Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Też tak myślę, ale wolę wyjaśnić sprawę

Niesety w katalogu błąd już nie zostanie poprawiony ponieważ katalog juz jest w drukarni - ale napewno zajme sie ta sprawa jutro i sparwdze jak to faktycznie wyglada na zgloszeniu. Mimo ze to tylko 4 litery wierz mi ze to mozna naprawde bardzo nieczytelnie napisac. Dlatego jutro to sprawdze.

brawo! :wink:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PARSONRK napisał(a):

Niesety w katalogu błąd już nie zostanie poprawiony ponieważ katalog juz jest w drukarni - ale napewno zajme sie ta sprawa jutro i sparwdze jak to faktycznie wyglada na zgloszeniu. Mimo ze to tylko 4 litery wierz mi ze to mozna naprawde bardzo nieczytelnie napisac. Dlatego jutro to sprawdze.

Dlatego zgłoszenie pisałam drukowanymi literami

Posted

PARSONRK napisał(a):
PARSONRK napisał(a):

:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

PARSONRK napisał(a):

Naprawdę około 80 % zgłoszen jest pisane drukowanymi a jednak nieczytelnie, dlatego jutro napisze dlaczego bład byl w Twoim wypadku być moze to niedopatrzenie, to sie zdarza, ale bardzo rzadko.

Posted

PARSONRK napisał(a):

Naprawdę około 80 % zgłoszen jest pisane drukowanymi a jednak nieczytelnie, dlatego jutro napisze dlaczego bład byl w Twoim wypadku być moze to niedopatrzenie, to sie zdarza, ale bardzo rzadko.

no widzisz PARSONRK zawsze niestety błędy, nieczytelnosci i wogóle mogą się zdarzyc...to normalne :wink:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Parsonrk, a wiesz o której mamy pociąg? I na którą zajedziemy?
8) Bo chyba pociągiem jedziesz co? Nic sie nie zmieniło?

Ja popylam auteczkiem - jadę z trójką psiaków i nie wpuszczą mnie z nimi :evilbat:

Posted

Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):

no widzisz PARSONRK zawsze niestety błędy, nieczytelnosci i wogóle mogą się zdarzyc...to normalne :wink:

Tiaaaa, ale jakby wcześniej dochodziły potwierdzenia zgłoszenia, to może udałoby się uniknąć takich błędów - do przemyślenia na przyszłość :wink: :D

Posted

PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):

Tiaaaa, ale jakby wcześniej dochodziły potwierdzenia zgłoszenia, to może udałoby się uniknąć takich błędów - do przemyślenia na przyszłość :wink: :D

Ponad 2.5 tygodnia to i tak swietny czas przysyłania zgłoszen 8) :wink:
wiadomo zawsze dałoby się uniknac...ale...no coz tak jest :wink:

Posted

Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Wielki thnks :angel:

to się odnosi do czasu zgłoszen ? :wink: :P

nie do Nitor-Nivalis , tylko nim napisałam, to wskoczyło parę wypowiedzi :lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):

aaaa :evilbat: :wink:

Posted

Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):

beeeee :evilbat:

Posted

[quote name='PARSONRK'][quote name='Godelaine']Parsonek. Bez przesady. Prawie dwa i pół tygodnia wyprzedzenia to i tak nieźle :)
Ale w katalogu może być już wtopa :wink: :D

Zdarza się. Mojej małej na klubówce na pierwszej w życiu wystawie napisali DESTINY of Irresistible. I tyle. Dla wyjaśnienia - rododowodowo jest DESTINY of Irresistible Black. Na zgłoszeniu była pełna nazwa. Gdzieś im uciekło po drodze (co ciekawe matka ma już te nieszczęsne Black :) ). W ten sposób był błąd nie tylko w katalogu, ale i na ślicznym dyplomie. Ale jakoś przeżyłam :D A i Desti niespecjalnie to obeszło :D

Posted

Przepraszam wczesniej tzn kiedy ?????
Bo to juz troszke lekka przesada, czy naprawde nie zroumiecie ze jak przychodza zgloszenia rozklada sie je na grupy weryfikuje potem na rasy i klasy i ponownie werufikuje, pozniej jest bardzo zmudny proces wpisywania tego wszytskiego do bazy danych (mamy 4000 psów) i kolejna weryfikacja tego co jest wpisane ze zgloszeniami, nastepnie przychodza setki zaleglych rodowodow champinatow, czasem ludzie przysylaja zgloszenie w postaci rodowodu na ktorym widnieje napis klasa mlodziezy ??? potem 1000 zgloszen do wyjasnienia - tzn bo ktos zapomnial numer rej, nazwy psa, klasy i innych dupereli, i do kazdego nalezy zadzwonic w tym roku takich osob bylo ponad 1000. Nastepnie znowu nalezy wszytsko wpisac i uzupelnic, i znowu kolejna weryfikacja. Nastepnie dowody wplat trzeba zgrac ze zgloszeniami, a wiecie ile razy na dowodzie wplaty ktos nie napisze nazwiska ? Wiec kiedy mialby byc wczesniej wysylane te potwierdzenia??? Gdyby byly wyslane wczesniej bez numerkow to znowu byly by pretensje o cos innego. Jak juz ktos tu zauwazyl to jednen z nielicznych oddzialow z ktorego potwierdzenie przyszlo na dwa tygodnie przed wystawa. Pozatym w potwierdzeniu jest wpisany wlasciciel i jego adres oraz pies jego nazwa i przydomek oraz klasa, to co tu mozna sprawdzac.
Naprzwde nie rozumiem co po niektórych jak nie jedno to inne przeszkadza - no ale taka ludzka natura.

Posted

PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):

ceee :evilbat: :evilbat: :wink:

Posted

[quote name='Godelaine'][quote name='PARSONRK'][quote name='Godelaine']Parsonek. Bez przesady. Prawie dwa i pół tygodnia wyprzedzenia to i tak nieźle :)
Ale w katalogu może być już wtopa :wink: :D

Zdarza się. Mojej małej na klubówce na pierwszej w życiu wystawie napisali DESTINY of Irresistible. I tyle. Dla wyjaśnienia - rododowodowo jest DESTINY of Irresistible Black. Na zgłoszeniu była pełna nazwa. Gdzieś im uciekło po drodze (co ciekawe matka ma już te nieszczęsne Black :) ). W ten sposób był błąd nie tylko w katalogu, ale i na ślicznym dyplomie. Ale jakoś przeżyłam :D A i Desti niespecjalnie to obeszło :D

Ja też przeżyję, ale małą awanturę zrobić mogę prawda ??
Na dyplomie mi nie zalezy, a na karcie oceny :wink: :D

Posted

Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
[quote name='PARSONRK']Wielki thnks :angel:

deeee ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat: :wink:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
[quote name='Savannah'][quote name='PARSONRK']Wielki thnks :angel:

deeee ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat: :wink:
heheheh ale ubaw :lol:
eeeeeeeee :lol: i tak do konca alfabetu :)