Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najbliższy, największy i najpiękniejszy zieleniec, to oczywiście Cytadela ;-D Napisz, od kiedy jesteś w Poznaniu, to może nawet udałoby mi się tam z Tobą spotkać na wybieganie psiaków.

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Kochani,ja z takim zapytaniem... :oops: Czy ktoś ze śląskich dogomaniaków miałby miejsce dla jednej osoby w samochodzie w drodze powrotnej?

odświeżam pytanko.. chyba musi znaleźć się ktoś ze śląska..

Ewentualnie zostaniesz u mnie kochanie do poniedziałku :angel: a mame jakos przekupimy :P :wink:

Posted

Savannah napisał(a):
to prawda i to sporo dalej :) to już nie wiem czy nei bliżej jest na park przy Arenie :) ale Cytadela jest i tak najlepsza :wink:

W 15 minut się dojdzie szybkim krokiem na Cytadelę od strony schodów, a Areny nie polecam jeśli pies ma być luzem, bowiem tam straż miejska często zagląda i jest w porównaniu do Cytadeli malutka.

Posted

PARSONRK napisał(a):
Będę musiała być w poznaniu już od 7 - 7.30 :cry: Bo tak wczśnie zaczynamy agility :roll: Chyba sobie nie pośpię :wink:

no jak tak jest to niestety trzeba byc wczesniej :wink: do zobaczonka w Poznaniu, mam nadzieje że Cię znajde :wink:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
to będzie czas na pogaduszki :angel: :wink:

Czas na pogaduszki zawsze się znajdzie :wink: :lol:

super 8) zresztą nie znajdzie, tylko musi się znaleźc :lol: :wink:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Kochani,ja z takim zapytaniem... :oops: Czy ktoś ze śląskich dogomaniaków miałby miejsce dla jednej osoby w samochodzie w drodze powrotnej?

Nieśmiało się przypominam...

Posted

asiunia napisał(a):
asiunia napisał(a):
Hej!!

Nieśmiało się przypominam...

A może w okolice szczecina :wink: :fadein: :D

Posted

w Poznaniu bedziemy pewnie dopiero wieczorem :roll:
mamy zamiar naszego potwora wybiegac jeszcze w Krakowie, zeby pozniej byl spokoj.
mysle, ze pobliski park wystarczy. dzieki za pomoc :D

Posted

AiMiN napisał(a):
Najbliższy, największy i najpiękniejszy zieleniec, to oczywiście Cytadela ;-D Napisz, od kiedy jesteś w Poznaniu, to może nawet udałoby mi się tam z Tobą spotkać na wybieganie psiaków.

Oj Asia, Asia..... bo się obrażę :nono:
Na spacer ze mną jakoś nie masz czasu, a tu proszę.... innym proponujesz :sweetCyb:

Poza tym.... wyjeżdżasz w końcu, czy nie? Bo ja już :niewiem: