Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

Posted

A ja nie rozumiem jednej rzeczy.... Tyle osób dostało już potwierdzenia (koleżanka z osiedla już tydzień temu dostała), a ja jestem z Poznania, i do tej pory nie mam potwierdzenia :evil:

Zaczynam się denerwować. Dzwonić nie będę, bo tak czy tak już nic nie zrobię :-?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a oto link do palnu sedziowania
http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/wyst2005/plan.pdf

Koniec wystawy zalezy czesto od sedziow w konkurencjach finalowych. Zazwyzczaj spiker pilnuje czasu i "subtelnie" ponagla sedziow by sprawnie wybierali psy. W ubieglym roku jednak jedna pani sedzia miala wystrzalowa kreacje i nie za bardzo chciala schodzic z ringu. :P i wszystko sie przedłużało mimo nalegan prowadzącego.

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Co do zdjęć z wystawy moge troche porobić tylko nie wiem kogo rasy by interesowały :D I czy bedzie jakis zlocik dogomaniakow na wystawie? :wink:

zapisuje sie na zdjecia mopsow!

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Co do zdjęć z wystawy moge troche porobić tylko nie wiem kogo rasy by interesowały :D I czy bedzie jakis zlocik dogomaniakow na wystawie? :wink:

Ja rowniez moge cos pocykac.. ;) Co kogo interesuje?

Posted

Agasia i KaRa_TC - czy mogę liczyć na zdjęcia podengo portugalskiego miniaturowego krótkowłosego i szorstkowłosego :modla: ? W obu przypadkach jest po jednej sztuce. Bardzo mi na tym zależy :modla: .
Z góry dzięki :fadein: .

Posted

Nitor-Nivalis obiecał 21 pażdziernika ,że dowie się w poniedziałek/który/ i napisze.Miałam nadzieję że to będzie 24 pażdziernika ,ale to nic czekam cierpliwie. :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol:

Posted

Info dla osób jadących pociągiem.

PKP organizuje promocje na przejazdy. 99,00 zł bilet weekendowy i można jeżdzić ile się chce lub 36,00 zł na konkretny pociąg. Ten bilet trzeba kupić min. 7 dni przed odjazdem pociągu. Dotyczy to II klasy, biletów pełnopłatnych. Liczba biletów objętych promocją jest ograniczona. Pytajcie w kasach lub w informacji z czego możecie skorzystać, bo Panie same z siebie raczej nie zaproponują tańszego biletu.

Złe wieści dla osób jadących z W-wy. Na pociąg o 7.25 nie ma żadnych promocji:evil: (czyli bilet normalny 86,00zł + 15,00 zł pies). Na powrót można załapać się na TLK chyba o 19.00 lub na inny pociąg, na promocję 36,00 zł (II klasa)/54,00 zł (I klasa). Na pociąg o 18.40 została już tylko I klasa, ale to i tak taniej niż bez promocji w II klasie.

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Nitor-Nivalis obiecał 21 pażdziernika ,że dowie się w poniedziałek/który/ i napisze.Miałam nadzieję że to będzie 24 pażdziernika ,ale to nic czekam cierpliwie. :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol:

Ale, że co się dowie?
Będę dzwonić niedługo, mogę przypomnieć, ale nie wiem o czym.

Posted

BYŁO W TYTULE- ;ILE KOSZTUJE WJAZD NA PARKING I PARKING NA TERENIE TARGÓW?
Ja niestety nie bardzo umiem umieścić wypowiedż poprzednika .
Będę wdzięczna ze pomoc . :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='UTAAP'][quote name='sh_maniak'][quote name='UTAAP']Sh_maniak, wydaje mi sie ze dobrze pamietam :roll:
Ja osobiscie nie rozmawialam z Rybka, tylko takie informacje mam od kogos innego, kto rozmawial z Marcinem :wink:

dobre dobre :lol: :lol:
tak to się faktycznie dużo dowiesz :wink: :lol:

Nie no, nie smiej sie :roll:
Nie mam powodow by tej osobie nie wierzyc, zreszta ona telefonowala do Marcina w mojej obecnosci :wink:

Do zobaczenia :P

mniue rozbawiło to skąd Marcin ma wiedziec do jakiej klasy zgłaszamy z Iza Lilu :lol: :lol:

Posted

AMIŚKA napisał(a):

Wjazd na parking 30 lub 50 zł.
Jest to cena targów, na którą ZK nie ma wpływu.

