KaRa_ Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Mam pytanie od której się zacyzna wystawa? bo ktoś kiedyś wspomniał,że agility jest wcześnie rano czyli o której? Quote
bognik Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Witajcie !!! Ja nie wiem czy pojadę, do Poznania mam 120km i myslę że jednak uda mi się przyjechać. Niestety nie wiem czy wziąść moją sunię lhasa apso. Widzę że cały czas piszecie o tym. Czy wpuściliby mnie z małą sunią ??? Na wszelki wypadek wezmę książeczkę zdrowia, może rodowód. Co o tym sądzicie ??? Pytam, bo nie wiem co by było gdyby mnie nie wpuścili :roll: Pozdrawiam :wink: Quote
Zeliika Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Powiedz, ze nie dostalas potwierdzenia i idziesz wyjasnic w sekretariacie. Nie sklamiesz ;) Quote
carotina Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Asta']Wiem, że nie wypada się chwalić, ale... Dostałam się na "MISTSZOSTWA POLSKI MŁODEGO PREZENTERA" w Poznaniu :jumpie: Oczywiście jak zwykle mam szczęście... Mam 1 numer startowy, ale to chyba dobrze, bo wtedy mogę wszystko robić z psem w swoim tępie :wink: A pozatym sędziuje eliminacje P.Witkowska a finały P.Elke Peper :) Bardzo się cieszę z obsady sędziowskiej MP. I mam zamiar znaleść się w pierwszej 3 :) Na szczęście przez bardzo dużo czasu trenowałam i mam nadzieję, że będe mogła to dobrze wykorzystać na wystawie 8) Nie chce Cie martwić, ale lista kto jest w 10, a kto nie, bedzie dopiero znana po konkursie dziennym, bo z niego punkty też się liczą :wink: a zawiadomienie dostaje praktycznie każdy, kto wysłał index :wink: Jesteś z gr. młodszej, prawda? a ja nie jade :-? , nie mam transportu :cry: Quote
bognik Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Zeliika napisał(a):Powiedz, ze nie dostalas potwierdzenia i idziesz wyjasnic w sekretariacie. Nie sklamiesz ;) Ooo, dobre - dzięki :P Quote
Ventora Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Mam pytanko do asty skąd wiesz o pierwszej dziesiątce? Ja dzwoniłam do oddziału ale kobieta nie za bardzo była zorientowana. :( Dostałaś może jakieś potwierdzenie, ja póki co nie i pewnie nie dostanę. :( Eliminacje ale jakie mistrzostw polski czy zwykłego Młodego Prezentera ocenia pani Witkowska. Wiesz czy cała 10 będzie oceniała pani Elke Peper :) Quote
Asta Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Dzięki za info sheltie :wink: Tak jestem z grupy młodszej. Ja dostałam potwierdzenie... :) A to będzie też pozatym normalny Młody Prezenter :o ? Jeszcze mam jedno pytanie... Czy zawsze sędzia wybiera miejsca na mistszostwach według punktów czy umiejętności? Bo ja mam wrażenie, że wcześniej sędzia sobie patrzy kto ma najwięcej punktów i stawia go na pierwszym , a ta osoba może być gorsza np. od tej co miała najmniej punktów :roll: Quote
carotina Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Asta napisał(a):Dzięki za info sheltie :wink: Ja dostałam potwierdzenie... :) A to będzie też pozatym normalny Młody Prezenter :o ? bedzie, zawsze jest no i wlasnie po tym "normalnym" ustala się 10 (chociaż zawyczaj to tylko formalność, osoby z góry listy nie mają się czym martwić :) ) Quote
Asta Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Aha... Bo ja tam jadę pierwszy raz wystawiać psa w Poznaniu na MP... :) Bardzo bym chciała załapać się na zwykłym MP na miejsce w pierwszej 3... Quote
Ventora Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 No to mam teraz zmartwienie. :( Ja wysyłałam ksero 3 indeksów w październiku. Czuje że będą niezłe cyrki :D Będę jutro dzwoniła ale pewnie i tak nikt nie odbierze dwa dni przed wystawą Quote
