an3czka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 ... bo pokoj sobie dawno zarezerwowalam, a nie sprawdzilam czy zielence sa :oops: :crazyeye: Quote
Natalia_W Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Aneczka podaj dokladny adres!! To jakis hotel?? To postaram sie pomoc :wink: Quote
Savannah Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Witaj, niestety nie umiem zbyt tłumaczyc, więc dlatego dam Ci linka do super Mapy Poznania, gdzie wpisując nazwe Aleja Karola Marcinkowskiego, widzisz dokładnie gdzie jest ta ulica, jednak niestety tam blisko parków nie ma, pare ulic dalej najbliższy park (chocby Park Marcinkowskieog :wink: ) http://mapapoznania.wlkp.com.pl/ Pzdr Quote
Natalia_W Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Wydaje mi sie ze jedyne co jest niedaleko to Ogrodek Jordanowski... tylko bedziesz musiala kawalek dojsc (oczywiscie zalezy gdzie dokladnie bedziesz) http://mapapoznania.wlkp.com.pl/index.php/war/glo/action/1010a tutaj masz plan :D Quote
Savannah Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 bardzo dobra jest tam mapa :wink: dokładnie zgadzam się park Jordanowski jest najbliżej, bo do Mickiewicza to już duży kawał jet :wink: Quote
Natalia_W Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Heh Uwazam, ze Park Jordanowski to najlepsze miejsce na spacerek w tamtej okolicy - moja szkola znajduje sie calkiem niedaleko i te okolice sa mi bardzo dobrze znane :wink: Quote
Savannah Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 to dobrze :wink: mi nie sa aż tak dobrze znane, bo mieszkam nie w tamtej częsci miasta...no ale :) to jest wskazówka dla an3czki gdzie ma iśc 8) Quote
AiMiN Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Najbliższy, największy i najpiękniejszy zieleniec, to oczywiście Cytadela ;-D Napisz, od kiedy jesteś w Poznaniu, to może nawet udałoby mi się tam z Tobą spotkać na wybieganie psiaków. Quote
Natalia_W Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 ale do cytadeli to juz spory kawalek...no chyba ze to ma byc dlugi spacer :wink: Quote
Savannah Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 to prawda i to sporo dalej :) to już nie wiem czy nei bliżej jest na park przy Arenie :) ale Cytadela jest i tak najlepsza :wink: Quote
Linka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Kochani,ja z takim zapytaniem... :oops: Czy ktoś ze śląskich dogomaniaków miałby miejsce dla jednej osoby w samochodzie w drodze powrotnej? odświeżam pytanko.. chyba musi znaleźć się ktoś ze śląska.. Ewentualnie zostaniesz u mnie kochanie do poniedziałku :angel: a mame jakos przekupimy :P :wink: Quote
AiMiN Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Savannah napisał(a):to prawda i to sporo dalej :) to już nie wiem czy nei bliżej jest na park przy Arenie :) ale Cytadela jest i tak najlepsza :wink: W 15 minut się dojdzie szybkim krokiem na Cytadelę od strony schodów, a Areny nie polecam jeśli pies ma być luzem, bowiem tam straż miejska często zagląda i jest w porównaniu do Cytadeli malutka. Quote
PARSONRK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Będę musiała być w poznaniu już od 7 - 7.30 :cry: Bo tak wczśnie zaczynamy agility :roll: Chyba sobie nie pośpię :wink: Quote
Savannah Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 PARSONRK napisał(a):Będę musiała być w poznaniu już od 7 - 7.30 :cry: Bo tak wczśnie zaczynamy agility :roll: Chyba sobie nie pośpię :wink: no jak tak jest to niestety trzeba byc wczesniej :wink: do zobaczonka w Poznaniu, mam nadzieje że Cię znajde :wink: Quote
PARSONRK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 JustynaJK napisał(a):to faktycznie bardzo wcześnie No co ty ? :lol: A wystawiam dopiero o 13.20 :wink: Quote
Savannah Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 to będzie czas na pogaduszki :angel: :wink: Quote
PARSONRK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Savannah napisał(a):to będzie czas na pogaduszki :angel: :wink: Czas na pogaduszki zawsze się znajdzie :wink: :lol: Quote
Savannah Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):to będzie czas na pogaduszki :angel: :wink: Czas na pogaduszki zawsze się znajdzie :wink: :lol: super 8) zresztą nie znajdzie, tylko musi się znaleźc :lol: :wink: Quote
asiunia Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Kochani,ja z takim zapytaniem... :oops: Czy ktoś ze śląskich dogomaniaków miałby miejsce dla jednej osoby w samochodzie w drodze powrotnej? Nieśmiało się przypominam... Quote
PARSONRK Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 asiunia napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Kochani,ja z takim zapytaniem... :oops: Czy ktoś ze śląskich dogomaniaków miałby miejsce dla jednej osoby w samochodzie w drodze powrotnej? Nieśmiało się przypominam... A może w okolice szczecina :wink: :fadein: :D Quote
an3czka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 w Poznaniu bedziemy pewnie dopiero wieczorem :roll: mamy zamiar naszego potwora wybiegac jeszcze w Krakowie, zeby pozniej byl spokoj. mysle, ze pobliski park wystarczy. dzieki za pomoc :D Quote
Iwa-R Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 AiMiN napisał(a):Najbliższy, największy i najpiękniejszy zieleniec, to oczywiście Cytadela ;-D Napisz, od kiedy jesteś w Poznaniu, to może nawet udałoby mi się tam z Tobą spotkać na wybieganie psiaków. Oj Asia, Asia..... bo się obrażę :nono: Na spacer ze mną jakoś nie masz czasu, a tu proszę.... innym proponujesz :sweetCyb: Poza tym.... wyjeżdżasz w końcu, czy nie? Bo ja już :niewiem: Quote
AiMiN Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Oj nadrobimy zaległości spacerkowe. Robię co w mocy mojej, by pojawić się na wystawie i choć trochę pokibicować Dogomaniaczkom :lol: Quote
Tora Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Będę, będę! Tyleże bez psa... mam nadzieję, że poznam kogoś z DGM, miejscie chusty bo jan ie mam :( Quote
Recommended Posts