Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok to znowu ja odpowiem na kilka pytań, zacznijmy od planu sędziwania - najprawdopodobniej pojawi sie on na stronie zkwp jakos pod koniec tygodnia.

Nie wiem ile kosztuje wjazd na parking poniewaz to jak i cena biletow to sparwa Targów ale dowiem sie w poniedzialek i napisze.

To chyba tyle ode mnie.

A Sh _ maniak nie przejumj sie ilością młodzieży - u nas to tak sie bedzie to trzymac jeszcze ho ho :)

A zauwazcie Sh_Maniak i Nigdy Nigdy ze nie ma u nas zadnego przedtsawiciela w Championach pieskach :)

Posted

A ja mam fajnie w parsonkach :lol: Sztuk 11, a moje psiaki: Emir nie ma konkurenta w klasie, Funt ma braciszka - psiaka Ludek i któryś z naszych dwóch ukończy Mł Ch Pl, bo oba mają po 2 zw mł z krajówek :lol: :lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
A ja mam fajnie w parsonkach :lol: Sztuk 11, a moje psiaki: Emir nie ma konkurenta w klasie, Funt ma braciszka - psiaka Ludek i któryś z naszych dwóch ukończy Mł Ch Pl, bo oba mają po 2 zw mł z krajówek :lol: :lol:

fajnie :) :wink:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
nie ma to jak dostawac srebra na cacibówkach :evilbat:

Marto, na pocieszenie napiszę Ci, że większego rezerwowca niż mój Bursztyn chyba w Polsce nie ma :wink:
Będąc na 7 wystawach międzynarodowych w swoim życiu (mowa o klasach dorosłych, nie licząc weteranów oczywiście :wink: ), Bursztyn dostał:
- 1 x CACIB
- 6 x srebro
- 6 x res. CACIB :lol: (w tym dwa w Poznaniu właśnie :wink: )
Zawsze przerypywał z innym psem 8)
Cóż powiedzieć? :roll:
Należymy do rezerwy i tyle :wink:

Kasiu ale jak sie teraz odkuwa w weteranach 8) Bis za Bisem :klacz:

Moja Asanpi ma pecha bo dostawała srebro juz na 3 cacibówkach w klasie młodzieży, przy tak licznych i pieknych stawkach :bigcry:
Moze w Poznaniu zrobi mi prezencik urodzinowy i .......... :multi:

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
A Sh _ maniak nie przejumj sie ilością młodzieży - u nas to tak sie bedzie to trzymac jeszcze ho ho :)

A zauwazcie Sh_Maniak i Nigdy Nigdy ze nie ma u nas zadnego przedtsawiciela w Championach pieskach :)

Ewa jak dobrze, ze to już ostatnia wystawa Asanpi w młodzieży i Soskowi brakuje juz też jedna krajówka do mł.ch i sie wynosimy z tej klasy :lol: :lol: tęsknic nie bedziemy :lol: :lol:

U nas wogole marnie obsadzone klasy, prócz młodzieżówek :wink:

Ewa kiedy zdradzisz co i jak w poszczególnych klasach :wink:

Posted

sh_maniak napisał(a):

Ewa jak dobrze, ze to już ostatnia wystawa Asanpi w młodzieży i Soskowi brakuje juz też jedna krajówka do mł.ch i sie wynosimy z tej klasy :lol: :lol: tęsknic nie bedziemy :lol: :lol:

Marta to jest objęte głęboką tajemnica, i nikt nie zna stawek :wink: dowiesz się....hmm 6 listopada :wink:

Posted

Aha ...... mi wystarczy głowienie sie nad tym jak pogodzić wystawianie softa i goldena :roll: :roll: no nie mogli ich dac jakos inaczej :roll:

Lidka mam iśc na poczte zobaczyc, tak ? :D

Posted

Witam wszystkich !!!!!