Posted

Iwa-R napisał(a):
AMIŚKA napisał(a):

Wjazd na parking 30 lub 50 zł.
Jest to cena targów, na którą ZK nie ma wpływu.

:o

A wiadomo ile będzie kosztował wstęp na wystawę?

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Ja sie stawke dowiedziałam, ale niestety z innego powodu, objetego tajemnica :) Z tego co ja wiem to podaja stawki ale tylko ilosciowe, a to tylko dlatego ze w komputerze takie zestawienie posiadaja w sekretariacie.

A to nie jest przegięcie????
Niektórzy mogą sie dowiedzieć a innym nie można powiedzieć. No i jak to sie ma do przestrzegania regulaminu. A może Asiunia jest sedzią i co, będzie znała stawkę przed wystawą i wygraja jacyś znajomi.
Gdzie tu logika drodzy poznaniacy :o

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Kara_TC wystawa w Poznaniu od kilku lat jest jednodniowa, kiedys była dwudniowa a 4 dniowa była tylko europejska (w 2000). W tym roku 1 dzien. :)

hi hi hi

w zeszlym roku byla jednodniowa. ale dwa lata temu, jak i w latach wczesniejszych byla dwudniowa (no europejskiej nie liczac). teraz tez jednodniowa bo oszczedzaja kase na swiatowke ...

Posted

małgoooś napisał(a):
Asiunia02 napisał(a):
Ja sie stawke dowiedziałam, ale niestety z innego powodu, objetego tajemnica :) Z tego co ja wiem to podaja stawki ale tylko ilosciowe, a to tylko dlatego ze w komputerze takie zestawienie posiadaja w sekretariacie.

A to nie jest przegięcie????
Niektórzy mogą sie dowiedzieć a innym nie można powiedzieć. No i jak to sie ma do przestrzegania regulaminu. A może Asiunia jest sedzią i co, będzie znała stawkę przed wystawą i wygraja jacyś znajomi.
Gdzie tu logika drodzy poznaniacy :o

A może zaczekamy aż Asiunia02 sama wyjaśni tą sytuację, bo jak do tej pory to jeszcze nie odpowiedziałą na pytanie skąd ma stawkę?

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='UTAAP'][quote name='sh_maniak'][quote name='UTAAP']Sh_maniak, wydaje mi sie ze dobrze pamietam :roll:
Ja osobiscie nie rozmawialam z Rybka, tylko takie informacje mam od kogos innego, kto rozmawial z Marcinem :wink:

dobre dobre :lol: :lol:
tak to się faktycznie dużo dowiesz :wink: :lol:

Nie no, nie smiej sie :roll:
Nie mam powodow by tej osobie nie wierzyc, zreszta ona telefonowala do Marcina w mojej obecnosci :wink:

Do zobaczenia :P

mniue rozbawiło to skąd Marcin ma wiedziec do jakiej klasy zgłaszamy z Iza Lilu :lol: :lol:

No mi sie wydawalo, ze ON bedzie to wiedzial, skoro jest wspolwlascicielem :roll: . Kiedys pytalam Ize o inne wystawy i odpowiedziala, ze musi to uzgodnic z Marcinem, wiec wydawalo mi sie, ze tutaj sytuacja jest analogiczna :wink:
Nie wiem jak tam z nimi jest w takim razie :lol: :lol: . Zreszta, ja tylko tak z ciekawosci pytalam, to nie takie wazne :wink: