PARSONRK Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Czy parsony, bordery,kerry blue itd nadal sędziuje Rainer Jacobs (D) ? Czy może coś się zmieniło Quote
Nitor-Nivalis Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Ok to znowu ja odpowiem na kilka pytań, zacznijmy od planu sędziwania - najprawdopodobniej pojawi sie on na stronie zkwp jakos pod koniec tygodnia. Nie wiem ile kosztuje wjazd na parking poniewaz to jak i cena biletow to sparwa Targów ale dowiem sie w poniedzialek i napisze. To chyba tyle ode mnie. A Sh _ maniak nie przejumj sie ilością młodzieży - u nas to tak sie bedzie to trzymac jeszcze ho ho :) A zauwazcie Sh_Maniak i Nigdy Nigdy ze nie ma u nas zadnego przedtsawiciela w Championach pieskach :) Quote
PARSONRK Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 A ja mam fajnie w parsonkach :lol: Sztuk 11, a moje psiaki: Emir nie ma konkurenta w klasie, Funt ma braciszka - psiaka Ludek i któryś z naszych dwóch ukończy Mł Ch Pl, bo oba mają po 2 zw mł z krajówek :lol: :lol: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 PARSONRK napisał(a):A ja mam fajnie w parsonkach :lol: Sztuk 11, a moje psiaki: Emir nie ma konkurenta w klasie, Funt ma braciszka - psiaka Ludek i któryś z naszych dwóch ukończy Mł Ch Pl, bo oba mają po 2 zw mł z krajówek :lol: :lol: fajnie :) :wink: Quote
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 NigdyNigdy napisał(a):sh_maniak napisał(a):nie ma to jak dostawac srebra na cacibówkach :evilbat: Marto, na pocieszenie napiszę Ci, że większego rezerwowca niż mój Bursztyn chyba w Polsce nie ma :wink: Będąc na 7 wystawach międzynarodowych w swoim życiu (mowa o klasach dorosłych, nie licząc weteranów oczywiście :wink: ), Bursztyn dostał: - 1 x CACIB - 6 x srebro - 6 x res. CACIB :lol: (w tym dwa w Poznaniu właśnie :wink: ) Zawsze przerypywał z innym psem 8) Cóż powiedzieć? :roll: Należymy do rezerwy i tyle :wink: Kasiu ale jak sie teraz odkuwa w weteranach 8) Bis za Bisem :klacz: Moja Asanpi ma pecha bo dostawała srebro juz na 3 cacibówkach w klasie młodzieży, przy tak licznych i pieknych stawkach :bigcry: Moze w Poznaniu zrobi mi prezencik urodzinowy i .......... :multi: Quote
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):A Sh _ maniak nie przejumj sie ilością młodzieży - u nas to tak sie bedzie to trzymac jeszcze ho ho :) A zauwazcie Sh_Maniak i Nigdy Nigdy ze nie ma u nas zadnego przedtsawiciela w Championach pieskach :) Ewa jak dobrze, ze to już ostatnia wystawa Asanpi w młodzieży i Soskowi brakuje juz też jedna krajówka do mł.ch i sie wynosimy z tej klasy :lol: :lol: tęsknic nie bedziemy :lol: :lol: U nas wogole marnie obsadzone klasy, prócz młodzieżówek :wink: Ewa kiedy zdradzisz co i jak w poszczególnych klasach :wink: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 sh_maniak napisał(a):Nitor-Nivalis napisał(a):A Sh _ maniak nie przejumj sie ilością młodzieży - u nas to tak sie bedzie to trzymac jeszcze ho ho :) A zauwazcie Sh_Maniak i Nigdy Nigdy ze nie ma u nas zadnego przedtsawiciela w Championach pieskach :) Ewa jak dobrze, ze to już ostatnia wystawa Asanpi w młodzieży i Soskowi brakuje juz też jedna krajówka do mł.ch i sie wynosimy z tej klasy :lol: :lol: tęsknic nie bedziemy :lol: :lol: U nas wogole marnie obsadzone klasy, prócz młodzieżówek :wink: Ewa kiedy zdradzisz co i jak w poszczególnych klasach :wink: Marta to jest objęte głęboką tajemnica, i nikt nie zna stawek :wink: dowiesz się....hmm 6 listopada :wink: Quote
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Aha ...... mi wystarczy głowienie sie nad tym jak pogodzić wystawianie softa i goldena :roll: :roll: no nie mogli ich dac jakos inaczej :roll: Lidka mam iśc na poczte zobaczyc, tak ? :D Quote
~~Ada~~ Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Witam wszystkich !!!!! Mam do Was gorącą prośbę : Czy ktoś z Was mógłby napisać ile yorków - psy - klasa pośrednia - gr.III idzie na ringu... ? Mam problem z komputerem i nie mogę otworzyć na stronie związku :( Jeżeli to nie problem proszę o pomoc .... Z góry dziękuję :D Quote
Nitor-Nivalis Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 sh_maniak napisał(a):Ewa jak dobrze, ze to już ostatnia wystawa Asanpi w młodzieży i Soskowi brakuje juz też jedna krajówka do mł.ch i sie wynosimy z tej klasy :lol: :lol: tęsknic nie bedziemy :lol: :lol: U nas wogole marnie obsadzone klasy, prócz młodzieżówek :wink: Ewa kiedy zdradzisz co i jak w poszczególnych klasach :wink: Ja tez mam nadzieje ze juz nie dlugo sie z tej klasy wyniose :) No Soskowi napewno skonczysz moze nawet juz nie dlugo :) Niestety stawki sa tajne. Ale Marta czego mozemy sie spodziewac :) tego co zwykle :) ja np jestem w mlodziezy :) Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='sh_maniak'] Lidka mam iśc na poczte zobaczyc, tak ? :D no jasne :lol: :wink: Pzdr :wink: Quote
