Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Bogarka napisał(a):
gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Myślę, że z mojej strony możesz liczyć na zdjęcia wyżłów niemieckich, bo znajomy wystawia, więc napewno porobie im zdjęcia ;)

Dzieki. Jesli bedzie to mozliwe moge cie prosic o zdjecie Malomközi Somy (wyzeł niemiecki krótkowłosy)?

Pewnie. Ten pies jest w Polskich rękach...? Z tego co się domyślam jak Wojtek go nie ma to raczej nie ;)

Z Polskich, tzn on jest mojej siostry mieszkajacej w Polsce.

Posted

ok to zapisuje soibie jake rasy fotografować Mam nadzieje,że poznam jaakiegoś dogomaniaka i jego psa na wystawie

Ja poproszę entleeebuchery , jamniki długowłose miniatury i króliki.i jak można parson russell terrier . :lol: :lol:

Posted

[quote name='Lara']

Złe wieści dla osób jadących z W-wy. Na pociąg o 7.25 nie ma żadnych promocji

czy to nie dyskryminacja czasem? :lol:

Pewnie, że dykryminacja :evil: , ale co my małe żuczki możemy zrobić.

No chyba, że przesiądziemy się do samochodów :lol: .

Posted

Może się komuś przyda - znalezione na stronie O.Legionowo

"ZKwP Oddział w Legionowie
organizuje dnia 6 listopada
wyjazd autokarem na wystawę w Poznaniu.
Wyruszamy o 2:00 nad ranem
z Nowego Dworu Mazowieckiego.
Dla członków Oddziału wyjazd jest
darmowy,
pozostali - opłata 100 zł.
Zapisy przyjmuje i dodatkowych informacji
udziela biuro Oddziału.
Zapraszamy! "

KaRa_TC - jeśli będziesz przy Chowach, to też możesz trochę popstrykać :wink:

Posted

AMIŚKA napisał(a):
ok to zapisuje soibie jake rasy fotografować Mam nadzieje,że poznam jaakiegoś dogomaniaka i jego psa na wystawie

Ja poproszę entleeebuchery , jamniki długowłose miniatury i króliki.i jak można parson russell terrier . :lol: :lol:

Przyłączam sie jeśłi chodzi o parsony :D .

Posted

RING 52 - PAWILON 6A: Sędzia - Katarzyna Fiszdon

Welsh Corgi Cardigan
PSY
12.45 klasa młodzieży - 1
klasa otwarta - 1
SUKI
12.55 klasa młodzieży - 2
klasa otwarta - 2

Welsh Corgi Pembroke
PSY
13.10 klasa młodzieży - 3
klasa pośrednia - 4
klasa otwarta - 1
klasa championów - 1
SUKI
13.40 klasa szczeniąt - 1
klasa młodzieży - 3
klasa pośrednia - 1
klasa otwrta - 2
klasa championów - 1

Posted

AMIŚKA napisał(a):
BYŁO W TYTULE- ;ILE KOSZTUJE WJAZD NA PARKING I PARKING NA TERENIE TARGÓW?
Ja niestety nie bardzo umiem umieścić wypowiedż poprzednika .
Będę wdzięczna ze pomoc . :lol: :lol: :lol:

Bardzo przepraszam jestem tak zakręcona że zupełnie zapomniałam :(

No wiec cene parkingu i wjazdu dyktują Targi Poznanskie, cena ma byc w przedziaale od 30 - 50 zł. Natomiast jesli moge cos doraadzic, to proponuje zaparkowac przy ul. Głogowskiej w niedziele nie ma tam strefy, a to ulica przylegajaca do Targów, z tym ze "ilosc miejsc ograniczona" takze jesli ktos bedzie wczesniej to napewno zaparkuje :)

Posted

małgoooś napisał(a):

A to nie jest przegięcie????
Niektórzy mogą sie dowiedzieć a innym nie można powiedzieć. No i jak to sie ma do przestrzegania regulaminu. A może Asiunia jest sedzią i co, będzie znała stawkę przed wystawą i wygraja jacyś znajomi.
Gdzie tu logika drodzy poznaniacy :o

Małgoooś ja już starałam sie to tłumaczyć, naprawde nie jest możliwe by nawet sędziowie z naszego oddziału znali stawkę "jakościową" jest ona bardzo pilnowana. Asiunia 2 napewno sędzią nie jest - jak sie dowiedziala naprawde nie mam pojecia ale czekam na wyjasnienia z jej strony być może chodzilo jej o stawke ilosciowa a nie o zgloszone psy. Bo jestem pewna ze nie jest mozliwe by znala zgloszone psy chyba ze na zasadzie domysłów, po tym jak sie dowiedziala ile ma np psow w klasie.

