carotina Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Cavalierka napisał(a):Agata dostałaś się na mistrzostwa MP? Ja pewnie nie, bo mam tylko 67 pkt. :roll: do młodszej powinnaś się dostać :wink: Quote
Magdalena1 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ja też pewnie będę,ale bez pieseczka. jestem bardzo ciekawa jak to w końcu wypadnie,naczytałam się co piszecie i jestem bardzo ciekawa ,tym bardziej,że w Poznianiu będę pierwszy raz :wink: zobaczymy Quote
carotina Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Agasia napisał(a):Savannah napisał(a):Cavalierka napisał(a):Agata, my pewnie się spotkamy przy ringu MP :wink: to my raczej też się spotkamy skoro tak :wink: Savannah startujesz :)? Do zobaczonka :D Mnie pewnie bedzie mozna spotkac na Mistrzostwach Polski JH 8) savannah, startujesz w mistrzostwach, czy w konk. dziennym Poznan 2005? ja zastanawiam się, czy nie wystartować w dziennym, po raz ostatni w życiu :o :lol: :evilbat: wiecie może kto dzienny sedziuje?? bo kto mistrzostwa to wiem :angel: :wink: .... tylko pozostaje jeszcze problem psa, no i plan sedziowania :roll: Quote
Savannah Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 carotina napisał(a):Agasia napisał(a):Savannah napisał(a):Cavalierka napisał(a):Agata, my pewnie się spotkamy przy ringu MP :wink: to my raczej też się spotkamy skoro tak :wink: Savannah startujesz :)? Do zobaczonka :D Mnie pewnie bedzie mozna spotkac na Mistrzostwach Polski JH 8) savannah, startujesz w mistrzostwach, czy w konk. dziennym Poznan 2005? ja zastanawiam się, czy nie wystartować w dziennym, po raz ostatni w życiu :o :lol: :evilbat: wiecie może kto dzienny sedziuje?? bo kto mistrzostwa to wiem :angel: :wink: .... tylko pozostaje jeszcze problem psa, no i plan sedziowania :roll: ja? w dziennych of course :wink: nie uczestnicze tyle w MP by sie dostac na Mistrzostwa :wink: w przyszłym roku wiecej pojeżdze, bo to mój ostatni rok będzie :( :wink: Quote
Agasia Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Startujcie dziewczyny startujcie!! :) No ja do mlodszej tez powinnam sie dostac.. ale na 3/4 wystaw startowalam w starszej z przymusu.. i nie wiem gdzie mnie racza kwalifikowac :lol: A w tym roku dzienny tylko 20 zl :) 8) No ja jeszcze nie wiem z czym na finaly.. ale z przyjemnoscia skubnelabym kochanemu Asiaczkowi Gusia z Warszawy... ;) :beerchug: :evilbat: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ja będę na MP z moim kochaniutkim Atoskiem of course :wink: A jak to jest z tym dziennym MP? Czy jeżeli ktoś zajmie jakąś lokatę to punkty są doliczane do reszty punktów? Ja nie wiem, bo w Poznaniu jeszcze nigdy nie byłam :wink: Quote
Zeliika Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Czy oddzial pozanski ma w zwyczaju publikowac na stronie katalog przedwystawowy lub chociaz plan sedziowania? Quote
Pearl Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Nie, jedynym źródłem informacji moze byc linia telefoniczna Quote
PARSONRK Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Pearl napisał(a):Nie, jedynym źródłem informacji moze byc linia telefoniczna Często niedostępna :lol: Quote
Pearl Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 PARSONRK napisał(a):Pearl napisał(a):Nie, jedynym źródłem informacji moze byc linia telefoniczna Często niedostępna :lol: Dzis zamierzam zasiegnąć tym sposobem informacji i mam nadzieje ze wiecej niz godzine nie przeznacze na to :roll: Wywala mnie z pracy niedługo za zajmowanie linii :roll: Quote
Savannah Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Zeliika napisał(a):Czy oddzial pozanski ma w zwyczaju publikowac na stronie katalog przedwystawowy lub chociaz plan sedziowania? Zeliika przeczytaj kilka postów wczesniejszych, tam pisze że katalogu nie ma i nie bedzie przed wystawą jest to pozatym nie zgodne z regulaminem :wink: Plan sędziowania, faktycznie telefonicznie :wink: Quote
Zeliika Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Upss :oops: wydalo sie, ze zabieram glos bez zapoznania sie z watkiem. A czy w sprawie planu sedziowania mozna juz dzwonic czy jeszcze sie tworzy? Quote
