Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maga18 napisał(a):
a ja sie wzielam na sposob i wysylam meile 8)
moze nie jest to 100% ze spelnia moja prosbe, ale odpowiedzi dostaje, wiec chyba bedzie ok :lol:

No dokładnie.... ja dzisiaj też próbowałam się dodzwonić. Niestety ciągle zajęte.

Wysłałam maila i odpowiedź dostałam po 10 minutach :D

Posted

dzien dobry a wlasciwie dobry wieczor....

mam pytanie dla osob z Łodzi ktore jada do Poznania... czy sa jacys chetni ..??

Chciala bym bardzo pojechac do POznania i organizuje wyjazd jakas wieksza paczka ...

Poki co jeszcze nie mam sie z kim zabrac ( ja nie wystawiam psa jade tylko jako widzi- kibic) ....

Mam nadzieje ze uda mi sie namowic kolezanke i z nia zasilimy szeregi kibicow....

CZy jest ktos z Łodzi ..?? aby w klilka samochodów ( busow czy innych srodkow transportu) pojechac ??
{ a moze ma ktos 1 wolne miejsce w samochodzie - ja sie dorzuce do paliwa i moge zorganizowac prowiant - nie chce robic klopotu ale bardzo chciala bym pojechac z kims kto nie zginie w poznaniui wrazie jak by m isie nie udalo namowi kolezanki }

Ja postaram sie kolezanke namowic bysmy razem potransportowaly sie autkiem ale to nic pewnego wiec szukam " na wszelki wypadek " jakiejs dobrej duszy

Jesli sa chetni wybrac sie gdzies razem to prosze o odpowiedz...

Posted

ja pierwsza odpowiedz dostalam na nst dzien... powiedzieli ze sprawdza i poprawia (zle zaznaczylam klase wystawowa jednemu psu :lol: )

myslalam ze na tym koniec, a tu prosze... :D dzis dostalam odpowiedz ze sprawdzili, poprawili i zebym sie nie martwila - a od pierwszego meila minelo pare dni :lol: :D

dziekuje im za to :D

Posted

Ja rowniez dowiedzialam sie, ze przyjety i do jakiej klasy (o to mi glownie chodzilo, bo ze przyjety to wiedzialam juz wczesniej), natomiast nie udzielono mi odpowiedzi ile psow mamy w klasie - mam dzwonic w przyszlym tygodniu - czyzby jeszcze przyjmowali zgloszenia? :roll:

Posted

golden_owner napisał(a):
czyzby jeszcze przyjmowali zgloszenia? :roll:

pozwole sobie odpowiedziec co nie co na to pytanie, oczywiście że Oddział Poznań nie przyjmuje już zgłoszen, termin był zgłaszania, i "mój" oddział sie go trzyma. Powodem przez który nie mogłas sie dowiedziec tego ile psów masz w klasie, jest prosty. Po prostu jeszcze trwa zliczanie zgłoszen, i wogóle ogólne sprawy papierkowe :wink:
Pozdrawiam

Posted

ale nie przewidują niestety opóźnienia wystawy :((

I tu sie wcale nie dziwie, bo trudno wszystkim dogodzic.
Godzina rozpoczecia jest standardowa, ja bym np. wolala zeby rozpoczelo sie o 13, bo wtedy dojechalabym tego samego dnia, a nie dzien wczesniej, z noclegiem.
Ale coz, takie zycie i jechac trzeba dzien wczesniej. Tz. nic nie trzeba, bo nikt mnie nie zmusza, wiec wychodzi na to, ze chce ;)

Savannah, dzieki za odpowiedz.
Swoja droga to szkoda, ze nie ma np. programu, ktory mialyby wszystkie oddzialy. Program taki automatycznie zliczalby zgloszenia nadsylane wylacznie droga elektroniczna (jak ktos komputera w domu nie ma, to moglby w swoim oddziale przeslac zgloszenie), szeregowal wedlug ras, klas... marzenia ;)

No i duzy plus dla poznanskiego oddzialu za szybkie reagowanie na maile - odpowiedz dostalam bodaj po dwoch godzinach :)

Posted

orsini napisał(a):
a wlasnie kochaniutkie a za te championaty rumunskie cos sie placi czy nie???

dorotal dnia 29 Lip, 2005 o godz. 13:23 napisala:

"Wysylalam mail do rumunskiego zwiazku i certyfikaty championow maja byc za darmo "

wiec licze ze tak wlasnie jest. Dzisiaj wyslalam poleconym "podanie" o championat. Zobaczymy czy i za jaki czas go dostane ;)