Agasia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Savannah napisał(a):Agasia napisał(a):Savannah napisał(a):Agappe napisał(a):Savannah napisał(a):haha racja :wink: ale wiecie jestem pierwsza :evilbat: :wink: savannah ja przepraszam, ale to ja byłam pierwsza w zaoferowaniu pomocy :) ale jak tak bardzo nalegasz moge Ci odstąpić goldenka :)) upps ne zauważyłam :oops: :wink: ale ...że tak powiem chętnie wystawie...odstąpisz? :evilbat: :wink: Agappe nie daj sie Lidce :evilbat: 8) Goldenki :drinking: :B-fly: :B-fly: :rainbowa: 0X agasia... :evil: :evil: :evil: :evilbat: oj oj :wink: aaaa podpadlam :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Tomek67 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Któraś tu miała wątpliwości czy jesteście czarownicami? :hmmmm: NIEPOTRZEBNIE !!! :evilbat: :lol: :wink: Quote
Iwa-R Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 A czy mógłby mi ktoś podać stronkę na której można sprawdzić plan sędziowania? Ja kurde jakoś znaleźć nie mogę :oops: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Plan sedziowania bedzie w przyszlym tygodiu natomiast jest podana stawka ilosciowa :) http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/wyst2005/stawki.pdf Quote
maga18 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 planu sedziowania jeszcze nie ma jest wykaz zgloszonych psow http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/wyst2005/stawki.pdf Quote
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='BeataG']Drobna uwaga Asiaczek - jak krytykujesz czyjąś ortografię, to sama się jej najpierw naucz. karze - 3 os. l. poj. czas teraźniejszy od karać każe - 3 os. l. poj. czas teraźniejszy od kazać Serio?! A to mi się policzki zaczerwieniły :oops: . Sorki w takim razie dla Nitor ... A co z innymi zarzutami? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Nitor-Nivalis']Informuje wszytskich ze juz na stronie internetowej oddzial poznanski umieścił stawki ilosciowe poszczegolnych ras podaje link http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/wyst2005/stawki.pdf do Asiaczka - odpisze ciwieczorem uwazam ze towje zarzuty sa poprostu bez sensowne a pisanie dla pisania nie ma najmnijezszego sensu bvo nic nie da sie Tobie wytlumaczyc sensownie. Czyli O/Poznań złamał Regulamin, czy też nie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 carotina napisał(a):sh_maniak napisał(a):12 mam konkurntek :shock: i jak tu skonczyc Mł. Ch. Pl :bigcry: ja tak samo :roll: i jak tu wogule zaczynać Mł.Ch. :wink: (zwłaszcza jak sie jest prawie najmłodszym w stawce :evilbat: ) Trzeba być optymistą! A może...? Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 czy poznan podal stawki jakosciowe czy tylko ilosci w poszcegolnych klasach ?????????????????? Asiaczek dla Ciebie i tak wszytsko bedzie zawsze zle - co by oddzial nie uczynil. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):czy poznan podal stawki jakosciowe czy tylko ilosci w poszcegolnych klasach ?????????????????? Asiaczek dla Ciebie i tak wszytsko bedzie zawsze zle - co by oddzial nie uczynil. Oj, przesadzasz! Cieszę, że O/Poznań złamał swoje niezłomne zasady i małe co nieco podał. Wyłom w murze - to zawsze lepiej niż nic, prawda? No i jak to z tym Regulaminem jest!? Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Asiaczek napisał(a): Oj, przesadzasz! Cieszę, że O/Poznań złamał swoje niezłomne zasady i małe co nieco podał. Wyłom w murze - to zawsze lepiej niż nic, prawda? No i jak to z tym Regulaminem jest!? Pzdr. Ja widze Asiaczku ze ty nadal nie rozumiesz !!! Oddział pozań powiedział że nie poda stawek "jakościowych" (czyli danych psów zgloszonych na wystawe w poszczegolnych rasach i klasach - to chyba zrozumiale) - bo jest to wbreb regulaminowi którego oddział poznan sie trzyma, DLatego stawki "jakosciowe: sa scisle tajne - i nadal takie pozostana. Natomiast podal stawki ilosciowe czyli liczbe psów w poszczegolnych rasach i klsach nie zmienil swoich zasad ani nie zlamal regulaminu !!! W przyszłym tygodniu do teej stawki ilosciowej dojdzie jeszcze plan sedziowania w kotrej rozniwez poza iloscia psow w poszczegolnych klasach i rasach pojawia sie godziny ringi i hale. Quote
Nitor-Nivalis Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 rozumiesz juz ze poznan nie zlamal swoich niezlomnych zasad !!! Quote
golden_owner Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Natomiast podal stawki ilosciowe czyli liczbe psów w poszczegolnych rasach i klsach Dobre i to, bo wiedzac ilu mam konkurentow nie mialam problemu z ustaleniem z kim przyjdzie mi konkurowac :D Quote
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 A ja nadal pytam, jaki to punkt Regulaminu zakazuje umieszczać te informacje w Internecie. Bo taki argument padł tutaj już kilkakrotnie. Bardzo proszę o odpowiedź. Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Asiaczek po raz kolejny juz o tym mowie i pisze i nie tylko ja. Przeczytaj sobie regulamin sędziowski. Oczywiscie nie ma takiego punktu w regulaminie, ktory mowi o zakazie umieszczania w internecie, bo kiedy go tworzono nikt pewnie o tym nie myslal, ale jest napisane ze sedzia nie moze zobaczyc katalogu i staramy im sie to zapewnic. Dlatego stawki sa scisle tajne i to jest zgodne z regulaminem. Nadal nie rozumiesz. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Nitor-Nivalis']Asiaczek po raz kolejny juz o tym mowie i pisze i nie tylko ja. Przeczytaj sobie regulamin sędziowski. Oczywiscie nie ma takiego punktu w regulaminie, ktory mowi o zakazie umieszczania w internecie, bo kiedy go tworzono nikt pewnie o tym nie myslal, ale jest napisane ze sedzia nie moze zobaczyc katalogu i staramy im sie to zapewnic. Dlatego stawki sa scisle tajne i to jest zgodne z regulaminem. Nadal nie rozumiesz. Moje 3 punkty do dyskusji. Od razu przepraszam, że pozwoliłam sobie na podkreślenie tych słów, ale nie mogłam ich wyciąć z kontekstu, bo wtedy dyskusja byłaby nie fair, prawda? 1/ "Oczywiscie nie ma takiego punktu w regulaminie" - z tego wynika, że co najmniej 3 osoby (nie będę na razie wymieniać ich nicków, bo nie o to chodzi) skłamały. Jak dla mnie, wypadałoby, aby te 3 osoby oficjalnie przeprosiły pozostałych uczestników forum za podawanie kłamliwych informacji. Tego wymaga przyzwoitość. Jest to jednocześnie bardzo ważna informacja, że nie wszystkie argumenty są prawdziwe i nie każdego uczestnika forum należy brać na poważnie. Prawda? 2/ "ściśle tajne" - o rany! Skąd Wy macie te określenia?! Czy ktoś w O/Poznań nie pracuje aby w Policji?! I znowu pytanie - gdzie w Regulaminie (jakimkolwiek, związanym z kynologią) jest napisane, że tego typu informacje sa ściśle tajne? Trochę opamiętania. Nie trzeba "robić" z działalności kynologicznej sprawy rangi politycznej. 3/ "Nadal nie rozumiesz" (na końcu postu) - Nitor... od razu zakładasz, że nie zrozumiem! Przykre, że masz o mnie tak niskie mniemanie. Ale to Twój wybór i Twoja decyzja. Staram się zrozumieć argumenty dyskutanta, ale, jeżeli ktoś w dyskusji posługuje się kłamstwem, to rzeczywiście nie jestem w stanie tego zrozumieć. I na dodatek z uporem godnym lepszej sprawy udaje, że... desz pada! (Znasz to określenie?) A chodzi o jedno słowo "przepraszam" ze strony osób, które doskonale znasz. Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Asiaczek napisał(a): Moje 3 punkty do dyskusji. Od razu przepraszam, że pozwoliłam sobie na podkreślenie tych słów, ale nie mogłam ich wyciąć z kontekstu, bo wtedy dyskusja byłaby nie fair, prawda? 1/ "Oczywiscie nie ma takiego punktu w regulaminie" - z tego wynika, że co najmniej 3 osoby (nie będę na razie wymieniać ich nicków, bo nie o to chodzi) skłamały. Jak dla mnie, wypadałoby, aby te 3 osoby oficjalnie przeprosiły pozostałych uczestników forum za podawanie kłamliwych informacji. Tego wymaga przyzwoitość. Jest to jednocześnie bardzo ważna informacja, że nie wszystkie argumenty są prawdziwe i nie każdego uczestnika forum należy brać na poważnie. Prawda? Zdanie Oczywiscie nie ma takiego punktu w regulaminie dotyczy faktu iz nigdzie w regulaminie nie jest napisane ze nie wolno umieszczac stawek w internecie !!!!!! To pierwsze !!!! Wiec dlaczego i jakim prawem zarzucasz komus klamstwo !!!! Nikt nie sklamal poniewaz podawanie stawek wogole - "jakosciowych " jest WBREW REGULAMINOWI - i tylko to zostało tu mówione nic więcej - JEST TO PRAWDA ZE JEST TO WBREW REGULAMINOWI - (konkretnie w reg. sędziów) Dlatego Asiaczek nie zycze sobie byś zarzucała mi kłamstwo !!!!!!! bo to juz lekka przesada !!! Asiaczek napisał(a): 2/ "ściśle tajne" - o rany! Skąd Wy macie te określenia?! Czy ktoś w O/Poznań nie pracuje aby w Policji?! I znowu pytanie - gdzie w Regulaminie (jakimkolwiek, związanym z kynologią) jest napisane, że tego typu informacje sa ściśle tajne? Trochę opamiętania. Nie trzeba "robić" z działalności kynologicznej sprawy rangi politycznej. Ściśle tajne to tylko okreslenie - reszta bez kometnarza - jak dla mnie to Asiaczek czepiasz sie porostu i nie wiem co starasz sie udowodnic - najpierw mowiac ze trzy osoby z forum skłamały pożniej czepiajac sie okreslen. Asiaczek napisał(a):3/ "Nadal nie rozumiesz" (na końcu postu) - Nitor... od razu zakładasz, że nie zrozumiem! Przykre, że masz o mnie tak niskie mniemanie. Ale to Twój wybór i Twoja decyzja. Staram się zrozumieć argumenty dyskutanta, ale, jeżeli ktoś w dyskusji posługuje się kłamstwem, to rzeczywiście nie jestem w stanie tego zrozumieć. I na dodatek z uporem godnym lepszej sprawy udaje, że... desz pada! (Znasz to określenie?) A chodzi o jedno słowo "przepraszam" ze strony osób, które doskonale znasz. Pzdr. Nie wiem za co i kogo mam przepraszac ??? w tej chwili to ja oczekuje przeprosin i te inne osoby napewno tez - bo posadzasz mnie o klamstwo - chyba cos tu jest nie tak !!! Quote
Nitor-Nivalis Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Asiaczku w regulaminie sędziów jest napisane ze sedzia nie moze poslugiwac sie katalogiem - dlatego umieszczanie katalogu w miejscu ogolno dostepnym jakim z cala pewnoscia jest internet jest wbrew regulaminowi - czyż nie !!!! To samo dotyczy informacji telefonicznej czy mailowej ! Datego stawki jakosciowe (zeby zaraz nie bylo ze kłamię i wogole mowie o czyms zupelnie innym) sa tajne. Podanie ich komukolwiek jest WBREW REGULAMINOWI !!!!!!! Quote
