- i krótko- włose :oops: . I życzę wszystkim powodzenia :D !! Quote
KaRa_ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Morrisonka napisał(a):Nieśmiało robiącym zdjęcia przypominam swoją prośbę o podengo portugalskie szorstko- i krótko- włose :oops: . I życzę wszystkim powodzenia :D !! Ja bym zrobiła te zdjęcia lecz za bardzo nie kojarze tej rasy :roll: Quote
an3czka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Gosia jasne, ze podejdz. Tu jest moje zdjecie. Mam nadzieje, ze rozpoznasz:) prawdopodobnie bedziemy w towarzystwie znajomych z dwojka innych weimarow. nie zmienilam sie chyba bardzo-no mam dluzsze wlosy:) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11951&postdays=0&postorder=asc&start=4695 Quote
an3czka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 moze dodam jeszcze, ze numer startowy BASCO to 2848 Quote
Gosik71 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 My będziemy na hali 6A - ring 51. My z 2 szetlandami, tricolorem i śniadą maleńką jeszcze suczką, jakby co :wink: Wystawiamy się wcześnie bo już o 10.30. Quote
gośku. Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='an3czka']Gosia jasne, ze podejdz. Tu jest moje zdjecie. Mam nadzieje, ze rozpoznasz:) prawdopodobnie bedziemy w towarzystwie znajomych z dwojka innych weimarow. nie zmienilam sie chyba bardzo-no mam dluzsze wlosy:) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11951&postdays=0&postorder=asc&start=4695 A co to za Weimary będą? [; O ktor4ej godzinie bedziesz? Quote
an3czka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 nie wiem o ktorej dojedziemy (zamiast wyjechac dzis rano jedziemy w niedziele rano :) ). planujemy po 10, ale roznie bywa... te dwa znajome weimary to AMBER i ARYS Z Rabsztynskiego Wzgorza, oba w klasie otwartej. Quote
JustynaJK Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 jaka pogoda w Poznaniu?mam przecieki ,że pada :( Quote
Viz Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Witam ;) Dopiero odrkyłam ten topic :lol: A więc takze sie zjawiam ;) Całkiem towarzysko, nie wystawiam, bo zapomnialam w terminie zglosic mojego psiaczka... Ehhh.. :? W kazdym razie krecic sie bede po jamnisiach ;) takatuka mam nadzieje, ze na siebie wpadniemy :) Jakby co nie bede miala nc przeciwko jak mnie z jakimis dogomaniakami zapoznasz ;) Quote
Iwa-R Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 JustynaJK napisał(a):jaka pogoda w Poznaniu?mam przecieki ,że pada :( Pogoda? Jest trochę mokro, ale nie pada. Według prognoz jutro ma być trochę zachmurzenia, bez deszczu, i max 14 stopni :) Quote
an3czka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 o kurcze :o u nas w Krakowie od wielu, wielu dni jest pieknie, slonecznie... Quote
KaRa_ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Mnie będzie można poznać po własnoręcznie zrobionej chuscie :wink: Quote
AiMiN Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='Viz']Witam ;) Dopiero odrkyłam ten topic :lol: A więc takze sie zjawiam ;) Całkiem towarzysko, nie wystawiam, bo zapomnialam w terminie zglosic mojego psiaczka... Ehhh.. :? W kazdym razie krecic sie bede po jamnisiach ;) takatuka mam nadzieje, ze na siebie wpadniemy :) Jakby co nie bede miala nc przeciwko jak mnie z jakimis dogomaniakami zapoznasz ;) Żałuj, bo termin był dzięki uprzejmości ZK przedłużoooonnnnyyyy... Quote
AiMiN Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 W tej chwili wróciłam ze spacerku z piesiakami i nie padało :) Dobrze wróży na jutro :-D Quote
Viz Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 AiMiN napisał(a): Żałuj, bo termin był dzięki uprzejmości ZK przedłużoooonnnnyyyy... Ehh gdybym aj tylko to wiedziała :) Ale nadrobie to na innych ;) W końcu moj psiak to jeszce szczeniacze, zalezalo mi glowei na tym, zeby sie przyzwyczajal ;) W kazdym razie do zobaczenia 8) :D Quote
LAZY Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Niestety nie uda mi się jutro przyjechac...Trudno się mówi. Ale Wam życzę dobrej zabawy i sukcesów wystawowych i oczywiscie czekam na fotki! Quote
Saint Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 LAZY :cry: mam nadzieje ze na swiatowce to juz na 100% sie zobaczymy :buzi: Quote
Tora Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):Tora może się spotkamy na wystawie? :wink:jak da radę to ja bardzo chętnie! nom, ludziska.. podchodzic do dziewczyny w glanach i czerwonej kurtce. sznurowadla niebieskie i czerwone ;) Quote
weronka_ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Wszystkim zycze powodzenia Zwłaszcza corgisiakom :lol: Quote
Kalunia Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 podjechałam pd targi i.. nic jeszcze nie robia! :roll: ale moze tylko zmian nie dostrzegłam ;) Bede od 10 najpierw na dogach błekitnych- pozniej border colie (10:30) ring 52 wiec moze nawet zobacze 3 sztlandy :lol: bede okupywac.. a pozniej.. moze wilczarze irlandzkie? :wink: z cała rodzina - bardzo chetnie sie przyłaczyli.. czyzby chcieli poogladac i na swieta podarowac mi małego boderka??? :lol: Znaków szczegolnych nie podaje- ale Was bede wypatrywac zapoluje z aparatem na dogomaniackie chusty 8) 8) 8) Ps. Zaczeło cos z nieba chlapac.. :roll: Quote
Agappe Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 do zobaczenia jutro :)) udało mi sie nawet odkopać gdzies moją chuste dogomaniacką, wiec może ktoś mnie pozna?? zycze wszystkim powodzenia Quote
Kalunia Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 jeszcze mam pytanie: nie wie ktos o ktorej i gdzie jest obiedence? Nigdzie nie napisali :-? Quote
Gosik71 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Kalunia napisał(a):podjechałam pd targi i.. nic jeszcze nie robia! :roll: ale moze tylko zmian nie dostrzegłam ;) Bede od 10 najpierw na dogach błekitnych- pozniej border colie (10:30) ring 52 wiec moze nawet zobacze 3 sztlandy :lol: bede okupywac.. a pozniej.. moze wilczarze irlandzkie? :wink: z cała rodzina - bardzo chetnie sie przyłaczyli.. czyzby chcieli poogladac i na swieta podarowac mi małego boderka??? :lol: Znaków szczegolnych nie podaje- ale Was bede wypatrywac zapoluje z aparatem na dogomaniackie chusty 8) 8) 8) Ps. Zaczeło cos z nieba chlapac.. :roll: Jak będziesz na ringu 52 to zobaczysz szetlandy na ringu 51 - my tam będziemy, biorę chustę, to nas poznasz. U nas gęsta mżawka leci, paskudnie, nie wróży nam to dobrze na drogę a za jakieś 2 godziny startujemy. Wszystkim powodzenia i do zobaczenia!!! Quote
Recommended Posts