Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):PARSONRK napisał(a):Też tak myślę, ale wolę wyjaśnić sprawę Niesety w katalogu błąd już nie zostanie poprawiony ponieważ katalog juz jest w drukarni - ale napewno zajme sie ta sprawa jutro i sparwdze jak to faktycznie wyglada na zgloszeniu. Mimo ze to tylko 4 litery wierz mi ze to mozna naprawde bardzo nieczytelnie napisac. Dlatego jutro to sprawdze. brawo! :wink: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):PARSONRK napisał(a):Też tak myślę, ale wolę wyjaśnić sprawę Niesety w katalogu błąd już nie zostanie poprawiony ponieważ katalog juz jest w drukarni - ale napewno zajme sie ta sprawa jutro i sparwdze jak to faktycznie wyglada na zgloszeniu. Mimo ze to tylko 4 litery wierz mi ze to mozna naprawde bardzo nieczytelnie napisac. Dlatego jutro to sprawdze. Dlatego zgłoszenie pisałam drukowanymi literami Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 kurcze ale to "gorący" temat! w ciągu godziny napisalismy ok 3-3.5 strony! :o Wow 8) :wink: Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Nitor-Nivalis napisał(a):PARSONRK napisał(a):Też tak myślę, ale wolę wyjaśnić sprawę Niesety w katalogu błąd już nie zostanie poprawiony ponieważ katalog juz jest w drukarni - ale napewno zajme sie ta sprawa jutro i sparwdze jak to faktycznie wyglada na zgloszeniu. Mimo ze to tylko 4 litery wierz mi ze to mozna naprawde bardzo nieczytelnie napisac. Dlatego jutro to sprawdze. Dlatego zgłoszenie pisałam drukowanymi literami :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Marta Chmielewska Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Parsonrk, a wiesz o której mamy pociąg? I na którą zajedziemy? 8) Bo chyba pociągiem jedziesz co? Nic sie nie zmieniło? Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Dlatego zgłoszenie pisałam drukowanymi literami Naprawdę około 80 % zgłoszen jest pisane drukowanymi a jednak nieczytelnie, dlatego jutro napisze dlaczego bład byl w Twoim wypadku być moze to niedopatrzenie, to sie zdarza, ale bardzo rzadko. Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):PARSONRK napisał(a):Dlatego zgłoszenie pisałam drukowanymi literami Naprawdę około 80 % zgłoszen jest pisane drukowanymi a jednak nieczytelnie, dlatego jutro napisze dlaczego bład byl w Twoim wypadku być moze to niedopatrzenie, to sie zdarza, ale bardzo rzadko. no widzisz PARSONRK zawsze niestety błędy, nieczytelnosci i wogóle mogą się zdarzyc...to normalne :wink: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Parsonrk, a wiesz o której mamy pociąg? I na którą zajedziemy? 8) Bo chyba pociągiem jedziesz co? Nic sie nie zmieniło? Ja popylam auteczkiem - jadę z trójką psiaków i nie wpuszczą mnie z nimi :evilbat: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Savannah napisał(a):Nitor-Nivalis napisał(a):PARSONRK napisał(a):Dlatego zgłoszenie pisałam drukowanymi literami Naprawdę około 80 % zgłoszen jest pisane drukowanymi a jednak nieczytelnie, dlatego jutro napisze dlaczego bład byl w Twoim wypadku być moze to niedopatrzenie, to sie zdarza, ale bardzo rzadko. no widzisz PARSONRK zawsze niestety błędy, nieczytelnosci i wogóle mogą się zdarzyc...to normalne :wink: Tiaaaa, ale jakby wcześniej dochodziły potwierdzenia zgłoszenia, to może udałoby się uniknąć takich błędów - do przemyślenia na przyszłość :wink: :D Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):Nitor-Nivalis napisał(a):PARSONRK napisał(a):Dlatego zgłoszenie pisałam drukowanymi literami Naprawdę około 80 % zgłoszen jest pisane drukowanymi a jednak nieczytelnie, dlatego jutro napisze dlaczego bład byl w Twoim wypadku być moze to niedopatrzenie, to sie zdarza, ale bardzo rzadko. no widzisz PARSONRK zawsze niestety błędy, nieczytelnosci i wogóle mogą się zdarzyc...to normalne :wink: Tiaaaa, ale jakby wcześniej dochodziły potwierdzenia zgłoszenia, to może udałoby się uniknąć takich błędów - do przemyślenia na przyszłość :wink: :D Ponad 2.5 tygodnia to i tak swietny czas przysyłania zgłoszen 8) :wink: wiadomo zawsze dałoby się uniknac...ale...no coz tak jest :wink: Quote
Godelaine Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Parsonek. Bez przesady. Prawie dwa i pół tygodnia wyprzedzenia to i tak nieźle :) Edit: Widzę, że z Savannah pisałyśmy jednocześnie :) Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Godelaine napisał(a):Parsonek. Bez przesady. Prawie dwa i pół tygodnia wyprzedzenia to i tak nieźle :) dokładnie :wink: :wink: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Godelaine napisał(a):Parsonek. Bez przesady. Prawie dwa i pół tygodnia wyprzedzenia to i tak nieźle :) Ale w katalogu może być już wtopa :wink: :D Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Wielki thnks :angel: to się odnosi do czasu zgłoszen ? :wink: :P Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Wielki thnks :angel: to się odnosi do czasu zgłoszen ? :wink: :P nie do Nitor-Nivalis , tylko nim napisałam, to wskoczyło parę wypowiedzi :lol: Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Wielki thnks :angel: to się odnosi do czasu zgłoszen ? :wink: :P nie do Nitor-Nivalis , tylko nim napisałam, to wskoczyło parę wypowiedzi :lol: aaaa :evilbat: :wink: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Wielki thnks :angel: to się odnosi do czasu zgłoszen ? :wink: :P nie do Nitor-Nivalis , tylko nim napisałam, to wskoczyło parę wypowiedzi :lol: aaaa :evilbat: :wink: beeeee :evilbat: Quote
