Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PARSONRK napisał(a):
maga18 napisał(a):
nie nerwowi :-?
ale tu chodzi o wystawienie tego goldena i poki co wazne jest czy hale beda daleko od siebie bo jak daleko to trzeba bedzie szukac innego handlera :( :-?

Ja jednocześnie- jak co roku wystawiam psa i startuję z drugim w agility :lol:

no tak :lol: ale tu osoba ma do wystawiena z 3 psy ;) narazie dwie rasy sa na jednej hali... teraz jeszcze golden i bedzie wiadomo. miejmy nadzieje, ze sie godziny sedziowania nie pokryja ;) :lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Powedziłabym " odświezająco" jak się przebiegniesz parę razy od hali z twoim ringiem, a halą agility ( które zazwyczaj są jak najdalej od siebie) to poczujesz to o czym mówię :lol:

no domyślam się :) co prawda może ty czujesz się zmęczona, ale przynajmniej psy są happy! :lol: :wink:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Nitor-Nivalis napisał(a):
Rany jak wy szybko piszecie te posty autentycznie nie nadążam :)

Bo trzeba sprytnym być :wink: :lol:

heheh :lol: czyli tyklko "odśwież" hehe :wink:

Posted

maga18 napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
maga18 napisał(a):
nie nerwowi :-?
ale tu chodzi o wystawienie tego goldena i poki co wazne jest czy hale beda daleko od siebie bo jak daleko to trzeba bedzie szukac innego handlera :( :-?

Ja jednocześnie- jak co roku wystawiam psa i startuję z drugim w agility :lol:

no tak :lol: ale tu osoba ma do wystawiena z 3 psy ;) narazie dwie rasy sa na jednej hali... teraz jeszcze golden i bedzie wiadomo. miejmy nadzieje, ze sie godziny sedziowania nie pokryja ;) :lol:

czasem niestety jak na złośc się pokrywają :-?

Posted

Savannah napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
Powedziłabym " odświezająco" jak się przebiegniesz parę razy od hali z twoim ringiem, a halą agility ( które zazwyczaj są jak najdalej od siebie) to poczujesz to o czym mówię :lol:

no domyślam się :) co prawda może ty czujesz się zmęczona, ale przynajmniej psy są happy! :lol: :wink:

TAK wybiegane są :fadein:

Posted

N-N - chyba tylko na dogsach.
Ja tysh już mam komplecik - Numerek, potwierdzenie i talon na malucha :lol: Żebym jeszcze wiedział ile nas - czy jak zazwyczaj raz? :lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Maga 18 - to podaj mi wszytskie rasy które cie interesuja i jutro podam ci hale i ringi wszytskich.

To sięp podczepiam:
parson russell terrier :wink:

no i widzicie po kłopocie :angel: :wink:

Posted

Ale jeszcze taka mała podpowiedź, hala i ring jest podana na potwierdzeniu :) wiec jak ktos je posiada ... :)

jak to się mówi szukajcie a znajdziecie! 8)

Posted

Maga18, chlopcy sa na ringu 42 w hali nr 5.
Tyle, ze bez planu sedziowania nie wiesz czy ida po cockerach amerykanskich i innych sedziowanych przez p.Sobieszczanska, czy przed, wiec tak naprawde neiwiele wiesz ;)

Posted

[quote name='PARSONRK']Tyle to wiem, potwierdzenie dostałam (z błędem w psim imieniu) ale jakktoś ma dodatkowe info, to czemu nie, chętnie poczytam
na szczęście Nitor-Nivalis już napisała że to wyjaśni :wink:

Posted

myśle że błąd mógł się wkraśc tylko w potwierdzenie :) bo dokładna praca pań w zwiazku nieweluje blędy w katalogu, pozatym na niewyraźne zgłoszenia nie ma rady :-? (nie mowie że ty napisałas niewyraznie :wink: )

Posted

[quote name='golden_owner']Maga18, chlopcy sa na ringu 42 w hali nr 5.
Tyle, ze bez planu sedziowania nie wiesz czy ida po cockerach amerykanskich i innych sedziowanych przez p.Sobieszczanska, czy przed, wiec tak naprawde neiwiele wiesz ;)

dziekuje!!

Nitor-Nivalis juz wszystko wiem :D Dziekuje za checi :D Dla mnie juz nic sprawdzac nie musisz :D

Posted

oki
Jak ktos jeszcze chce hale i ring to szybko - zrobie liste i jutro wam wszytsko podam. Jestem na dgm jeszcze gora 20 minut. i Ewentualnie rano moge sparwdzic czy ktos sie dopisal :)

dogomania wciaga :evilbat: :evilbat: ale problem hal jutro zostanie rozwiazany wiec bez nerwów! :wink:

Posted

[quote name='Savannah'][quote name='PARSONRK']Tyle to wiem, potwierdzenie dostałam (z błędem w psim imieniu) ale jakktoś ma dodatkowe info, to czemu nie, chętnie poczytam
Wiem, ale dobiło mnie to że jego imię ma 4 - słownie cztery- literki i jest błąd. Już bardziej bym się spodziewała w przydomku :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='PARSONRK'][quote name='Savannah'][quote name='PARSONRK']Tyle to wiem, potwierdzenie dostałam (z błędem w psim imieniu) ale jakktoś ma dodatkowe info, to czemu nie, chętnie poczytam
Wiem, ale dobiło mnie to że jego imię ma 4 - słownie cztery- literki i jest błąd. Już bardziej bym się spodziewała w przydomku :lol: :lol: :lol:
to się nazywa psikus :) ale naprawde śmieszny błąd :lol:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Savannah napisał(a):
myśle że błąd mógł się wkraśc tylko w potwierdzenie :)

Też tak myślę, ale wolę wyjaśnić sprawę

no pewnie to całkiem zrozumiałe :wink:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Też tak myślę, ale wolę wyjaśnić sprawę

Niesety w katalogu błąd już nie zostanie poprawiony ponieważ katalog juz jest w drukarni - ale napewno zajme sie ta sprawa jutro i sparwdze jak to faktycznie wyglada na zgloszeniu. Mimo ze to tylko 4 litery wierz mi ze to mozna naprawde bardzo nieczytelnie napisac. Dlatego jutro to sprawdze.