Savannah Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='Nitor-Nivalis']Asiaczek po raz kolejny juz o tym mowie i pisze i nie tylko ja. Przeczytaj sobie regulamin sędziowski. Oczywiscie nie ma takiego punktu w regulaminie, ktory mowi o zakazie umieszczania w internecie, bo kiedy go tworzono nikt pewnie o tym nie myslal, ale jest napisane ze sedzia nie moze zobaczyc katalogu i staramy im sie to zapewnic. Dlatego stawki sa scisle tajne i to jest zgodne z regulaminem. Nadal nie rozumiesz. Moje 3 punkty do dyskusji. Od razu przepraszam, że pozwoliłam sobie na podkreślenie tych słów, ale nie mogłam ich wyciąć z kontekstu, bo wtedy dyskusja byłaby nie fair, prawda? 1/ "Oczywiscie nie ma takiego punktu w regulaminie" - z tego wynika, że co najmniej 3 osoby (nie będę na razie wymieniać ich nicków, bo nie o to chodzi) skłamały. Jak dla mnie, wypadałoby, aby te 3 osoby oficjalnie przeprosiły pozostałych uczestników forum za podawanie kłamliwych informacji. Tego wymaga przyzwoitość. Jest to jednocześnie bardzo ważna informacja, że nie wszystkie argumenty są prawdziwe i nie każdego uczestnika forum należy brać na poważnie. Prawda? Pzdr. kurde nierozumiem JAKIE KŁAMSTWO?! zarzucasz Asiaczku Nitor Nivalis i trzem osoba z forum?!?! :o Quote
Iwa-R Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 O matko..... dajcie już spokój z tym regulaminem. Poznań nie podaje i koniec. Czy jest gdześ powiedziane, że musi podawać? Quote
Savannah Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Iwa-R'] Czy jest gdześ powiedziane, że musi podawać? bardzo dobrze powiedziane! :wink: Quote
Agasia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Savannah'][quote name='Iwa-R'] Czy jest gdześ powiedziane, że musi podawać? bardzo dobrze powiedziane! :wink: I nie wiem o co te "klotnie" ... :roll: Quote
golden_owner Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Poznań nie podaje i koniec. Ok, ich sprawa. Ale SPRZECZNE z regulaminem podawanie stawek nie jest, jakkolwiek by go interpretowac. Asiaczku, ja juz przestalam dyskutowac na ten temat, nie bede pisac dlaczego, coby nie urazic obecnych tu pan z o/Poznan. Natomiast argument, ze jest to sprzeczne z regulaminem jest dla mnie tak samo niedorzeczny jak dla Ciebie i proba wyjasnienia tego nie ma nic wspolnego z tym, czy chce poznac stawke, czy nie (i tak ja juz znam, moge teraz napisac do p. sedzi anonim ze stawka :evilbat: 8) ). Dobrze wiedziec, ze nie tylko ja mam takie poglady w tej sprawie ;) I jeszcze tylko dodam, ze nie sa to moje utyskiwania na zla organizacje wystawy: jeszcze nie pojechalam, wiec nie wiem jak to wszystko wyglada, poki co dostalam potwierdzenie, numer, talon ;) na katalog, na moje maile odpowiadano szybko, wiec nie moge zlego slowa napisac. Polityka oddzialu dot. niepodawania stawek jest jaka jest i nic mi do tego gdyby nie fakt, ze zaslaniacie sie przepisami, ktorych tak naprawde nie ma. Quote
golden_owner Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 I nie wiem o co te "klotnie" ... Ja np. nie wiem po co wyliczanie liter alfabetu na forum... Kazdy czegos w zyciu nie wie ;) Quote
Recommended Posts