Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam,

szukam osób które mogą być zainteresowane noclegiem w Poznaniu z 5-6/11.

mam na oku apartament : 2 kondygnacje, 4 pokoje, 2 łazienki, 6 km. od targów

obecnie będą tam 4 osoby z 4 psami
cena to 250zl. czyli po 62,50 za osobę
jeżeli będzie więcej osób ogólna cena pewnie będzie większa ale i tak będzie taniej na osobę,

psy gratis !
z nami będą 3 yorki i jeden grzywacz
oczywiście lepiej jeżeli na nocleg zdecydują się osbiby również zmałymi psami

Posted

Ja natomiast w psach mlodziezy nie mam zadnej :D i nie bedzie problemow z zakonczeniem ml. championatu , co akurat i juz wczoraj wiedzialam po kolejnosci numerow startowych ktore dostalam. Natomiast w buldozkach mam 8 konkurentow

Posted

Ale jedno muszę przyznać
Oddział w Poznaniu zawsze szybko rozwiązuje wątpliwości
Wczoraj dostałam potwierdzenie z błędem, a dziś rano o godz10:02 telefon ze związku i sprawa wyjaśniona. Poprzednio też mialam mały problem przy zgłoszeniu na Antoninek - nie wpisałam nr rej. w 10 minut po wysłaniu mojego fax-u telefon ze związku, że nie jest podany nr rej.
Expresowo, a w Szczecinie to tak pięknie nie wygląda :wink: :roll:

Posted

Ja (co było do przewidzenia) w klasie jestem sama. Za to w samcach też jest jakiś szczeniak! Ciekawe jaki :) Tak więc konkurowac i tak z kimś będę :)

P.S. Dziękuję za stawkę.

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Informuje wszytskich ze juz na stronie internetowej oddzial poznanski umieścił stawki ilosciowe poszczegolnych ras

Super :D Jeszcze tylko plan sedziowania i bede cala happy ;)
Wczoraj otrzymalam juz potwierdzenie z numerem startowym.

Posted

Mamy zalatwiony dojazd, nocleg tez zamowiony :wink: jedna konkurentka w klasie :P

Czy jes ktos z Dogomaniakow, kto zamowil nocleg z psem w pokojach goscinnych na ul.Grodziska117?
Pytam, bo przy rezerwowaniu pokoju pani powiedziala, ze juz jest kilka osobb z pieskami na wystawe, wiec licze na spotkanie z jakims znajomym nickiem :wink:

Posted

sh_maniak napisał(a):
12 mam konkurntek :shock: i jak tu skonczyc Mł. Ch. Pl :bigcry:

ja tak samo :roll: i jak tu wogule zaczynać Mł.Ch. :wink: (zwłaszcza jak sie jest prawie najmłodszym w stawce :evilbat: )

Posted

SH maniak, ja mam tylko 4, ale za to jedym z nich jest pies, który już od maja jest Młodzieżowym Ch.Pl. a w zeszłym miesiącu zaczął dorosły. I jak ja mam skończyć z moim? Natykamy się na niego na wszystkich międzynarodówkach. To jest nasza ostatnia wystawa w młodzieży, bo w lutym kończy 18 miesięcy. :(

Posted

[quote name='sh_maniak']Utaap do zobaczenia w ringu :angel: :angel:
No to do zobaczenia :D
rozumiem, ze ty bedziesz wystawiac Lilu i ze Iza zglosila jednak do posredniej a nie do otwartej,tak? :fadein:

Posted

joanna napisał(a):
SH maniak, ja mam tylko 4, ale za to jedym z nich jest pies, który już od maja jest Młodzieżowym Ch.Pl. a w zeszłym miesiącu zaczął dorosły. I jak ja mam skończyć z moim? Natykamy się na niego na wszystkich międzynarodówkach. To jest nasza ostatnia wystawa w młodzieży, bo w lutym kończy 18 miesięcy. :(

mam identyczna sytuacje ;) papa ml.ch.pl :(

Posted

[quote name='UTAAP'][quote name='sh_maniak']Utaap do zobaczenia w ringu :angel: :angel:
No to do zobaczenia :D
rozumiem, ze ty bedziesz wystawiac Lilu i ze Iza zglosila jednak do posredniej a nie do otwartej,tak? :fadein:

Ja będe of kors jak czasowo dam radę ( obym dała) :D , przeciez to mój kochany Lilus :angel: 8) Moja Lilu miała byc zawsze w pośredniej z tego co wiem, może cos pomysliłaś :wink:

Posted

maga18 napisał(a):
joanna napisał(a):

mam identyczna sytuacje ;) papa ml.ch.pl :(

nie ma to jak dostawac srebra na cacibówkach :evilbat:
my możemy do stycznia zrobić mł ch, czyli zostaje tylko Poznan :roll:

Posted

W Poznaniu wiele osob, nawet z mlodziezowym championatem zglasza do mlodziezy, zeby powalczyc o tytul Mlodziezowego Zwyciezcy Polski. Rownie z mlodziezy latwiej sie dostac na BIS Junior, bo do doroslego BISa nie wystarczy wygrac klasy, tylko cala rase :wink:

Posted

sh_maniak napisał(a):
nie ma to jak dostawac srebra na cacibówkach :evilbat:

Marto, na pocieszenie napiszę Ci, że większego rezerwowca niż mój Bursztyn chyba w Polsce nie ma :wink:
Będąc na 7 wystawach międzynarodowych w swoim życiu (mowa o klasach dorosłych, nie licząc weteranów oczywiście :wink: ), Bursztyn dostał:
- 1 x CACIB
- 6 x srebro
- 6 x res. CACIB :lol: (w tym dwa w Poznaniu właśnie :wink: )
Zawsze przerypywał z innym psem 8)
Cóż powiedzieć? :roll:
Należymy do rezerwy i tyle :wink: