Iwa-R Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 A ja nie rozumiem jednej rzeczy.... Tyle osób dostało już potwierdzenia (koleżanka z osiedla już tydzień temu dostała), a ja jestem z Poznania, i do tej pory nie mam potwierdzenia :evil: Zaczynam się denerwować. Dzwonić nie będę, bo tak czy tak już nic nie zrobię :-? Quote
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 ja mieszkam 10 km od Poznania i juz dostalam potwierdzenie...chyba z tydzien temu... Quote
xochi Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 a oto link do palnu sedziowania http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/wyst2005/plan.pdf Koniec wystawy zalezy czesto od sedziow w konkurencjach finalowych. Zazwyzczaj spiker pilnuje czasu i "subtelnie" ponagla sedziow by sprawnie wybierali psy. W ubieglym roku jednak jedna pani sedzia miala wystrzalowa kreacje i nie za bardzo chciala schodzic z ringu. :P i wszystko sie przedłużało mimo nalegan prowadzącego. Quote
Savannah Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 no cóż , na szczęście to nie była wina organizatorów :) Quote
KaRa_ Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Co do zdjęć z wystawy moge troche porobić tylko nie wiem kogo rasy by interesowały :D I czy bedzie jakis zlocik dogomaniakow na wystawie? :wink: Quote
xochi Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 KaRa_TC napisał(a):Co do zdjęć z wystawy moge troche porobić tylko nie wiem kogo rasy by interesowały :D I czy bedzie jakis zlocik dogomaniakow na wystawie? :wink: zapisuje sie na zdjecia mopsow! Quote
Savannah Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 KaRa_TC napisał(a): I czy bedzie jakis zlocik dogomaniakow na wystawie? :wink: a miał byc? :evilbat: Quote
Savannah Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Lara']to podrzucam cos co sie przyda - plan targow poznanskich i numery pawilonow :D teren ogromny wiec moze pomoze zaoszczedzic czas na ganianie i szukanie :wink: http://www.mtp.pl/all/pl/18697 brawo to może się przydac, dla tych nie z Poznania :wink: Quote
Savannah Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 no fakt.. :evilbat: ja z Poznania, ale i tak nie wiem dokładnie gdzie jaka hala jest, tylko znam ulice przy targach :) , i wszystkie wejscia do Targow. mamy na Targach WTC :) Quote
Agasia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 KaRa_TC napisał(a):Co do zdjęć z wystawy moge troche porobić tylko nie wiem kogo rasy by interesowały :D I czy bedzie jakis zlocik dogomaniakow na wystawie? :wink: Ja rowniez moge cos pocykac.. ;) Co kogo interesuje? Quote
Incunabula Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Agasia i KaRa_TC - czy mogę liczyć na zdjęcia podengo portugalskiego miniaturowego krótkowłosego i szorstkowłosego :modla: ? W obu przypadkach jest po jednej sztuce. Bardzo mi na tym zależy :modla: . Z góry dzięki :fadein: . Quote
AMIŚKA Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Nitor-Nivalis obiecał 21 pażdziernika ,że dowie się w poniedziałek/który/ i napisze.Miałam nadzieję że to będzie 24 pażdziernika ,ale to nic czekam cierpliwie. :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: Quote
Ludek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Info dla osób jadących pociągiem. PKP organizuje promocje na przejazdy. 99,00 zł bilet weekendowy i można jeżdzić ile się chce lub 36,00 zł na konkretny pociąg. Ten bilet trzeba kupić min. 7 dni przed odjazdem pociągu. Dotyczy to II klasy, biletów pełnopłatnych. Liczba biletów objętych promocją jest ograniczona. Pytajcie w kasach lub w informacji z czego możecie skorzystać, bo Panie same z siebie raczej nie zaproponują tańszego biletu. Złe wieści dla osób jadących z W-wy. Na pociąg o 7.25 nie ma żadnych promocji:evil: (czyli bilet normalny 86,00zł + 15,00 zł pies). Na powrót można załapać się na TLK chyba o 19.00 lub na inny pociąg, na promocję 36,00 zł (II klasa)/54,00 zł (I klasa). Na pociąg o 18.40 została już tylko I klasa, ale to i tak taniej niż bez promocji w II klasie. Quote
Iwa-R Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 AMIŚKA napisał(a):Nitor-Nivalis obiecał 21 pażdziernika ,że dowie się w poniedziałek/który/ i napisze.Miałam nadzieję że to będzie 24 pażdziernika ,ale to nic czekam cierpliwie. :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: Ale, że co się dowie? Będę dzwonić niedługo, mogę przypomnieć, ale nie wiem o czym. Quote
AMIŚKA Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 BYŁO W TYTULE- ;ILE KOSZTUJE WJAZD NA PARKING I PARKING NA TERENIE TARGÓW? Ja niestety nie bardzo umiem umieścić wypowiedż poprzednika . Będę wdzięczna ze pomoc . :lol: :lol: :lol: Quote
sh_maniak Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='UTAAP'][quote name='sh_maniak'][quote name='UTAAP']Sh_maniak, wydaje mi sie ze dobrze pamietam :roll: Ja osobiscie nie rozmawialam z Rybka, tylko takie informacje mam od kogos innego, kto rozmawial z Marcinem :wink: dobre dobre :lol: :lol: tak to się faktycznie dużo dowiesz :wink: :lol: Nie no, nie smiej sie :roll: Nie mam powodow by tej osobie nie wierzyc, zreszta ona telefonowala do Marcina w mojej obecnosci :wink: Do zobaczenia :P mniue rozbawiło to skąd Marcin ma wiedziec do jakiej klasy zgłaszamy z Iza Lilu :lol: :lol: Quote
Iwa-R Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 AMIŚKA napisał(a):BYŁO W TYTULE- ;ILE KOSZTUJE WJAZD NA PARKING I PARKING NA TERENIE TARGÓW? Ja niestety nie bardzo umiem umieścić wypowiedż poprzednika . Będę wdzięczna ze pomoc . :lol: :lol: :lol: Wjazd na parking 30 lub 50 zł. Jest to cena targów, na którą ZK nie ma wpływu. Quote
Ludek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Iwa-R napisał(a):AMIŚKA napisał(a):BYŁO W TYTULE- ;ILE KOSZTUJE WJAZD NA PARKING I PARKING NA TERENIE TARGÓW? Ja niestety nie bardzo umiem umieścić wypowiedż poprzednika . Będę wdzięczna ze pomoc . :lol: :lol: :lol: Wjazd na parking 30 lub 50 zł. Jest to cena targów, na którą ZK nie ma wpływu. :o A wiadomo ile będzie kosztował wstęp na wystawę? Quote
Saint Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Saint się na 100% zamelduje :wink: a o ktorej zaczyna sie obedience/agilitty??? pozdrawiam Quote
Saint Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 tak wczesnie ??? :o ostatnio obedience tez bylo troche wczesnie :-? Quote
małgoooś Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Asiunia02 napisał(a):Ja sie stawke dowiedziałam, ale niestety z innego powodu, objetego tajemnica :) Z tego co ja wiem to podaja stawki ale tylko ilosciowe, a to tylko dlatego ze w komputerze takie zestawienie posiadaja w sekretariacie. A to nie jest przegięcie???? Niektórzy mogą sie dowiedzieć a innym nie można powiedzieć. No i jak to sie ma do przestrzegania regulaminu. A może Asiunia jest sedzią i co, będzie znała stawkę przed wystawą i wygraja jacyś znajomi. Gdzie tu logika drodzy poznaniacy :o Quote
Saint Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Kara_TC wystawa w Poznaniu od kilku lat jest jednodniowa, kiedys była dwudniowa a 4 dniowa była tylko europejska (w 2000). W tym roku 1 dzien. :) hi hi hi w zeszlym roku byla jednodniowa. ale dwa lata temu, jak i w latach wczesniejszych byla dwudniowa (no europejskiej nie liczac). teraz tez jednodniowa bo oszczedzaja kase na swiatowke ... Quote
Iwa-R Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 małgoooś napisał(a):Asiunia02 napisał(a):Ja sie stawke dowiedziałam, ale niestety z innego powodu, objetego tajemnica :) Z tego co ja wiem to podaja stawki ale tylko ilosciowe, a to tylko dlatego ze w komputerze takie zestawienie posiadaja w sekretariacie. A to nie jest przegięcie???? Niektórzy mogą sie dowiedzieć a innym nie można powiedzieć. No i jak to sie ma do przestrzegania regulaminu. A może Asiunia jest sedzią i co, będzie znała stawkę przed wystawą i wygraja jacyś znajomi. Gdzie tu logika drodzy poznaniacy :o A może zaczekamy aż Asiunia02 sama wyjaśni tą sytuację, bo jak do tej pory to jeszcze nie odpowiedziałą na pytanie skąd ma stawkę? Quote
UTAAP Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='UTAAP'][quote name='sh_maniak'][quote name='UTAAP']Sh_maniak, wydaje mi sie ze dobrze pamietam :roll: Ja osobiscie nie rozmawialam z Rybka, tylko takie informacje mam od kogos innego, kto rozmawial z Marcinem :wink: dobre dobre :lol: :lol: tak to się faktycznie dużo dowiesz :wink: :lol: Nie no, nie smiej sie :roll: Nie mam powodow by tej osobie nie wierzyc, zreszta ona telefonowala do Marcina w mojej obecnosci :wink: Do zobaczenia :P mniue rozbawiło to skąd Marcin ma wiedziec do jakiej klasy zgłaszamy z Iza Lilu :lol: :lol: No mi sie wydawalo, ze ON bedzie to wiedzial, skoro jest wspolwlascicielem :roll: . Kiedys pytalam Ize o inne wystawy i odpowiedziala, ze musi to uzgodnic z Marcinem, wiec wydawalo mi sie, ze tutaj sytuacja jest analogiczna :wink: Nie wiem jak tam z nimi jest w takim razie :lol: :lol: . Zreszta, ja tylko tak z ciekawosci pytalam, to nie takie wazne :wink: Quote
Recommended Posts