Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja musiałam się w zeszłym roku trochę nagimnastykować, żeby wejść z moją niby Chowką. Z tego co widzę z roku na rok, jest coraz trudniej wejść z nie zgłoszonym psem.

Posted

kasja napisał(a):
witam wszystkich,
jak myślicie, czy przejdzie taki numer jakbym chciała zabrać ze sobą psa, którego nie wystawiam?

Ja każdego roku wchodziłam z psem, którego nie wystawiałam i jakoś nigdy nie miałam z tym problemu. Był to pies z "listy". Okazywałam książeczkę z aktualnymi szczepieniami i zawsze słyszałam "dziękuję, proszę".

Posted

Asiunia ...być może ja będę miała dla ciebie miejsce - jedziemy combiakiem , ja + koleżanka szofer + 1 pies ( ewentualnie 2 ) :D Muszę to tylko uzgodnić z szoferem :wink: My wracamy docelowo do Bielska - Białej, ale przez Katowice rzecz jasna. Odpowiadałoby ci ??

Mam za to pytanie do Warszawiaków...czy znalazłby się ktoś, kto na wystawę do Poznania przywiózłby mi suczke ze schroniska - młodziutka zabiedzona suczkę boksia ? Znalazłam jej domek u siebie w BB mam tylko problem w przetransportowaniu suczki.
Plissss :angel:

Posted

[quote name='Złośnica&LUGER']Asiunia ...być może ja będę miała dla ciebie miejsce - jedziemy combiakiem , ja + koleżanka szofer + 1 pies ( ewentualnie 2 ) :D Muszę to tylko uzgodnić z szoferem :wink: My wracamy docelowo do Bielska - Białej, ale przez Katowice rzecz jasna. Odpowiadałoby ci ??

Hej!!

Jej,no pewnie-osobiście przyznam że przeraża mnie samotna podróż w niedziele :roll:
Kiedy ewentulanie będzie wiadomo?

Posted

a my mamy miejsce w samochodzie dla jednej osoby i średnim lub małym psem; wyjazd w sobotę ok 2-3 godziny z Katowic (jedziemy też na klubówkę chartów)

Posted

Witam,

Na wystawe z psem niezgloszonym nigdy osobiście nie wchodziłam ale myślę, że to możliwe. Zabrałabym papiery , książeczkę zdrowia i poprostu, przy wejściu powiedziałabym, że ide właśnie do sekretariau wystawy opłacić, bo piesek na ostatnia minutę zgłoszony i w katalogu nie uwględniono.
Fakt, że przepłacając tez można tak pieska wystawic do oceny, poza konkursem, więc nie widze powodu, dla którego na bramce nie mieliby mnie z psikiem przepuścić.

Cockerek będziesz na wystawie? Ja będe napewno przy ringu erdeli albo welshów, czy foxów, generalnie w pawilonie 5, ring 20,21. Tam bede najdłużej ale po innych pawilonach tez mam zamiar się pokręcić. Może sie spotkamy?

Posted

Wiem, że nie wypada się chwalić, ale... Dostałam się na "MISTSZOSTWA POLSKI MŁODEGO PREZENTERA" w Poznaniu :jumpie: Oczywiście jak zwykle mam szczęście... Mam 1 numer startowy, ale to chyba dobrze, bo wtedy mogę wszystko robić z psem w swoim tępie :wink: A pozatym sędziuje eliminacje P.Witkowska a finały P.Elke Peper :) Bardzo się cieszę z obsady sędziowskiej MP. I mam zamiar znaleść się w pierwszej 3 :) Na szczęście przez bardzo dużo czasu trenowałam i mam nadzieję, że będe mogła to dobrze wykorzystać na wystawie 8)