Iwa-R Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 My mieliśmy się spotkać z hodowczynią. Miała przyjechać na wystawę specjalnie dla nas (dzieli nas ponad 800 km), przy okazji wystawiając mamusię Esia, i jeszcze 2 sunie. Niestety, pechowo trafiła do szpitala, i się nie zobaczymy :cry: Ech... przepraszam.... miało być miło... a ja tu takie rzeczy wypisuję. Quote
Savannah Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Iwa-R, nie "takie" rzeczy, ale na temat :wink: ja też się Cieszę że spotkam paru dobrych znajomych :wink: Quote
Ki-wi Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 O faktycznie :o az starch sie tutaj odezwac...sorry nie czytalam od razu wczesniejszych postow i nie za bardzo wiedzialam o co chodzi (gdybym czytala to nie zadawalabym poprzedniego pytania.) -------------------------------------------------------------------------------- Justi0022 napisał: Savannah napisał: to tyle szkoda że nie jedziesz miałabys Mł.Zw.Pl Ooo, czyżby wyniki znane były przed rozpoczęciem wystawy niezaleźnie od znjamości stawki przez sędziego przed imprezą Ale atmosfera tu panuje, nie ma co oczywiscie że nie są , nigdy nie były i NIGDY NIE BĘDA! Oczywiście gdyby Ki-wi jechała miałaby lub mogłaby miec Mł.Zw.PL, ponieważ byłaby sama w klasie, zreszta jak już napisałam post wczesniej (nie widac? ) ile jest w poszczególnych klasach. a dlatego że psiak Kiwi jest ładny stwierdziłam że i tak by zdobył ten tytuł Pzdr I o takie cos zaraz nerwa :o :o :o przeciez wiadomo,ze jak jest tylko jeden pies to szansa na zwyciestwo duzo wieksza niz jak jest ich w porownaniu 20 albo 30. I jeszcze jedno...bylo wyraznie napisane,ze jakbym pojechala to bym MOZE dostala Ml.Zw.Pol,naturalnie tylko wtedy gdyby siedzia tez byl tego zdania,a nie jade bo tego samego dnia wysatwiamy sie w Hannoverze gdzie zgloszonych jest 40 terierow tybetanskich. W sumie to nie wiem po co sie tlumacze :roll: :-? Quote
Gosiak Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 czy mogę poznać ilościową stawkę szpiców wilczych w klasach? I czy wiadomo, o której wchodzą na ring? Quote
UTAAP Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Sh_maniak, wydaje mi sie ze dobrze pamietam :roll: Ja osobiscie nie rozmawialam z Rybka, tylko takie informacje mam od kogos innego, kto rozmawial z Marcinem :wink: Quote
maga18 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Gosiak napisał(a):czy mogę poznać ilościową stawkę szpiców wilczych w klasach? I czy wiadomo, o której wchodzą na ring? PSY mlodziez - 1 otwarta - 2 championow - 1 SUKI mlodziez - 1 posrednia - 2 godzin sedziowania jeszcze nie ma Quote
Bogarka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Czy bedzie ktos fotografowal wyzly niemieckie? Quote
Incunabula Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Żałuję, że nie jadę :-? . Będzie jedno podengo min. krt. w szczeniakach i jeden pies min. szorstk. w młodzieży. Ech, trzeba było zgłaszać :roll: . Quote
sh_maniak Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='UTAAP']Sh_maniak, wydaje mi sie ze dobrze pamietam :roll: Ja osobiscie nie rozmawialam z Rybka, tylko takie informacje mam od kogos innego, kto rozmawial z Marcinem :wink: dobre dobre :lol: :lol: tak to się faktycznie dużo dowiesz :wink: :lol: Już wiem, że dam radę wystawić Lilu :angel: :angel: , wiec zobaczymy się w ringu :wink: Quote
Savannah Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 a ja wystawiam Goldiego :angel: :angel: :angel: dzięki sh_maniak :wink: :wink: 8) Quote
AnTu Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 eloo kto jedzie z wawki na wystawei mieszka gdzies niedaleko Fundacji Przyjaciel na ul. Nowolipki27 ew. moglby podjechac tam po ksiazke (wylozyc 35zl w pozku oddam :wink: )i przywiezc mi na wystawe?? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Bogarka napisał(a):Czy bedzie ktos fotografowal wyzly niemieckie? Myślę, że z mojej strony możesz liczyć na zdjęcia wyżłów niemieckich, bo znajomy wystawia, więc napewno porobie im zdjęcia ;) Quote
UTAAP Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='UTAAP']Sh_maniak, wydaje mi sie ze dobrze pamietam :roll: Ja osobiscie nie rozmawialam z Rybka, tylko takie informacje mam od kogos innego, kto rozmawial z Marcinem :wink: dobre dobre :lol: :lol: tak to się faktycznie dużo dowiesz :wink: :lol: Nie no, nie smiej sie :roll: Nie mam powodow by tej osobie nie wierzyc, zreszta ona telefonowala do Marcina w mojej obecnosci :wink: Do zobaczenia :P Quote
KaRa_ Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Dopiero teraz odkryłam temat wystawy w moim miescie :oops: Ona ma być w 1dniu???bo zawsze była w 2-3 :roll: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Kara_TC wystawa w Poznaniu od kilku lat jest jednodniowa, kiedys była dwudniowa a 4 dniowa była tylko europejska (w 2000). W tym roku 1 dzien. :) Quote
Bogarka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Myślę, że z mojej strony możesz liczyć na zdjęcia wyżłów niemieckich, bo znajomy wystawia, więc napewno porobie im zdjęcia ;) Dzieki. Jesli bedzie to mozliwe moge cie prosic o zdjecie Malomközi Somy (wyzeł niemiecki krótkowłosy)? Quote
JustynaJK Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 pewnie już wiecie,jest spis ilościowy ras z podziałem na klasy :) Quote
JustynaJK Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/wyst2005/stawki.pdf tutaj jest link Quote
Noelani Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 JustynaJK napisał(a):pewnie już wiecie,jest spis ilościowy ras z podziałem na klasy :) Wiemy :D I z niecierpliwoscia czekamy na plan sedziowania :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Bogarka napisał(a):gwiezdny-wyslannik napisał(a):Myślę, że z mojej strony możesz liczyć na zdjęcia wyżłów niemieckich, bo znajomy wystawia, więc napewno porobie im zdjęcia ;) Dzieki. Jesli bedzie to mozliwe moge cie prosic o zdjecie Malomközi Somy (wyzeł niemiecki krótkowłosy)? Pewnie. Ten pies jest w Polskich rękach...? Z tego co się domyślam jak Wojtek go nie ma to raczej nie ;) Quote
Ludek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Ktoś może wie, o której się kończy wystawa. Na zgłoszeniu jest informacja, że sędziowanie do 14.30, ale to chyba bez konkurencji finałowych? Często zdarzają się opóźnienia? Kurcze bilet sobie muszę kupić i nie wiem na który pociąg. Quote
Iwa-R Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Oj.... czasem i koło 17 się wystawa kończyła, albo i później. Quote
JustynaJK Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 jest b,dużo psów,myślę,że zakończy się najwcześniej ok 18. Quote
Natalia_W Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 ja rowniez mysle ze nie skonczy sie wczesniej jak o 18... chyyba ze nie chcesz byc do konca... Quote
Ludek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Dzięki. Nie sądzę, żebyśmy się na konkurencje finałowe załapali, ale chętnie popatrzę. :D Quote
Recommended Posts