Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

Posted

My mieliśmy się spotkać z hodowczynią. Miała przyjechać na wystawę specjalnie dla nas (dzieli nas ponad 800 km), przy okazji wystawiając mamusię Esia, i jeszcze 2 sunie.

Niestety, pechowo trafiła do szpitala, i się nie zobaczymy :cry:

Ech... przepraszam.... miało być miło... a ja tu takie rzeczy wypisuję.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O faktycznie :o az starch sie tutaj odezwac...sorry nie czytalam od razu wczesniejszych postow i nie za bardzo wiedzialam o co chodzi (gdybym czytala to nie zadawalabym poprzedniego pytania.)

--------------------------------------------------------------------------------

Justi0022 napisał:
Savannah napisał:

to tyle szkoda że nie jedziesz miałabys Mł.Zw.Pl

Ooo, czyżby wyniki znane były przed rozpoczęciem wystawy niezaleźnie od znjamości stawki przez sędziego przed imprezą

Ale atmosfera tu panuje, nie ma co

oczywiscie że nie są , nigdy nie były i NIGDY NIE BĘDA! Oczywiście gdyby Ki-wi jechała miałaby lub mogłaby miec Mł.Zw.PL, ponieważ byłaby sama w klasie, zreszta jak już napisałam post wczesniej (nie widac? ) ile jest w poszczególnych klasach. a dlatego że psiak Kiwi jest ładny stwierdziłam że i tak by zdobył ten tytuł
Pzdr

I o takie cos zaraz nerwa :o :o :o
przeciez wiadomo,ze jak jest tylko jeden pies to szansa na zwyciestwo duzo wieksza niz jak jest ich w porownaniu 20 albo 30.
I jeszcze jedno...bylo wyraznie napisane,ze jakbym pojechala to bym MOZE dostala Ml.Zw.Pol,naturalnie tylko wtedy gdyby siedzia tez byl tego zdania,a nie jade bo tego samego dnia wysatwiamy sie w Hannoverze gdzie zgloszonych jest 40 terierow tybetanskich.
W sumie to nie wiem po co sie tlumacze :roll: :-?

Posted

Sh_maniak, wydaje mi sie ze dobrze pamietam :roll:
Ja osobiscie nie rozmawialam z Rybka, tylko takie informacje mam od kogos innego, kto rozmawial z Marcinem :wink:

Posted

Gosiak napisał(a):
czy mogę poznać ilościową stawkę szpiców wilczych w klasach? I czy wiadomo, o której wchodzą na ring?

PSY
mlodziez - 1
otwarta - 2
championow - 1

SUKI
mlodziez - 1
posrednia - 2

godzin sedziowania jeszcze nie ma

Posted

[quote name='UTAAP']Sh_maniak, wydaje mi sie ze dobrze pamietam :roll:
Ja osobiscie nie rozmawialam z Rybka, tylko takie informacje mam od kogos innego, kto rozmawial z Marcinem :wink:

dobre dobre :lol: :lol:
tak to się faktycznie dużo dowiesz :wink: :lol:

Już wiem, że dam radę wystawić Lilu :angel: :angel: , wiec zobaczymy się w ringu :wink:

Posted

eloo

kto jedzie z wawki na wystawei mieszka gdzies niedaleko Fundacji Przyjaciel na ul. Nowolipki27 ew. moglby podjechac tam po ksiazke (wylozyc 35zl w pozku oddam :wink: )i przywiezc mi na wystawe??

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='UTAAP']Sh_maniak, wydaje mi sie ze dobrze pamietam :roll:

dobre dobre :lol: :lol:
tak to się faktycznie dużo dowiesz :wink: :lol:

Nie no, nie smiej sie :roll:
Nie mam powodow by tej osobie nie wierzyc, zreszta ona telefonowala do Marcina w mojej obecnosci :wink:

Do zobaczenia :P

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Myślę, że z mojej strony możesz liczyć na zdjęcia wyżłów niemieckich, bo znajomy wystawia, więc napewno porobie im zdjęcia ;)

Dzieki. Jesli bedzie to mozliwe moge cie prosic o zdjecie Malomközi Somy (wyzeł niemiecki krótkowłosy)?

Posted

Bogarka napisał(a):
gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Myślę, że z mojej strony możesz liczyć na zdjęcia wyżłów niemieckich, bo znajomy wystawia, więc napewno porobie im zdjęcia ;)

Dzieki. Jesli bedzie to mozliwe moge cie prosic o zdjecie Malomközi Somy (wyzeł niemiecki krótkowłosy)?

Pewnie. Ten pies jest w Polskich rękach...? Z tego co się domyślam jak Wojtek go nie ma to raczej nie ;)

Posted

Ktoś może wie, o której się kończy wystawa. Na zgłoszeniu jest informacja, że sędziowanie do 14.30, ale to chyba bez konkurencji finałowych? Często zdarzają się opóźnienia?

Kurcze bilet sobie muszę kupić i nie wiem na który pociąg.