Asta Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ja dam im swoje 3 indexy dopiero na wystawie... A zresztą oni powinni mieć z wyników wystaw nasze punkty :) Carotina a co się stało z stroną JH? Sheltie bardzo bym cię prosiła o kontakt (GG:9667447) Quote
carotina Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Asta napisał(a):Ja dam im swoje 3 indexy dopiero na wystawie... A zresztą oni powinni mieć z wyników wystaw nasze punkty :) Carotina a co się stało z stroną JH? Sheltie bardzo bym cię prosiła o kontakt (GG:9667447) odziały zawyczaj obijają się z wysyłaniem tych wyników :wink: Sheltie, jeżeli masz 3 zapełnione indeksy, to napewno się dostałaś :wink: :P :wink: stronka JH nie chodzi, bo Paulina poprostu zawiesiła jej działalność, troche szkoda, ale w sumie jej się nie dziwie :roll: Zosia zrobiła nowy portal :D ..... a forum zostaje stare, cały czas chodzi :P Quote
Asta Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Szkoda... :( Nie będe sie dopytywać dlaczego... :-? A ten portal już jest czynny? Sheltie carotina ma rację! Moim zdaniem jesteś wzorem dla wielu młodych wystawców w Polsce między innymi dla mnie i szkoda, że w tym roku już odchodzisz :( Quote
carotina Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 hmmmm :hmmmm: czy sheltie nie ma przypadkiem na imie Patrycja? :D Quote
Ventora Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Carotina ja coś nie moge wejsc na portal i na stare forum. Adres jest ten sam? Quote
Ventora Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Zgadza się Patrycja, :) Asta dziękuje za miłe słowa :D Quote
Asta Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Przepraszam was bardzo, ale czy możecie mi podać adres portalu i forum? :oops: Nie ma za co sheltie, poprostu mówię prawdę :wink: Quote
carotina Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='sheltie']Zgadza się Patrycja, :) acha, to dobrze skojarzyłam :D forum http://juniorhandling.fora.pl/ stronka Zosi (chciałam wejść i okazało się, że dziś jest niedostępna... pewnie coś jest dodawane, przebudowywane itp...... w każdym razie adres możecie sobie zapisać, bo pewnie niedługo bedzie chodzić :wink: ) http://juniorhandling.republika.pl Quote
Asta Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Dziękuje Carotina :wink: Jesteś bardzo miła 8) Quote
nice_girl Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Agappe napisał(a):a ja w końcu sobie transport znalazłam :))) wyjazd o 4 :) jupi ja jej Przeca to całkiem przyzwoita godzina! :wink: Ja tam wyjeżdzam po 20, ale w sobotę. :niedowia: Quote
Saint Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Kochani i szukac Sainta szukac !!! nie mam co prawda chusty, ale juz ja cos wymysle, zeby dac znac ze ja to ja :wink: Quote
Daisunia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 mam pytanie ! kto wie jaki malamut będzie w kl. weteranów ?? (suczka) proszę o odpowied jeśli ktoś wie... Quote
asiunia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Hej!! Złośnica próbowałam do Ciebie wysłać PW ale kicha :-? Czy coś się odnośnie miejsca wyjaśniło? :wink: Czy nikt czasem nie jedzie jutro pociągiem? :D Quote
nice_girl Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Toller-Fox napisał(a):My jedziemy jutro o 13 :D Toller, ale ty to pewnie kulturalnie jakiś o hotel zahaczysz. A ja przez całą noc będę podziwiać jakieś pola, lasy i inne autostrady. :wink: No, ale dla przyjemności trzeba trochę pocierpieć, prawda? Zatem do zobaczenia! :D Quote
Recommended Posts