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Ludek napisał(a):
:o

A wiadomo ile będzie kosztował wstęp na wystawę?

Cena biletu wstępu to tez cena wejscia na Targi na ktora Zk nie ma wplywu - cena biletu ma byc w wysokosci 10 zł :(

Dziękuję :D

Posted

małgoooś napisał(a):

A to nie jest przegięcie????
Niektórzy mogą sie dowiedzieć a innym nie można powiedzieć. No i jak to sie ma do przestrzegania regulaminu. A może Asiunia jest sedzią i co, będzie znała stawkę przed wystawą i wygraja jacyś znajomi.
Gdzie tu logika drodzy poznaniacy :o

Małgoooś ja już starałam sie to tłumaczyć, naprawde nie jest możliwe by nawet sędziowie z naszego oddziału znali stawkę "jakościową" jest ona bardzo pilnowana. Asiunia 2 napewno sędzią nie jest - jak sie dowiedziala naprawde nie mam pojecia ale czekam na wyjasnienia z jej strony być może chodzilo jej o stawke ilosciowa a nie o zgloszone psy. Bo jestem pewna ze nie jest mozliwe by znala zgloszone psy chyba ze na zasadzie domysłów, po tym jak sie dowiedziala ile ma np psow w klasie.

Potwierdzam :D Bo my tez chcielismy sie dowiedziec na rozne sposoby i sie nie udalo!!!szkoda :wink: bo nie wiem co mnie czeka hehe :wink:

Posted

Cena biletu wstępu to tez cena wejscia na Targi na ktora Zk nie ma wplywu - cena biletu ma byc w wysokosci 10 zł

Dla mnie takie wytłumaczenie, ze ZkwP nie ma wplywu jest smieszne i kłamliwe !!
Jak nie ma wpływu podpisuje jakąś umowe z władzami targów i w tej umowie jak przypuszczam jest punkt, ze za parking i bilety kasują wladze targów, a mozliwe ze ZKwP ma z tego tytulu jakis rabacik. To jest umowa między 2 firmami i koniec i każda ma wplyw na wygląd końcowy tej umowy !!

A oddzial w poznianiu widocznie uważa, ze ludzie sobie zaplaca po 30-50 zł za wjazd bo przecież sa tacy szałowi sędziowie :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

No wiec cene parkingu i wjazdu dyktują Targi Poznanskie, cena ma byc w przedziaale od 30 - 50 zł. Natomiast jesli moge cos doraadzic, to proponuje zaparkowac przy ul. Głogowskiej w niedziele nie ma tam strefy, a to ulica przylegajaca do Targów, z tym ze "ilosc miejsc ograniczona" takze jesli ktos bedzie wczesniej to napewno zaparkuje :)

:o
hehe powariowali :flop: :stupid: :wallbash: :shake:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Może się komuś przyda - znalezione na stronie O.Legionowo

"ZKwP Oddział w Legionowie
organizuje dnia 6 listopada
wyjazd autokarem na wystawę w Poznaniu.
Wyruszamy o 2:00 nad ranem
z Nowego Dworu Mazowieckiego.
Dla członków Oddziału wyjazd jest
darmowy,
pozostali - opłata 100 zł.
Zapisy przyjmuje i dodatkowych informacji
udziela biuro Oddziału.
Zapraszamy! "

KaRa_TC - jeśli będziesz przy Chowach, to też możesz trochę popstrykać :wink:

o 2 w nocy??? to ile tam sie jedzie??????do kiedy zapisy?

Posted

Welsh Corgi Cardigan
PSY
12.45 klasa młodzieży - 1
klasa otwarta - 1
SUKI
12.55 klasa młodzieży - 2
klasa otwarta - 2.....

Iwa-R dzięki.
Co prawda chodziło mi o zdjęcia tych ras, ale i tak dzięki za podanie godzin
Pozdrawiam

Posted

mam pytanie do Poznaniakow.
czy w okolicach al. K. Marcinkowskiego jest jakis park, czy w ogole miejsce do wybiegania psa?
jesli nie, to gdzie najblizej takie sie znajduje?