Agappe Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 ja własnie dzwoniłam.. jeżeli zgłoszenie zostało wysłane do 20 dzwonić jutro od któejś (nie pamiętam) do 19.00, jeżeli zgłoszenie zostało wysłane po terminie dzwonić dopiero za tydzień bo pani nie ma jak sprawdzić.. Quote
effa Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ja błagam od DOGO CANARIO bo nie dojechałam :x Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 dorotal napisał(a):Poprosze o stawke king charles spanieli (nie cavalier) i ilosci buldozkow francuskich :D King charles spanieli - zero, buldożków - 9 Przy okazji Dorotko wielkie dzieki za te hotele, do których adresy wstawiłas na swojej stronie - trafiłam super- cena umiarkowana i dobre warunki. Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Katarzyna napisał(a):Kika po pierwsze OGROMNE gratulacje !! Ładnie się spisałyście Czy możesz mi podać Berny z 2 dni?? :P psy pośrednia SZARAZPATAKI CASANOVA TAPI otwrta CRISTOFF VON ALPENFAUN champ. ALMASI-BERNI GOLIAT ALEX godi darius kincse christofer junior riccaron jerry cotton suki junior aALPENLIEBE KISTUNDER AIDA NINA pośrednia URANIA VOM HEIDEHUGL otwarta BERNARIO VERENA champ. ELWING Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Elitesse napisał(a):jak bedziesz miala chwile czasu to podaj mi sznauecry srednie pieprz i sol jaki nr FCI ma sznaucer sredni pieprz i sól- bo dla mnie tu w sznaucerach trochę namieszane jest Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 skubi napisał(a):A ja poprosze o stawke Bearded Collie (jeśli byly jakieś) A właśnie były :D psy junior FIRSTPRIZEBEARS DON JOHNSON otwarta STORMY CORNER GENTELMAN SUNPOINT HUCKLEBERY BLUE FINN suki pośrednia SUNPOINT INDIANA otwarta SPIRIT OF CALEDONIA NOBLE POINT Quote
Elitesse Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Kika napisał(a):Elitesse napisał(a):jak bedziesz miala chwile czasu to podaj mi sznauecry srednie pieprz i sol jaki nr FCI ma sznaucer sredni pieprz i sól- bo dla mnie tu w sznaucerach trochę namieszane jest 182 ale i czarne i pieprzaki maja taki numer Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Elitesse napisał(a):Kika napisał(a):Elitesse napisał(a):jak bedziesz miala chwile czasu to podaj mi sznauecry srednie pieprz i sol jaki nr FCI ma sznaucer sredni pieprz i sól- bo dla mnie tu w sznaucerach trochę namieszane jest 182 ale i czarne i pieprzaki maja taki numer Ale dla mnie już wystawrczy :D piesy : junior AILEPS pośrednia DRONAS OTELLO GRISA champ. BLOW LIRE THE WIND suki junior ALLY DIANY TARA'S AZTEC MARRIGOLD otwarta MOHNERR THALIA champ. GREY TETIS EUROPEN LADY MERIDIE'S AMERICAN DREAM Quote
Elitesse Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 o dziekuje pieknie !! myslalam ze ktos inny przyjedzie a tu pelne zdziwienia... Quote
AnkaW Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Agappe dzięki za info. Jutro sobie spróbuję zadzwonić. Quote
kasia_frodo Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 a czy ja mogę poprosić o stawkę afganów? raczej nie będzie ich duzo... Quote
Agappe Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 sh_maniak napisał(a):mozna jeszcze zgłosic? chyba raczej nie sądze.. ja wysłałam zgłoszenie dopiero w sobote.. dziś zadzwoniłam.. i dowiedziałam się, że termin nie został przedłużony.. tylko że potraktowali łagodnie jeszcze tych którzy w poprzedniu tygodniu zgłaszali.. ja sama nie wiem czy przyjeli zgłoszenie anaty.. Quote
Noelani Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 My wrocilysmy dzisiaj rano, jechalysmy 18 godzin z 5-godzinna przerwa na sen, brrr :x Moja suka tez wrocila z dwoma CACIBami, czyli z tytulem Zwyciezcy Europy Srodkowo - Wschodniej i Championatem Rumunii :D KIKA - jeszcze raz gratulacje dla Bafi, zaprezentowala sie super, Rumunie bedzie chyba dobrze wspominac :thumbs: Mam troche zdjec, ale to za chwilke. Quote
Natalia_W Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratuluje!!!!!!!!!!! Noelani to m oze ty bedziesz tak dobra i podasz mi stawke sznaucerkow miniaturowych pieprz i sól 183FCI :D :D :D Quote
Noelani Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Natalia_W napisał(a):Noelani to m oze ty bedziesz tak dobra i podasz mi stawke sznaucerkow miniaturowych pieprz i sól 183FCI :D :D :D To wcale nie jest takie proste bo katalog jest hmm.. malo przejrzysty ;) Schnauzer Pinc Sare Si Piper: W oba dni zgloszone byly tez same psy i suki PSY: kl.puppy: Cry Baby Dai Medici kl. mlodziezy: Meinkismall Baron v Brukenthal kl. posrednia: Adonis Ares Laryland High Life Corigentia Russkiy Assortic Martin Wanted Dai Medici kl.otwarta: Bondy Ignorant kl. championow: Fajny Facet Corigentia Mikesi Uti Trooper SUKI kl. puppy: C'est La Vie Dai medici kl. posrednia: Diva Walenynkowa Piwowar kl. chmpionow: Nikita Dai Medici Sharon Northumberland Quote
Noelani Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Wejscie na ring honorowy: My: Owczarek holenderski: Podhalany z Finlandii: Azjata z Rosji: BIS Ras Rumunskich pierwszego dnia: Nesia przed naszym hotelem :D Buldog Amerykanski: Cavisie z Polski: Beauceron: Briardy (2 z Polski): Bearded collie z Austrii: Bearded collie z Wegier: Border collie, pies klasa otwarta (Csovanyospataki Elixir): Border collie, suka klasa mlodziezy (Mayflower of Forestry Farm): Border collie, suka, klasa uzytkowa (Vigour of Blackmountain Alisha Emily) Collie rough (Nyitramenti Hawkeye): Collie rough (Nyitramenti Hawkeye): Komondor (Budoskuty Edo): Kuvasz (Havasi Gyopar): Puli bialy: Puli czarny: Pumi: Radiowoz :D Quote
carotina Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 a ja bardzo, bardzo prosze o stawke shih-tzu :D jeżeli było ich bardzo dużo, to chociaż samo wyszczególnienie ile w jakiej klasie..... a imiennie tylko championy :wink: Quote
Cavisia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 a jakbym się jeszcze o cavisie uśmiechnęła. Na zdjęciach cavisiów - ten biało rudy, to tegoroczny Zw. Quote
Agappe Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Kika i Noelani... OGROMNE GRATULACJE!!!! Tylko pozazdrościć.. oby tak dalej :))) czy ja moge prosić o stawkę akit z obu dni? Quote
Recommended Posts