Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też pewnie będę,ale bez pieseczka. jestem bardzo ciekawa jak to w końcu wypadnie,naczytałam się co piszecie i jestem bardzo ciekawa ,tym bardziej,że w Poznianiu będę pierwszy raz :wink: zobaczymy

Posted

Agasia napisał(a):
Savannah napisał(a):
Cavalierka napisał(a):
Agata, my pewnie się spotkamy przy ringu MP :wink:

to my raczej też się spotkamy skoro tak :wink:

Savannah startujesz :)? Do zobaczonka :D Mnie pewnie bedzie mozna spotkac na Mistrzostwach Polski JH 8)

savannah, startujesz w mistrzostwach, czy w konk. dziennym Poznan 2005?
ja zastanawiam się, czy nie wystartować w dziennym, po raz ostatni w życiu :o :lol: :evilbat:
wiecie może kto dzienny sedziuje?? bo kto mistrzostwa to wiem :angel: :wink: ....

tylko pozostaje jeszcze problem psa, no i plan sedziowania :roll:

Posted

carotina napisał(a):
Agasia napisał(a):
Savannah napisał(a):
Cavalierka napisał(a):
Agata, my pewnie się spotkamy przy ringu MP :wink:

to my raczej też się spotkamy skoro tak :wink:

Savannah startujesz :)? Do zobaczonka :D Mnie pewnie bedzie mozna spotkac na Mistrzostwach Polski JH 8)

savannah, startujesz w mistrzostwach, czy w konk. dziennym Poznan 2005?
ja zastanawiam się, czy nie wystartować w dziennym, po raz ostatni w życiu :o :lol: :evilbat:
wiecie może kto dzienny sedziuje?? bo kto mistrzostwa to wiem :angel: :wink: ....

tylko pozostaje jeszcze problem psa, no i plan sedziowania :roll:

ja? w dziennych of course :wink: nie uczestnicze tyle w MP by sie dostac na Mistrzostwa :wink: w przyszłym roku wiecej pojeżdze, bo to mój ostatni rok będzie :( :wink:

Posted

Startujcie dziewczyny startujcie!! :)

No ja do mlodszej tez powinnam sie dostac.. ale na 3/4 wystaw startowalam w starszej z przymusu.. i nie wiem gdzie mnie racza kwalifikowac :lol:

A w tym roku dzienny tylko 20 zl :) 8)

No ja jeszcze nie wiem z czym na finaly.. ale z przyjemnoscia skubnelabym kochanemu Asiaczkowi Gusia z Warszawy... ;) :beerchug: :evilbat:

Posted

PARSONRK napisał(a):
Pearl napisał(a):
Nie, jedynym źródłem informacji moze byc linia telefoniczna

Często niedostępna :lol:
Dzis zamierzam zasiegnąć tym sposobem informacji i mam nadzieje ze wiecej niz godzine nie przeznacze na to :roll: Wywala mnie z pracy niedługo za zajmowanie linii :roll:

Posted

Zeliika napisał(a):
Czy oddzial pozanski ma w zwyczaju publikowac na stronie katalog przedwystawowy lub chociaz plan sedziowania?

Zeliika przeczytaj kilka postów wczesniejszych, tam pisze że katalogu nie ma i nie bedzie przed wystawą jest to pozatym nie zgodne z regulaminem :wink: Plan sędziowania, faktycznie telefonicznie :wink:

Posted

Zeliika napisał(a):
Upss :oops: wydalo sie, ze zabieram glos bez zapoznania sie z watkiem.
A czy w sprawie planu sedziowania mozna juz dzwonic czy jeszcze sie tworzy?

mozesz już dzwonic bo powinien już byc :wink:

Posted

[quote name='Agasia']Startujcie dziewczyny startujcie!! :)

No ja do mlodszej tez powinnam sie dostac.. ale na 3/4 wystaw startowalam w starszej z przymusu.. i nie wiem gdzie mnie racza kwalifikowac :lol:

A w tym roku dzienny tylko 20 zl :) 8)

No ja jeszcze nie wiem z czym na finaly.. ale z przyjemnoscia skubnelabym kochanemu Asiaczkowi Gusia z Warszawy... ;) :beerchug: :evilbat:
Agasia, a czy wyjaśniła sie sprawa Twojego dojazdu do Poznania? Może uda się dać komuś Gusia, jadącemu z w-wy? Albo jakoś inaczej? Ja spróbuję popytać; może coś z tego wyniknie.
Pzdr.

Posted

Tomek67 napisał(a):
Telefonowałem dzisiaj trzykrotnie podczas dyżuru oddziału poznańskiego. I co? I pstro! :evil: Nikt nie podnosił słuchawki! :evil:

A nie mówiłam :lol: :lol: :lol:

Agasia, Asiaczek zapytajcie Ludek, ona jest z wa-wy i w poznaniu będzie :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Telefonowałem dzisiaj trzykrotnie podczas dyżuru oddziału poznańskiego. I co? I pstro! :evil: Nikt nie podnosił słuchawki! :evil:

hmmm nic nie straciłeś - ja jakimś cudem za drugim razem się dodzwoniłam ale niestety planu sędziowania jeszcze nie ma :(
Pani powiedziała żeby zadzwonić w przyszłym tygodniu ....

Posted

Plan Sędziowania już jest. Katalogu w internecie nie będzie poznanie stawki telefonicznie również nie jest możliwe (jest to nie zgodne z regulaminem). Co do telefonów w dniu dzisiejszym to byłam dzis w oddziale do godziny 17 i z całą pewnością telefony są odbierane. Panie które tam pracują odbierają je nawet poza godzinami urzędowania.

Posted

Tomek67 napisał(a):
Mi się udało dziś za 1 razem i natychmiast dostałam informacje o zgłoszeniu mojego psa. Trzeba troszkę "powisieć" na linii, ale wkońcu odbierają.

Posted

[quote name='PARSONRK'][quote name='Tomek67']Telefonowałem dzisiaj trzykrotnie podczas dyżuru oddziału poznańskiego. I co? I pstro! :evil: Nikt nie podnosił słuchawki! :evil:

Parsonrk - dzięki za pomoc. My z Agasią już jesteśmy umówione. Szybkie z nas dziewczyny!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='PARSONRK'][quote name='Tomek67']Telefonowałem dzisiaj trzykrotnie podczas dyżuru oddziału poznańskiego. I co? I pstro! :evil: Nikt nie podnosił słuchawki! :evil:

Parsonrk - dzięki za pomoc. My z Agasią już jesteśmy umówione. Szybkie z nas dziewczyny!
Pzdr.
i to jak ;) jeszcze raz dziekuje Asiu :buzi: :smilecol: