KaRa_ Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 ok to zapisuje soibie jake rasy fotografować :D Mam nadzieje,że poznam jakiegoś dogomaniaka i jego psa na wystawie :) Quote
Bogarka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Bogarka napisał(a):gwiezdny-wyslannik napisał(a):Myślę, że z mojej strony możesz liczyć na zdjęcia wyżłów niemieckich, bo znajomy wystawia, więc napewno porobie im zdjęcia ;) Dzieki. Jesli bedzie to mozliwe moge cie prosic o zdjecie Malomközi Somy (wyzeł niemiecki krótkowłosy)? Pewnie. Ten pies jest w Polskich rękach...? Z tego co się domyślam jak Wojtek go nie ma to raczej nie ;) Z Polskich, tzn on jest mojej siostry mieszkajacej w Polsce. Quote
AMIŚKA Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 ok to zapisuje soibie jake rasy fotografować Mam nadzieje,że poznam jaakiegoś dogomaniaka i jego psa na wystawie Ja poproszę entleeebuchery , jamniki długowłose miniatury i króliki.i jak można parson russell terrier . :lol: :lol: Quote
Ludek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Lara']Złe wieści dla osób jadących z W-wy. Na pociąg o 7.25 nie ma żadnych promocji czy to nie dyskryminacja czasem? :lol: Pewnie, że dykryminacja :evil: , ale co my małe żuczki możemy zrobić. No chyba, że przesiądziemy się do samochodów :lol: . Quote
Iwa-R Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Może się komuś przyda - znalezione na stronie O.Legionowo "ZKwP Oddział w Legionowie organizuje dnia 6 listopada wyjazd autokarem na wystawę w Poznaniu. Wyruszamy o 2:00 nad ranem z Nowego Dworu Mazowieckiego. Dla członków Oddziału wyjazd jest darmowy, pozostali - opłata 100 zł. Zapisy przyjmuje i dodatkowych informacji udziela biuro Oddziału. Zapraszamy! " KaRa_TC - jeśli będziesz przy Chowach, to też możesz trochę popstrykać :wink: Quote
Ludek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 AMIŚKA napisał(a):ok to zapisuje soibie jake rasy fotografować Mam nadzieje,że poznam jaakiegoś dogomaniaka i jego psa na wystawie Ja poproszę entleeebuchery , jamniki długowłose miniatury i króliki.i jak można parson russell terrier . :lol: :lol: Przyłączam sie jeśłi chodzi o parsony :D . Quote
weronka_ Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 A ja jeśli mogę to poprosze Corgi Pembroke i Corgi Cardigan bardzo proszę..... i ładnie proszę...... :buzi: Asia I Kala Quote
Iwa-R Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 RING 52 - PAWILON 6A: Sędzia - Katarzyna Fiszdon Welsh Corgi Cardigan PSY 12.45 klasa młodzieży - 1 klasa otwarta - 1 SUKI 12.55 klasa młodzieży - 2 klasa otwarta - 2 Welsh Corgi Pembroke PSY 13.10 klasa młodzieży - 3 klasa pośrednia - 4 klasa otwarta - 1 klasa championów - 1 SUKI 13.40 klasa szczeniąt - 1 klasa młodzieży - 3 klasa pośrednia - 1 klasa otwrta - 2 klasa championów - 1 Quote
Nitor-Nivalis Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 AMIŚKA napisał(a):BYŁO W TYTULE- ;ILE KOSZTUJE WJAZD NA PARKING I PARKING NA TERENIE TARGÓW? Ja niestety nie bardzo umiem umieścić wypowiedż poprzednika . Będę wdzięczna ze pomoc . :lol: :lol: :lol: Bardzo przepraszam jestem tak zakręcona że zupełnie zapomniałam :( No wiec cene parkingu i wjazdu dyktują Targi Poznanskie, cena ma byc w przedziaale od 30 - 50 zł. Natomiast jesli moge cos doraadzic, to proponuje zaparkowac przy ul. Głogowskiej w niedziele nie ma tam strefy, a to ulica przylegajaca do Targów, z tym ze "ilosc miejsc ograniczona" takze jesli ktos bedzie wczesniej to napewno zaparkuje :) Quote
Nitor-Nivalis Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ludek napisał(a): :o A wiadomo ile będzie kosztował wstęp na wystawę? Cena biletu wstępu to tez cena wejscia na Targi na ktora Zk nie ma wplywu - cena biletu ma byc w wysokosci 10 zł :( Quote
Nitor-Nivalis Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 małgoooś napisał(a): A to nie jest przegięcie???? Niektórzy mogą sie dowiedzieć a innym nie można powiedzieć. No i jak to sie ma do przestrzegania regulaminu. A może Asiunia jest sedzią i co, będzie znała stawkę przed wystawą i wygraja jacyś znajomi. Gdzie tu logika drodzy poznaniacy :o Małgoooś ja już starałam sie to tłumaczyć, naprawde nie jest możliwe by nawet sędziowie z naszego oddziału znali stawkę "jakościową" jest ona bardzo pilnowana. Asiunia 2 napewno sędzią nie jest - jak sie dowiedziala naprawde nie mam pojecia ale czekam na wyjasnienia z jej strony być może chodzilo jej o stawke ilosciowa a nie o zgloszone psy. Bo jestem pewna ze nie jest mozliwe by znala zgloszone psy chyba ze na zasadzie domysłów, po tym jak sie dowiedziala ile ma np psow w klasie. Quote
Ludek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Ludek napisał(a): :o A wiadomo ile będzie kosztował wstęp na wystawę? Cena biletu wstępu to tez cena wejscia na Targi na ktora Zk nie ma wplywu - cena biletu ma byc w wysokosci 10 zł :( Dziękuję :D Quote
Natalia_W Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):małgoooś napisał(a): A to nie jest przegięcie???? Niektórzy mogą sie dowiedzieć a innym nie można powiedzieć. No i jak to sie ma do przestrzegania regulaminu. A może Asiunia jest sedzią i co, będzie znała stawkę przed wystawą i wygraja jacyś znajomi. Gdzie tu logika drodzy poznaniacy :o Małgoooś ja już starałam sie to tłumaczyć, naprawde nie jest możliwe by nawet sędziowie z naszego oddziału znali stawkę "jakościową" jest ona bardzo pilnowana. Asiunia 2 napewno sędzią nie jest - jak sie dowiedziala naprawde nie mam pojecia ale czekam na wyjasnienia z jej strony być może chodzilo jej o stawke ilosciowa a nie o zgloszone psy. Bo jestem pewna ze nie jest mozliwe by znala zgloszone psy chyba ze na zasadzie domysłów, po tym jak sie dowiedziala ile ma np psow w klasie. Potwierdzam :D Bo my tez chcielismy sie dowiedziec na rozne sposoby i sie nie udalo!!!szkoda :wink: bo nie wiem co mnie czeka hehe :wink: Quote
Marek z Gromem Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Cena biletu wstępu to tez cena wejscia na Targi na ktora Zk nie ma wplywu - cena biletu ma byc w wysokosci 10 zł Dla mnie takie wytłumaczenie, ze ZkwP nie ma wplywu jest smieszne i kłamliwe !! Jak nie ma wpływu podpisuje jakąś umowe z władzami targów i w tej umowie jak przypuszczam jest punkt, ze za parking i bilety kasują wladze targów, a mozliwe ze ZKwP ma z tego tytulu jakis rabacik. To jest umowa między 2 firmami i koniec i każda ma wplyw na wygląd końcowy tej umowy !! A oddzial w poznianiu widocznie uważa, ze ludzie sobie zaplaca po 30-50 zł za wjazd bo przecież sa tacy szałowi sędziowie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
an3czka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 swieta racja. kosztowna ta wystawa :roll: Quote
maga18 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a): No wiec cene parkingu i wjazdu dyktują Targi Poznanskie, cena ma byc w przedziaale od 30 - 50 zł. Natomiast jesli moge cos doraadzic, to proponuje zaparkowac przy ul. Głogowskiej w niedziele nie ma tam strefy, a to ulica przylegajaca do Targów, z tym ze "ilosc miejsc ograniczona" takze jesli ktos bedzie wczesniej to napewno zaparkuje :) :o hehe powariowali :flop: :stupid: :wallbash: :shake: Quote
PARSONRK Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ludek napisał(a): Przyłączam sie jeśłi chodzi o parsony :D . Parsony to ty live bedziesz widziała :lol: :wink: Quote
Ludek Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ale zdjęć to ja raczej nie zrobię. W amoku będę :D. Quote
Agappe Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Iwa-R napisał(a):Może się komuś przyda - znalezione na stronie O.Legionowo "ZKwP Oddział w Legionowie organizuje dnia 6 listopada wyjazd autokarem na wystawę w Poznaniu. Wyruszamy o 2:00 nad ranem z Nowego Dworu Mazowieckiego. Dla członków Oddziału wyjazd jest darmowy, pozostali - opłata 100 zł. Zapisy przyjmuje i dodatkowych informacji udziela biuro Oddziału. Zapraszamy! " KaRa_TC - jeśli będziesz przy Chowach, to też możesz trochę popstrykać :wink: o 2 w nocy??? to ile tam sie jedzie??????do kiedy zapisy? Quote
weronka_ Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Welsh Corgi Cardigan PSY 12.45 klasa młodzieży - 1 klasa otwarta - 1 SUKI 12.55 klasa młodzieży - 2 klasa otwarta - 2..... Iwa-R dzięki. Co prawda chodziło mi o zdjęcia tych ras, ale i tak dzięki za podanie godzin Pozdrawiam Quote
Iwa-R Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 weronka_ napisał(a):Iwa-R dzięki. Co prawda chodziło mi o zdjęcia tych ras, ale i tak dzięki za podanie godzin Pozdrawiam :oops: Quote
asiunia Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Hej!! Kochani,ja z takim zapytaniem... :oops: Czy ktoś ze śląskich dogomaniaków miałby miejsce dla jednej osoby w samochodzie w drodze powrotnej? Quote
an3czka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 mam pytanie do Poznaniakow. czy w okolicach al. K. Marcinkowskiego jest jakis park, czy w ogole miejsce do wybiegania psa? jesli nie, to gdzie najblizej takie sie znajduje? Quote
Recommended Posts