Mam do Was gorącą prośbę :
Czy ktoś z Was mógłby napisać ile yorków - psy - klasa pośrednia - gr.III
idzie na ringu... ?
Mam problem z komputerem i nie mogę otworzyć na stronie związku :(
Jeżeli to nie problem proszę o pomoc ....
Z góry dziękuję
:D

Posted

sh_maniak napisał(a):

Ja tez mam nadzieje ze juz nie dlugo sie z tej klasy wyniose :) No Soskowi napewno skonczysz moze nawet juz nie dlugo :)

Niestety stawki sa tajne.

Ale Marta czego mozemy sie spodziewac :) tego co zwykle :) ja np jestem w mlodziezy :)

Posted

~~Ada~~ napisał(a):
Witam wszystkich !!!!!

Mam do Was gorącą prośbę :
Czy ktoś z Was mógłby napisać ile yorków - psy - klasa pośrednia - gr.III
idzie na ringu... ?
Mam problem z komputerem i nie mogę otworzyć na stronie związku :(
Jeżeli to nie problem proszę o pomoc ....
Z góry dziękuję
:D

Aż 7

Posted

~~Ada~~ napisał(a):
Dziękuje bardzo !!!!
Wiedziałam,że można na Was liczyć !!!!!!!

wątpiłas w to kiedys :lol: :wink:
~~Ada~~ napisał(a):

Nie ilość a jakość sie liczy :lol: :lol: :lol:

zgadzam się całkowicie! :wink:

Posted

mam pytanie przerywnik :wink:

Czy ja źle czytam, czy mi sie wystawy mnożą ??
Szczecin naprawdę organizuje krajową terrierów razem z międzynarodówka ??

17, 18 SZCZECIN międzynarodowa
18 Szczecin krajowa terierów

Przeciez zazwyczaj terriery szły w nd na miedzynarodówce ??

szok :o :o :o :o

Posted

PARSONRK napisał(a):
mam pytanie przerywnik :wink:

Czy ja źle czytam, czy mi sie wystawy mnożą ??
Szczecin naprawdę organizuje krajową terrierów razem z międzynarodówka ??

17, 18 SZCZECIN międzynarodowa
18 Szczecin krajowa terierów

Przeciez zazwyczaj terriery szły w nd na miedzynarodówce ??

szok :o :o :o :o

dziwne jakies :-? moze to sie jeszcze zmieni :)

Posted

sh_maniak napisał(a):

Ja tez mam nadzieje ze juz nie dlugo sie z tej klasy wyniose :) No Soskowi napewno skonczysz moze nawet juz nie dlugo :)

Niestety stawki sa tajne.

Ale Marta czego mozemy sie spodziewac :) tego co zwykle :) ja np jestem w mlodziezy :)

no w młodziezy suń jesteś : ty, ja, Jacek ze srebrną, Tiki Tiki no i brakuje jeszcze wieści o jakiś 8 konkurentach :roll: , ale jakie są mozna przypuszczac :wink:
Jak zwykle bardzo mocna i piękna stawka ...... boshe ....... wynosic sie z tej klasy czym prędzej :wink: :lol:

Sośka zgłaszam do Nowej Rudy ( Askę tez , ale już do pośredniej ), może sie wariatowi uda :lol: :lol: choc on ma na tą krajówke ma jeszcze 6 m-cy czasu :wink: Ale im szybciej sie uda skonczyc tym lepiej :wink: ... wiadomo zresztą :lol:

Tajne stawki, oni powariowali normalnie :cunao: :eek2:

Posted

[quote name='sh_maniak']Aha ...... mi wystarczy głowienie sie nad tym jak pogodzić wystawianie softa i goldena :roll: :roll: no nie mogli ich dac jakos inaczej :roll:

Lidka mam iśc na poczte zobaczyc, tak ? :D

coś Ci pomóc?? akity idą o 10 jest ich 28 potem jestem wolna

Posted

Własnie Daria chodzi ok godziny ok 11 :-?
o goldaska najbardziej bo ma 14 konkurentek i boje sie, ze mi moze na Asanpi wejsć, softa powinnam zdazyc :roll:
goldasek i soft o tych samych godzinach mniej wiecej beda na ringach :-? , kto wie jak zrobic własnego klona :lol: