Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Cavalierka napisał(a):Odierać pewnie odbierają, ale tyle osób do Związku dzwoni w tym samym czasie, że bardzo trudno za pierwszym razem już się dodzwonić :-? A o stawkę poprosiłam mailem i w ten sam dzień mi ją przysłali :D Gdybyś Cavalierka mogła wyjaśnic co otrzymałas, bo na pewno nie byla to stawka "jakościowa" ??? ale poczekam na twoja wypowiedź. Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 an3czka napisał(a):a jak ktos sie boi i rezygnuje po zapoznaniu sie z konkurencja, no coz... i tak kase z niego sciagna :evilbat: hehe i to jest właśnie najlepsze :evilbat: :evilbat: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Pozostaje mi rowniez poprosic Asiunie02 by wyjasnila sprawe. Byc moze rowniez byla to sprawa ilosciowa Quote
Tomek67 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Ale golden owner znalazła to o co chodziło. Na marginesie - Nitor-Nivalis - czy psiak z Twojej hodowli jest gdzieś pod Sandomierzem? Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 tak na marginesie Tomek67 - to jest to możliwe :) zależy jeszcze jakiej rasy Bouvik czy Husky :) Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Tak myślę że jest to możliwe, a znasz tego pieska? Quote
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 CZY KTOS JEST W STANIE MI POWIEDZIEC NA JAKIEJ HALI I NA JAKIM RINGU BEDA GOLDENY??? Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 maga18 napisał(a):CZY KTOS JEST W STANIE MI POWIEDZIEC NA JAKIEJ HALI I NA JAKIM RINGU BEDA GOLDENY??? plan sędziowania i ringi BĘDĄ W INTERNECIE! Troche cierpliwości :wink: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Jesli nikogo z Golednow tu nie ma to ja moge obiecac ze jutro wieczorem podam na jakich sa ringach Goldeny, z tego co pamietam sa na suczki i pieski dwa ringi. Quote
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Savannah napisał(a):maga18 napisał(a):CZY KTOS JEST W STANIE MI POWIEDZIEC NA JAKIEJ HALI I NA JAKIM RINGU BEDA GOLDENY??? plan sędziowania i ringi BĘDĄ W INTERNECIE! Troche cierpliwości :wink: ohhh wiem :lol: ale chcialabym wiedziec jak najszybciej! to wazne :wink: :lol: 8) Quote
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Jesli nikogo z Golednow tu nie ma to ja moge obiecac ze jutro wieczorem podam na jakich sa ringach Goldeny, z tego co pamietam sa na suczki i pieski dwa ringi. Dziekuje!! Jesli nie sprawi Ci to problemu to poprosze :D Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Oj jacy wy nerwowi :wink: :lol: nerwowi? ależ skąd :wink: po czym to wnioskujesz :lol: :wink: Quote
Tomek67 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Tak myślę że jest to możliwe, a znasz tego pieska? Nie, ale jest to rzut moherowym beretem ode mnie, a dziewczę udziela się na dogsach pod nickiem Rasowa Haszczara :lol: Quote
maga18 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 nie nerwowi :-? ale tu chodzi o wystawienie tego goldena i poki co wazne jest czy hale beda daleko od siebie bo jak daleko to trzeba bedzie szukac innego handlera :( :-? Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 maga18 napisał(a):Savannah napisał(a):maga18 napisał(a):CZY KTOS JEST W STANIE MI POWIEDZIEC NA JAKIEJ HALI I NA JAKIM RINGU BEDA GOLDENY??? plan sędziowania i ringi BĘDĄ W INTERNECIE! Troche cierpliwości :wink: ohhh wiem :lol: ale chcialabym wiedziec jak najszybciej! to wazne :wink: :lol: 8) no widzisz dowiesz sie :) :wink: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nagłym zagęszczeniu postów i napastowaniu coponiektórych osób :wink: :lol: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Nie sprawi mi to problemu :) Z tym ze przy komputerze bede dopiero koło 21. Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Tomek67 napisał(a):Nitor-Nivalis napisał(a):Tak myślę że jest to możliwe, a znasz tego pieska? Nie, ale jest to rzut moherowym beretem ode mnie, a dziewczę udziela się na dogsach pod nickiem Rasowa Haszczara :lol: na dgm też? nie spotkałam tutaj chyba takiego nicku :o :wink: Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 maga18 napisał(a):nie nerwowi :-? ale tu chodzi o wystawienie tego goldena i poki co wazne jest czy hale beda daleko od siebie bo jak daleko to trzeba bedzie szukac innego handlera :( :-? Ja jednocześnie- jak co roku wystawiam psa i startuję z drugim w agility :lol: Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):Nagłym zagęszczeniu postów i napastowaniu coponiektórych osób :wink: :lol: a z tym to się moge zgodzic,tylko nie z nerwowymi :wink: :lol: Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 PARSONRK napisał(a):maga18 napisał(a):nie nerwowi :-? ale tu chodzi o wystawienie tego goldena i poki co wazne jest czy hale beda daleko od siebie bo jak daleko to trzeba bedzie szukac innego handlera :( :-? Ja jednocześnie- jak co roku wystawiam psa i startuję z drugim w agility :lol: wow to niezle :) fajnie masz :wink: Quote
Nitor-Nivalis Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Rany jak wy szybko piszecie te posty autentycznie nie nadążam :) Quote
PARSONRK Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Powedziłabym " odświezająco" jak się przebiegniesz parę razy od hali z twoim ringiem, a halą agility ( które zazwyczaj są jak najdalej od siebie) to poczujesz to o czym mówię :lol: Quote
Recommended Posts