Godelaine Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='PARSONRK'][quote name='Godelaine']Parsonek. Bez przesady. Prawie dwa i pół tygodnia wyprzedzenia to i tak nieźle :) Ale w katalogu może być już wtopa :wink: :D Zdarza się. Mojej małej na klubówce na pierwszej w życiu wystawie napisali DESTINY of Irresistible. I tyle. Dla wyjaśnienia - rododowodowo jest DESTINY of Irresistible Black. Na zgłoszeniu była pełna nazwa. Gdzieś im uciekło po drodze (co ciekawe matka ma już te nieszczęsne Black :) ). W ten sposób był błąd nie tylko w katalogu, ale i na ślicznym dyplomie. Ale jakoś przeżyłam :D A i Desti niespecjalnie to obeszło :D Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Przepraszam wczesniej tzn kiedy ????? Bo to juz troszke lekka przesada, czy naprawde nie zroumiecie ze jak przychodza zgloszenia rozklada sie je na grupy weryfikuje potem na rasy i klasy i ponownie werufikuje, pozniej jest bardzo zmudny proces wpisywania tego wszytskiego do bazy danych (mamy 4000 psów) i kolejna weryfikacja tego co jest wpisane ze zgloszeniami, nastepnie przychodza setki zaleglych rodowodow champinatow, czasem ludzie przysylaja zgloszenie w postaci rodowodu na ktorym widnieje napis klasa mlodziezy ??? potem 1000 zgloszen do wyjasnienia - tzn bo ktos zapomnial numer rej, nazwy psa, klasy i innych dupereli, i do kazdego nalezy zadzwonic w tym roku takich osob bylo ponad 1000. Nastepnie znowu nalezy wszytsko wpisac i uzupelnic, i znowu kolejna weryfikacja. Nastepnie dowody wplat trzeba zgrac ze zgloszeniami, a wiecie ile razy na dowodzie wplaty ktos nie napisze nazwiska ? Wiec kiedy mialby byc wczesniej wysylane te potwierdzenia??? Gdyby byly wyslane wczesniej bez numerkow to znowu byly by pretensje o cos innego. Jak juz ktos tu zauwazyl to jednen z nielicznych oddzialow z ktorego potwierdzenie przyszlo na dwa tygodnie przed wystawa. Pozatym w potwierdzeniu jest wpisany wlasciciel i jego adres oraz pies jego nazwa i przydomek oraz klasa, to co tu mozna sprawdzac. Naprzwde nie rozumiem co po niektórych jak nie jedno to inne przeszkadza - no ale taka ludzka natura. Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Wielki thnks :angel: to się odnosi do czasu zgłoszen ? :wink: :P nie do Nitor-Nivalis , tylko nim napisałam, to wskoczyło parę wypowiedzi :lol: aaaa :evilbat: :wink: beeeee :evilbat: ceee :evilbat: :evilbat: :wink: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Godelaine'][quote name='PARSONRK'][quote name='Godelaine']Parsonek. Bez przesady. Prawie dwa i pół tygodnia wyprzedzenia to i tak nieźle :) Ale w katalogu może być już wtopa :wink: :D Zdarza się. Mojej małej na klubówce na pierwszej w życiu wystawie napisali DESTINY of Irresistible. I tyle. Dla wyjaśnienia - rododowodowo jest DESTINY of Irresistible Black. Na zgłoszeniu była pełna nazwa. Gdzieś im uciekło po drodze (co ciekawe matka ma już te nieszczęsne Black :) ). W ten sposób był błąd nie tylko w katalogu, ale i na ślicznym dyplomie. Ale jakoś przeżyłam :D A i Desti niespecjalnie to obeszło :D Ja też przeżyję, ale małą awanturę zrobić mogę prawda ?? Na dyplomie mi nie zalezy, a na karcie oceny :wink: :D Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):[quote name='PARSONRK']Wielki thnks :angel: to się odnosi do czasu zgłoszen ? :wink: :P nie do Nitor-Nivalis , tylko nim napisałam, to wskoczyło parę wypowiedzi :lol: aaaa :evilbat: :wink: beeeee :evilbat: ceee :evilbat: :evilbat: :wink: deeee ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat: :wink: Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a): - no ale taka ludzka natura. dokładnie . Takie jest życie Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):[quote name='Savannah'][quote name='PARSONRK']Wielki thnks :angel: to się odnosi do czasu zgłoszen ? :wink: :P nie do Nitor-Nivalis , tylko nim napisałam, to wskoczyło parę wypowiedzi :lol: aaaa :evilbat: :wink: beeeee :evilbat: ceee :evilbat: :evilbat: :wink: deeee ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat: :wink: heheheh ale ubaw :lol: eeeeeeeee :lol: i tak do konca alfabetu :) Quote
Recommended Posts