nice_girl Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Anka, Nie zapominaj o naszych metodach perswazji. 8) :wink: Quote
Kika Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Pewnie jestem jedną z pierwszych osób , które już są w domu. Polskie psy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CACIB-Y nasze!!!!!!!!!!!! Wszyscy, jak już odpoczną podadzą swoje osiągnięcia. My z Bafiśką - nieskromnie :oops: -musimy się przyznać,że popełniłyśmy: 24-go CACIB, BOB i BOG 25-go CACIB Quote
Katarzyna Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Kika po pierwsze OGROMNE gratulacje !! Ładnie się spisałyście Czy możesz mi podać Berny z 2 dni?? :P Quote
asiek Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Kika napisał(a):Pewnie jestem jedną z pierwszych osób , które już są w domu. Polskie psy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CACIB-Y nasze!!!!!!!!!!!! Wszyscy, jak już odpoczną podadzą swoje osiągnięcia. My z Bafiśką - nieskromnie :oops: -musimy się przyznać,że popełniłyśmy: 24-go CACIB, BOB i BOG 25-go CACIB Kika ogromniaste gratuacje!! ...ja tym razem ze względu na odległośc wybrałam Wrocław... BRAVoooooooooooooo Quote
asiek Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 czy możesz zerknąć czy nyły jakieś mastify hiszpańskie ;) Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Muszę jeszcze dodać,że wszystkie psy z CACIB w pierwszym dniu otrzymały tytuł ZW. Europy Środkowej i Wschodniej. Jeśli Rumunii nic nie nachrzanili- to po tych dwu wystawach mamy też tytuł Championa Rumunii - wyślę papiery - okaże się jak jest naprawdę . Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 asiek napisał(a):czy możesz zerknąć czy nyły jakieś mastify hiszpańskie ;) W pierwszym i drugim dniu był jeden: RINT VALERI ASSO FOR MOTLEY HOUS Quote
króliczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Kika napisał(a):Pewnie jestem jedną z pierwszych osób , które już są w domu. Polskie psy górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CACIB-Y nasze!!!!!!!!!!!! Wszyscy, jak już odpoczną podadzą swoje osiągnięcia. My z Bafiśką - nieskromnie :oops: -musimy się przyznać,że popełniłyśmy: 24-go CACIB, BOB i BOG 25-go CACIB Wiedziałam :D ,zuch dziewczyny.Moje kciuki widać też się przydały :wink: Jak trochę Mira odpoczniesz opowiedz swoje wrażenia o wystawie,organizacji ,obiekcie itp.Czekamy nastawiając oczu :o I oczywiście prosimy o stawki :roll: :D Quote
króliczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Jeszcze zapomniałam pogratulować :oops: GRATULUJĘ więc oficjalnie nowej Championce Rumunii i Zw.EUR.ŚR-Wsch. :angel: Quote
asiek Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Kika napisał(a):asiek napisał(a):czy możesz zerknąć czy nyły jakieś mastify hiszpańskie ;) W pierwszym i drugim dniu był jeden: RINT VALERI ASSO FOR MOTLEY HOUS dziękuję bardzo i mam nadzieje że CHAMPIONA RUMUNI to otrzymasz napewno!!! Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 króliczek napisał(a):Jeszcze zapomniałam pogratulować :oops: GRATULUJĘ więc oficjalnie nowej Championce Rumunii i Zw.EUR.ŚR-Wsch. :angel: I.................Interchampionce!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koniec walki :wink: Quote
Nitencja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Kika gratulacje !!! :) a jakie byly teriery walijskie i airedale ? Quote
króliczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Kika napisał(a):króliczek napisał(a):Jeszcze zapomniałam pogratulować :oops: GRATULUJĘ więc oficjalnie nowej Championce Rumunii i Zw.EUR.ŚR-Wsch. :angel: I.................Interchampionce!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koniec walki :wink: to maładjec :wink: Mam nadzieję ,że ja w styczniu tak się będę cieszyła 8) Ilość potrzebnych CACIB mam już podwójną ,ale rok od pierwszego minie dopiero w styczniu....chyba się nie doczekam :-? Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Sędziowały nas gwiazdy - Cristian Stefanescu i misiek :wink: Hans Muller. Jechałam do zupełnie innych sędziów- inni zupełnie nas sędziowali, ale najważniejsze efekty. Stawki w miarę możliwości Wam popiszę Dla KAtarzyny - berneńczyki - po 10 w każdym dni Dla króliczka - 15 szt. w pierwszym dniu, 16 w drugim. Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Nitencja napisał(a):Kika gratulacje !!! :) a jakie byly teriery walijskie i airedale ? Nitencja dziękuję! JACKSON VOM KAISERSTEIN - Niemcy w obydwu dniach - to walijski A teraz AIREDALE: PSY otwarta AJAX PHILL VOM KONIGS TERRY champion BIG LADY'S ELFIN TROLL RUS KORNELS KAVALER COMME IL FAUT SOFT-AIR CHER CHERIE SUKI pupy ALYATA DD VON KONIG'S TERRY champion RUS KORNELS ZVEOZDNAYA KOROLEVA SOFT AIR CHER CKERIE Prawda jest taka ,że mogło być wiecej, bo dużo psów nie ujęto w katalogu- tak to zorganizowano i potem była baba-jaga na wystawie. 8) Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 A napiszę też shar pei , będę miała z głowy :wink: psy junior BELLSHOV DIZEL open EPIC'S AMI BLUE KHAMBAQ LICHTENING champion AISTI ILEAL CHOCOLATE SURPRISE weteran AISTI CHOCOLATE SUPRISE suki baby DON'T JUST LUV DE ALTAMIRA junior CAVALIER KING SAMURAI'S DIANA KHAMBAUQ ISHTAR pośrednia DAOSHAO BACK IN USSR open DOLLI STEEP STRAIN VILIAM STAR champion CHERNY CHIN NEZHNA KNJAZHNA ETUAL NUAR PROMETEY SVET KRASA Quote
Elitesse Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 jak bedziesz miala chwile czasu to podaj mi sznauecry srednie pieprz i sol Quote
króliczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Dzięki KIKA bardzo dużo mi to dało do myślenia :roll: Rosjanie wybierają się coraz dalej ,nawet Ci z Kaliningradu :wink: Właściwie to na tej wystawie oni sami porządzili :-? Muszę więc teraz u nich na forum sprawdzić wyniki :D Dzięki :D Quote
Kika Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 króliczek napisał(a):Dzięki KIKA bardzo dużo mi to dało do myślenia :roll: Rosjanie wybierają się coraz dalej ,nawet Ci z Kaliningradu :wink: Właściwie to na tej wystawie oni sami porządzili :-? Muszę więc teraz u nich na forum sprawdzić wyniki :D Dzięki :D W wielu rasach było dużo psów z Rosji - jeśli się nie mylę chyba ze trzy autokary przyjechały .Był nawet dalamsiek z St.Petersburga. Quote
króliczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Mam nadzieję ,ze na TATA nie starczy im benzyny :evilbat: 8) Quote
dorotal Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Poprosze o stawke king charles spanieli (nie cavalier) i ilosci buldozkow francuskich :D Quote
skubi Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 A ja poprosze o stawke Bearded Collie (jeśli byly jakieś) Quote
AnkaW Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Jasne - poszczujemy ich naszymi brytanami :lol: :lol: I nawet nie wiem czy moje zgłoszenie dotarło, nie mogłam się dodzwonić, później zapomniałam. Mam nadzieję ze Gizmo przyjęty. :lol: Quote
Natalia_W Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Błagam o stawke sznaucerkow miniaturowych pieprz i sól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anetta Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Gratuluje wszytskim :klacz: FOTY SA? 8) Quote
Recommended Posts