Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY - szukaj Sainta :D ja bede ciebie tez szukal :D pamietajcie: bojowki, plecak a przy nim niebieska chusta !!! postaram sie na niej napisac jakos Saint albo cos, ale szukac szukac kochani !!! :D

Posted

Dobrze Saint,że dałeś kiedyś zdjęcia swoje na forum jakoś powinnam Ciebie skojarzyć :wink: I innych raczej także :wink: ja sobie do plecaka może jakąś naszywkę własnoręczną przyczepie z napisem Dogomania :wink:

Posted

Niesmiało wypale jak ostatni łos- na agillity moze wejsc kazdy? gdzie beda zawody? :oops:

Aaaa.. orientuje sie ktos w cenach biletu wstepu? ;) Bede na wystawie jako kibic -obserwator 8)

Posted

Iwa, a na czym mialas napisany adres, bo ja na potwierdzeniu? :roll: Skoro dostalas nr i talon ;), to i potwierdzenie byc powinno :roll:

Pewnie juz byla o tym mowa, ale mi umknelo: czy trzeba miec wazne swiadectwo zdrowia? Poki co kilka razy podreptalam do weta, wysuplalam 20 zeta na darmo, bo nikt ode mnie takiego swiadectwa nie chcial... Co prawda na 99.5% nie jade, ale wolalabym wiedziec czy mnie wpuszcza jesli cos mi odbije i jednak sie wybiore ;)

Posted

golden_owner napisał(a):
Iwa, a na czym mialas napisany adres, bo ja na potwierdzeniu? :roll: Skoro dostalas nr i talon ;), to i potwierdzenie byc powinno :roll:

No owszem, koperta jest, a w kopercie wymieniony już numerek i kuponik. Potwirdzenia..... niet.

W zeszłym roku nie sprawdzali mi zaświadczenia o zdrowiu psa, a wchodziłam z psem bez rodowodu.
Ja nie biorę zaświadczenia, b nie dostałam takiego info, że musi być. Nie mam w końcu potwierdzenia :lol:

Posted

Iwa, ja dostalam potwierdzenie w kopercie "z okienkiem" na adres - dostalas inna? No i adres sila rzeczy napisali na potwierdzeniu, a potwierdzenie takie jak na wiekszosci krajowek.
Chyba, ze potwierdzenie wyslali Ci osobno, a reszte osobno i to pierwsze zaginelo gdzies w pocztowych zakamarkach? :roll:

Po wieczornym spacerze stwierdzam jednak, ze moj pies jest zbyt lysy, zeby sie 450km w jedna strone wybierac :( a szkoda, bo chcialam jechac :(

Posted

i wystawka juz jutro :) to jest chyba dla mnie najwazniejsza wystawa w roku, bo w końcu w moim miescie :)

Juz sie nie moge doczekac, a przedemna tyle jeszcze przygotowan :)
Bo jak narazie moje akitki biegaja sobie po hodowli i turlaja sie w błotku i lisciach :) Ale i one musza sie zrelaksowac przed wystawka :)

Posted

golden_owner napisał(a):
Iwa, ja dostalam potwierdzenie w kopercie "z okienkiem" na adres - dostalas inna? No i adres sila rzeczy napisali na potwierdzeniu, a potwierdzenie takie jak na wiekszosci krajowek.
Chyba, ze potwierdzenie wyslali Ci osobno, a reszte osobno i to pierwsze zaginelo gdzies w pocztowych zakamarkach? :roll:

Oj ze mną to niezłe jaja jak widzę się dzieją. Dzięki Nitor-Nivalis wiem już wszystko.
Poczta zawaliła 2 razy, 2 razy zagubiła korespondencję do mnie! Za pierwszym razem całość, później osobno wysyłane były numerek oraz potwierdzenie. No i to drugie znowu nie dotarło.

Cóż.... jestem teraz w takiej sytuacji, jak niektóre osoby pytały (wejście na teren wystawy z niezgłoszonym psem). Będę musiała wejść z psem bez potwierdzenia :lol:

Dzięki Nitor-Nivalis za pomoc!

Lecę szykować piesa :wink:
Do zobaczenia na wystawie :D

Posted

Ja na wszelki wypadek poszłam dziś do weta pozaświadczenie, bo na potwierdzeniu jest wymagane. Na szczęście mam za darmo. Wolałabym wejsć bez problemów na ostatniej naszej wystawie w tym roku.
Jakie to szczęście, że nie muszę szykować psa w wyjątkowy sposób :-) Właściwie w ogóle nie muszę :lol: :lol:

Posted

Wszystkim Wam i Waszym psiakom (swojemu szelciakowi też tego życzę) życzę super lokat, samych BOB-ów i dojścia do finałów :P :P :P

Mam nadzieję że znowu kogoś poznam z dogomaniaków...

Do zobaczenia na wystawie :bigok: