LAZY Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Trzymajcie kciuki za mój wyjazd do Poznania w niedziele! moze sie uda was spotkac! :) Quote
Saint Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 LAZY - szukaj Sainta :D ja bede ciebie tez szukal :D pamietajcie: bojowki, plecak a przy nim niebieska chusta !!! postaram sie na niej napisac jakos Saint albo cos, ale szukac szukac kochani !!! :D Quote
KaRa_ Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Dobrze Saint,że dałeś kiedyś zdjęcia swoje na forum jakoś powinnam Ciebie skojarzyć :wink: I innych raczej także :wink: ja sobie do plecaka może jakąś naszywkę własnoręczną przyczepie z napisem Dogomania :wink: Quote
Iwa-R Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 A ja nadal nie mam potwierdzenia :cry: Dostałam co prawda numerek i kupon na katalog, ale potwierdzenia brak. Quote
Kalunia Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Niesmiało wypale jak ostatni łos- na agillity moze wejsc kazdy? gdzie beda zawody? :oops: Aaaa.. orientuje sie ktos w cenach biletu wstepu? ;) Bede na wystawie jako kibic -obserwator 8) Quote
golden_owner Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Iwa, a na czym mialas napisany adres, bo ja na potwierdzeniu? :roll: Skoro dostalas nr i talon ;), to i potwierdzenie byc powinno :roll: Pewnie juz byla o tym mowa, ale mi umknelo: czy trzeba miec wazne swiadectwo zdrowia? Poki co kilka razy podreptalam do weta, wysuplalam 20 zeta na darmo, bo nikt ode mnie takiego swiadectwa nie chcial... Co prawda na 99.5% nie jade, ale wolalabym wiedziec czy mnie wpuszcza jesli cos mi odbije i jednak sie wybiore ;) Quote
Gonia Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Wszystkim DOGOMANIAKOM,życzę samych sukcesów!Trzymam za Was kciuki i czekam na obszerną relację po wystawie :bigok: Quote
Iwa-R Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 golden_owner napisał(a):Iwa, a na czym mialas napisany adres, bo ja na potwierdzeniu? :roll: Skoro dostalas nr i talon ;), to i potwierdzenie byc powinno :roll: No owszem, koperta jest, a w kopercie wymieniony już numerek i kuponik. Potwirdzenia..... niet. W zeszłym roku nie sprawdzali mi zaświadczenia o zdrowiu psa, a wchodziłam z psem bez rodowodu. Ja nie biorę zaświadczenia, b nie dostałam takiego info, że musi być. Nie mam w końcu potwierdzenia :lol: Quote
NigdyNigdy Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 No, to my już wykąpani, futerka wysuszone, grzywki zaczesane :wink: Jutro (dzisaj? :roll:) rano jadziem na Poznań. :D Trzymamy kciuki za wszystkich i za siebie tyż :wink: Papatki :hand: Quote
golden_owner Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Iwa, ja dostalam potwierdzenie w kopercie "z okienkiem" na adres - dostalas inna? No i adres sila rzeczy napisali na potwierdzeniu, a potwierdzenie takie jak na wiekszosci krajowek. Chyba, ze potwierdzenie wyslali Ci osobno, a reszte osobno i to pierwsze zaginelo gdzies w pocztowych zakamarkach? :roll: Po wieczornym spacerze stwierdzam jednak, ze moj pies jest zbyt lysy, zeby sie 450km w jedna strone wybierac :( a szkoda, bo chcialam jechac :( Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Przyłącze się do próżb innych Młodych Prezenterów i również proszę o sesje zdjęciową finałów MP :D Jutro wieczorkiem, albo rano w niedzielę wyjeżdżam żeby na wystawie być na 9:00. Życzę wszystkim powodzenia :D Quote
Asiunia02 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 i wystawka juz jutro :) to jest chyba dla mnie najwazniejsza wystawa w roku, bo w końcu w moim miescie :) Juz sie nie moge doczekac, a przedemna tyle jeszcze przygotowan :) Bo jak narazie moje akitki biegaja sobie po hodowli i turlaja sie w błotku i lisciach :) Ale i one musza sie zrelaksowac przed wystawka :) Quote
Iwa-R Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 golden_owner napisał(a):Iwa, ja dostalam potwierdzenie w kopercie "z okienkiem" na adres - dostalas inna? No i adres sila rzeczy napisali na potwierdzeniu, a potwierdzenie takie jak na wiekszosci krajowek. Chyba, ze potwierdzenie wyslali Ci osobno, a reszte osobno i to pierwsze zaginelo gdzies w pocztowych zakamarkach? :roll: Oj ze mną to niezłe jaja jak widzę się dzieją. Dzięki Nitor-Nivalis wiem już wszystko. Poczta zawaliła 2 razy, 2 razy zagubiła korespondencję do mnie! Za pierwszym razem całość, później osobno wysyłane były numerek oraz potwierdzenie. No i to drugie znowu nie dotarło. Cóż.... jestem teraz w takiej sytuacji, jak niektóre osoby pytały (wejście na teren wystawy z niezgłoszonym psem). Będę musiała wejść z psem bez potwierdzenia :lol: Dzięki Nitor-Nivalis za pomoc! Lecę szykować piesa :wink: Do zobaczenia na wystawie :D Quote
Marta Chmielewska Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ja na wszelki wypadek poszłam dziś do weta pozaświadczenie, bo na potwierdzeniu jest wymagane. Na szczęście mam za darmo. Wolałabym wejsć bez problemów na ostatniej naszej wystawie w tym roku. Jakie to szczęście, że nie muszę szykować psa w wyjątkowy sposób :-) Właściwie w ogóle nie muszę :lol: :lol: Quote
~~Ada~~ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Życzę Wszystkim jak najlepszych lokat ;) !!! Co to zaświadczeń-ja też poszłam do weta i mam wrazie czego .... :) Quote
Magdalena1 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 a ja jestem ciekawa ile yorków będę w stanie ufocić ..zgłoszono tylko 144 !! :lol: :lol: Ada powodzenia 8) Quote
onka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 a napiszcie prosze czy opłata w dniu wystawy wynosi 150 zł? Quote
gośku. Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 an3czka, masz może swoje foto? Podejdę do Ciebie jeśli mogę :lol: Quote
Gosik71 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Wszystkim Wam i Waszym psiakom (swojemu szelciakowi też tego życzę) życzę super lokat, samych BOB-ów i dojścia do finałów :P :P :P Mam nadzieję że znowu kogoś poznam z dogomaniaków... Do zobaczenia na wystawie :bigok: Quote
Iwa-R Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 A w Poznaniu pogoda póki co niezbyt ciekawa :-? Quote
Gosik71 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Jutro ma być ładnie i nie powinno padać. Quote
Gosik71 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Wystawa w hali, więc gdyby nawet to na łby nam nie poleci :P Najgorsza tylko droga :roll: Quote
Poświata Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Powodzenia i wszyscy dobrze się bawcie :P . Mam nadzieję zobaczyć duuuuuuużo fotek po Waszym powrocie :D . Quote
JustynaJK Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 biorę aparacik a co wyjdzie to się zobaczy! Quote
Recommended Posts