Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 to jest urok dogomanii ona wciąga :wink: to się tu siedzi, tylko co sekunde klika "odśwież" a tu nowe posty! To jest MAGIC! 8) :) :wink: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Rany jak wy szybko piszecie te posty autentycznie nie nadążam :) Bo trzeba sprytnym być :wink: :lol: Quote
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):maga18 napisał(a):nie nerwowi :-? ale tu chodzi o wystawienie tego goldena i poki co wazne jest czy hale beda daleko od siebie bo jak daleko to trzeba bedzie szukac innego handlera :( :-? Ja jednocześnie- jak co roku wystawiam psa i startuję z drugim w agility :lol: no tak :lol: ale tu osoba ma do wystawiena z 3 psy ;) narazie dwie rasy sa na jednej hali... teraz jeszcze golden i bedzie wiadomo. miejmy nadzieje, ze sie godziny sedziowania nie pokryja ;) :lol: Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Powedziłabym " odświezająco" jak się przebiegniesz parę razy od hali z twoim ringiem, a halą agility ( które zazwyczaj są jak najdalej od siebie) to poczujesz to o czym mówię :lol: no domyślam się :) co prawda może ty czujesz się zmęczona, ale przynajmniej psy są happy! :lol: :wink: Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Nitor-Nivalis napisał(a):Rany jak wy szybko piszecie te posty autentycznie nie nadążam :) Bo trzeba sprytnym być :wink: :lol: heheh :lol: czyli tyklko "odśwież" hehe :wink: Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 maga18 napisał(a):PARSONRK napisał(a):maga18 napisał(a):nie nerwowi :-? ale tu chodzi o wystawienie tego goldena i poki co wazne jest czy hale beda daleko od siebie bo jak daleko to trzeba bedzie szukac innego handlera :( :-? Ja jednocześnie- jak co roku wystawiam psa i startuję z drugim w agility :lol: no tak :lol: ale tu osoba ma do wystawiena z 3 psy ;) narazie dwie rasy sa na jednej hali... teraz jeszcze golden i bedzie wiadomo. miejmy nadzieje, ze sie godziny sedziowania nie pokryja ;) :lol: czasem niestety jak na złośc się pokrywają :-? Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Savannah napisał(a):PARSONRK napisał(a):Powedziłabym " odświezająco" jak się przebiegniesz parę razy od hali z twoim ringiem, a halą agility ( które zazwyczaj są jak najdalej od siebie) to poczujesz to o czym mówię :lol: no domyślam się :) co prawda może ty czujesz się zmęczona, ale przynajmniej psy są happy! :lol: :wink: TAK wybiegane są :fadein: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Maga 18 - to podaj mi wszytskie rasy które cie interesuja i jutro podam ci hale i ringi wszytskich. Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Maga 18 - to podaj mi wszytskie rasy które cie interesuja i jutro podam ci hale i ringi wszytskich. To sięp podczepiam: parson russell terrier :wink: Quote
Tomek67 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 N-N - chyba tylko na dogsach. Ja tysh już mam komplecik - Numerek, potwierdzenie i talon na malucha :lol: Żebym jeszcze wiedział ile nas - czy jak zazwyczaj raz? :lol: Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Nitor-Nivalis napisał(a):Maga 18 - to podaj mi wszytskie rasy które cie interesuja i jutro podam ci hale i ringi wszytskich. To sięp podczepiam: parson russell terrier :wink: no i widzicie po kłopocie :angel: :wink: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Ale jeszcze taka mała podpowiedź, hala i ring jest podana na potwierdzeniu :) wiec jak ktos je posiada ... :) Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Ale jeszcze taka mała podpowiedź, hala i ring jest podana na potwierdzeniu :) wiec jak ktos je posiada ... :) jak to się mówi szukajcie a znajdziecie! 8) Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Tyle to wiem, potwierdzenie dostałam (z błędem w psim imieniu) ale jakktoś ma dodatkowe info, to czemu nie, chętnie poczytam Quote
golden_owner Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Maga18, chlopcy sa na ringu 42 w hali nr 5. Tyle, ze bez planu sedziowania nie wiesz czy ida po cockerach amerykanskich i innych sedziowanych przez p.Sobieszczanska, czy przed, wiec tak naprawde neiwiele wiesz ;) Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='PARSONRK']Tyle to wiem, potwierdzenie dostałam (z błędem w psim imieniu) ale jakktoś ma dodatkowe info, to czemu nie, chętnie poczytam na szczęście Nitor-Nivalis już napisała że to wyjaśni :wink: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 oki Jak ktos jeszcze chce hale i ring to szybko - zrobie liste i jutro wam wszytsko podam. Jestem na dgm jeszcze gora 20 minut. i Ewentualnie rano moge sparwdzic czy ktos sie dopisal :) Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 myśle że błąd mógł się wkraśc tylko w potwierdzenie :) bo dokładna praca pań w zwiazku nieweluje blędy w katalogu, pozatym na niewyraźne zgłoszenia nie ma rady :-? (nie mowie że ty napisałas niewyraznie :wink: ) Quote
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='golden_owner']Maga18, chlopcy sa na ringu 42 w hali nr 5. Tyle, ze bez planu sedziowania nie wiesz czy ida po cockerach amerykanskich i innych sedziowanych przez p.Sobieszczanska, czy przed, wiec tak naprawde neiwiele wiesz ;) dziekuje!! Nitor-Nivalis juz wszystko wiem :D Dziekuje za checi :D Dla mnie juz nic sprawdzac nie musisz :D Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):oki Jak ktos jeszcze chce hale i ring to szybko - zrobie liste i jutro wam wszytsko podam. Jestem na dgm jeszcze gora 20 minut. i Ewentualnie rano moge sparwdzic czy ktos sie dopisal :) dogomania wciaga :evilbat: :evilbat: ale problem hal jutro zostanie rozwiazany wiec bez nerwów! :wink: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Savannah'][quote name='PARSONRK']Tyle to wiem, potwierdzenie dostałam (z błędem w psim imieniu) ale jakktoś ma dodatkowe info, to czemu nie, chętnie poczytam na szczęście Nitor-Nivalis już napisała że to wyjaśni :wink: Wiem, ale dobiło mnie to że jego imię ma 4 - słownie cztery- literki i jest błąd. Już bardziej bym się spodziewała w przydomku :lol: :lol: :lol: Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='PARSONRK'][quote name='Savannah'][quote name='PARSONRK']Tyle to wiem, potwierdzenie dostałam (z błędem w psim imieniu) ale jakktoś ma dodatkowe info, to czemu nie, chętnie poczytam na szczęście Nitor-Nivalis już napisała że to wyjaśni :wink: Wiem, ale dobiło mnie to że jego imię ma 4 - słownie cztery- literki i jest błąd. Już bardziej bym się spodziewała w przydomku :lol: :lol: :lol: to się nazywa psikus :) ale naprawde śmieszny błąd :lol: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Savannah napisał(a):myśle że błąd mógł się wkraśc tylko w potwierdzenie :) Też tak myślę, ale wolę wyjaśnić sprawę Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Savannah napisał(a):myśle że błąd mógł się wkraśc tylko w potwierdzenie :) Też tak myślę, ale wolę wyjaśnić sprawę no pewnie to całkiem zrozumiałe :wink: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Też tak myślę, ale wolę wyjaśnić sprawę Niesety w katalogu błąd już nie zostanie poprawiony ponieważ katalog juz jest w drukarni - ale napewno zajme sie ta sprawa jutro i sparwdze jak to faktycznie wyglada na zgloszeniu. Mimo ze to tylko 4 litery wierz mi ze to mozna naprawde bardzo nieczytelnie napisac. Dlatego jutro to sprawdze. Quote
Recommended Posts