PARSONRK Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 ~~Ada~~ napisał(a):Witam wszystkich !!!!! Mam do Was gorącą prośbę : Czy ktoś z Was mógłby napisać ile yorków - psy - klasa pośrednia - gr.III idzie na ringu... ? Mam problem z komputerem i nie mogę otworzyć na stronie związku :( Jeżeli to nie problem proszę o pomoc .... Z góry dziękuję :D Aż 7 Quote
~~Ada~~ Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Dziękuje bardzo !!!! Wiedziałam,że można na Was liczyć !!!!!!! ;) :buzi: :thumbs: :bday: Nie ilość a jakość sie liczy :lol: :lol: :lol: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 ~~Ada~~ napisał(a):Dziękuje bardzo !!!! Wiedziałam,że można na Was liczyć !!!!!!! wątpiłas w to kiedys :lol: :wink: ~~Ada~~ napisał(a): Nie ilość a jakość sie liczy :lol: :lol: :lol: zgadzam się całkowicie! :wink: Quote
PARSONRK Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 mam pytanie przerywnik :wink: Czy ja źle czytam, czy mi sie wystawy mnożą ?? Szczecin naprawdę organizuje krajową terrierów razem z międzynarodówka ?? 17, 18 SZCZECIN międzynarodowa 18 Szczecin krajowa terierów Przeciez zazwyczaj terriery szły w nd na miedzynarodówce ?? szok :o :o :o :o Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 PARSONRK napisał(a):mam pytanie przerywnik :wink: Czy ja źle czytam, czy mi sie wystawy mnożą ?? Szczecin naprawdę organizuje krajową terrierów razem z międzynarodówka ?? 17, 18 SZCZECIN międzynarodowa 18 Szczecin krajowa terierów Przeciez zazwyczaj terriery szły w nd na miedzynarodówce ?? szok :o :o :o :o dziwne jakies :-? moze to sie jeszcze zmieni :) Quote
PARSONRK Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Savannah napisał(a): moze to sie jeszcze zmieni :) Jak dla mnie może być w samym czerwcu pod nosem mam 5 wystaw !! Quote
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):sh_maniak napisał(a):Ewa jak dobrze, ze to już ostatnia wystawa Asanpi w młodzieży i Soskowi brakuje juz też jedna krajówka do mł.ch i sie wynosimy z tej klasy :lol: :lol: tęsknic nie bedziemy :lol: :lol: U nas wogole marnie obsadzone klasy, prócz młodzieżówek :wink: Ewa kiedy zdradzisz co i jak w poszczególnych klasach :wink: Ja tez mam nadzieje ze juz nie dlugo sie z tej klasy wyniose :) No Soskowi napewno skonczysz moze nawet juz nie dlugo :) Niestety stawki sa tajne. Ale Marta czego mozemy sie spodziewac :) tego co zwykle :) ja np jestem w mlodziezy :) no w młodziezy suń jesteś : ty, ja, Jacek ze srebrną, Tiki Tiki no i brakuje jeszcze wieści o jakiś 8 konkurentach :roll: , ale jakie są mozna przypuszczac :wink: Jak zwykle bardzo mocna i piękna stawka ...... boshe ....... wynosic sie z tej klasy czym prędzej :wink: :lol: Sośka zgłaszam do Nowej Rudy ( Askę tez , ale już do pośredniej ), może sie wariatowi uda :lol: :lol: choc on ma na tą krajówke ma jeszcze 6 m-cy czasu :wink: Ale im szybciej sie uda skonczyc tym lepiej :wink: ... wiadomo zresztą :lol: Tajne stawki, oni powariowali normalnie :cunao: :eek2: Quote
Agappe Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='sh_maniak']Aha ...... mi wystarczy głowienie sie nad tym jak pogodzić wystawianie softa i goldena :roll: :roll: no nie mogli ich dac jakos inaczej :roll: Lidka mam iśc na poczte zobaczyc, tak ? :D coś Ci pomóc?? akity idą o 10 jest ich 28 potem jestem wolna Quote
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Własnie Daria chodzi ok godziny ok 11 :-? o goldaska najbardziej bo ma 14 konkurentek i boje sie, ze mi moze na Asanpi wejsć, softa powinnam zdazyc :roll: goldasek i soft o tych samych godzinach mniej wiecej beda na ringach :-? , kto wie jak zrobic własnego klona :lol: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 sh_maniak napisał(a): :-? , kto wie jak zrobic własnego klona :lol: a co my czarownice jestesmy?! : :wink: :ghost_2: :evilbat: Quote
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 si 8) Lidka nie chcesz wystawic goldena :lol: Quote
Savannah Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 sh_maniak napisał(a):si 8) Lidka nie chcesz wystawic goldena :lol: Łi :wink: jak będzie trzeba to służe pomoca :wink: :wink: :wink: zwlaszcza dla znajomych :) :wink: Quote
sh_maniak Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Powaznie chcesz :angel: :angel: to ja ci go juz dzisiaj zapisuje :lol: :lol: Tylko czy ci się z czymś nie nałozy :roll: Quote
Recommended Posts