Savannah Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Zeliika napisał(a):Upss :oops: wydalo sie, ze zabieram glos bez zapoznania sie z watkiem. A czy w sprawie planu sedziowania mozna juz dzwonic czy jeszcze sie tworzy? mozesz już dzwonic bo powinien już byc :wink: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Agasia']Startujcie dziewczyny startujcie!! :) No ja do mlodszej tez powinnam sie dostac.. ale na 3/4 wystaw startowalam w starszej z przymusu.. i nie wiem gdzie mnie racza kwalifikowac :lol: A w tym roku dzienny tylko 20 zl :) 8) No ja jeszcze nie wiem z czym na finaly.. ale z przyjemnoscia skubnelabym kochanemu Asiaczkowi Gusia z Warszawy... ;) :beerchug: :evilbat: Agasia, a czy wyjaśniła sie sprawa Twojego dojazdu do Poznania? Może uda się dać komuś Gusia, jadącemu z w-wy? Albo jakoś inaczej? Ja spróbuję popytać; może coś z tego wyniknie. Pzdr. Quote
Tomek67 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Telefonowałem dzisiaj trzykrotnie podczas dyżuru oddziału poznańskiego. I co? I pstro! :evil: Nikt nie podnosił słuchawki! :evil: Quote
PARSONRK Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Tomek67 napisał(a):Telefonowałem dzisiaj trzykrotnie podczas dyżuru oddziału poznańskiego. I co? I pstro! :evil: Nikt nie podnosił słuchawki! :evil: A nie mówiłam :lol: :lol: :lol: Agasia, Asiaczek zapytajcie Ludek, ona jest z wa-wy i w poznaniu będzie :wink: Quote
asiek Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Tomek67 napisał(a):Telefonowałem dzisiaj trzykrotnie podczas dyżuru oddziału poznańskiego. I co? I pstro! :evil: Nikt nie podnosił słuchawki! :evil: hmmm nic nie straciłeś - ja jakimś cudem za drugim razem się dodzwoniłam ale niestety planu sędziowania jeszcze nie ma :( Pani powiedziała żeby zadzwonić w przyszłym tygodniu .... Quote
flashka-g Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 ta a w przyszlym tygodniu juz sie nie dodzwonisz;)) Quote
Nitor-Nivalis Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Plan Sędziowania już jest. Katalogu w internecie nie będzie poznanie stawki telefonicznie również nie jest możliwe (jest to nie zgodne z regulaminem). Co do telefonów w dniu dzisiejszym to byłam dzis w oddziale do godziny 17 i z całą pewnością telefony są odbierane. Panie które tam pracują odbierają je nawet poza godzinami urzędowania. Quote
asiek Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 flashka-g napisał(a):ta a w przyszlym tygodniu juz sie nie dodzwonisz;)) ja to samo powiedziałam :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Odierać pewnie odbierają, ale tyle osób do Związku dzwoni w tym samym czasie, że bardzo trudno za pierwszym razem już się dodzwonić :-? A o stawkę poprosiłam mailem i w ten sam dzień mi ją przysłali :D Quote
Pearl Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Tomek67 napisał(a):Telefonowałem dzisiaj trzykrotnie podczas dyżuru oddziału poznańskiego. I co? I pstro! :evil: Nikt nie podnosił słuchawki! :evil: Mi się udało dziś za 1 razem i natychmiast dostałam informacje o zgłoszeniu mojego psa. Trzeba troszkę "powisieć" na linii, ale wkońcu odbierają. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='PARSONRK'][quote name='Tomek67']Telefonowałem dzisiaj trzykrotnie podczas dyżuru oddziału poznańskiego. I co? I pstro! :evil: Nikt nie podnosił słuchawki! :evil: A nie mówiłam :lol: :lol: :lol: Agasia, Asiaczek zapytajcie Ludek, ona jest z wa-wy i w poznaniu będzie :wink: Parsonrk - dzięki za pomoc. My z Agasią już jesteśmy umówione. Szybkie z nas dziewczyny! Pzdr. Quote
Agasia Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='PARSONRK'][quote name='Tomek67']Telefonowałem dzisiaj trzykrotnie podczas dyżuru oddziału poznańskiego. I co? I pstro! :evil: Nikt nie podnosił słuchawki! :evil: A nie mówiłam :lol: :lol: :lol: Agasia, Asiaczek zapytajcie Ludek, ona jest z wa-wy i w poznaniu będzie :wink: Parsonrk - dzięki za pomoc. My z Agasią już jesteśmy umówione. Szybkie z nas dziewczyny! Pzdr. i to jak ;) jeszcze raz dziekuje Asiu :buzi: :smilecol: Quote
Recommended Posts