AGATA I BRIARD Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Noelani - a jakim autkiem Wy jedziecie ? ... bo moje biedne zwierzątko już w różnych warunkach podróżowało :lol: Quote
Wiola Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Wróciłam, opłaciłam potwierdzenie wpłaty wysłałam faksem ogłaszam wszem i wobec i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa i nawet temperatura mi powoli opada/nie ma to jak lekki stresik-adrenalinka prawie na maxa i po grypie ani"słychu ani widu"/. A tak powżnie to nie polecam-na Poznań zapalenie płuc "murowane" -teraz babciny syropek/czosnek+miodzik+cytryna/ i do Poznania "w try miga" ale drogi Króliczku w listopadzie -kochanieńki-w listopadzie!!! PA PA PA -Zdrówka dla Wszystkich Dogomaniaczków!!! :lol: Quote
króliczek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 No tak ...w Listopadzie :oops: Wybaczcie kochani,ja tak pażdziernikową TATĄ teraz żyję :wink: Jestem w trakcie załatwiania noclegu,dogaduję szczegóły i tak ten pażdziernik w głowie mi siedzi. 8) Quote
króliczek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Widzisz Agatko -już coś się klaruje :P Uwielbiam te sytułacje ,kiedy wszysko wychodzi na prostą.Teraz życzę Ci już tylko powodzenia na wystawie (no i szerokiej drogi :D ) :kciuki: Quote
Decoris Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Natalio- dziękuję za zdjęcia !!! ŚLICZNE :kciuki: Quote
AGATA I BRIARD Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 KRÓLICZKU - dzięki Ci bardzo za dobrą wolę :-))) niestety, nic się jak na razie nie zmieniło - Noelani ma za małe autko - niestety :cry: i nic z tego :cry: Quote
Tomek67 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Dotelefonowałem się przed chwilą - wszystko jest OKI :multi: Quote
Godelaine Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ja właśnie dostałam informację, że moje zgłoszenie (mailowe!) zostało przyjęte. To mój pierwszy sezon wystawowy i szczerze mówiąc bazując na niektórcyh opowieściach bałam się tych wszelkich formalności załatwianych we wszelkich oddziałach. A tu taka niespodzianka! Jak na razie wszyscy są mili, sympatyczni, wyrozumiali i na prawdę pomocni. Gratuluję! :D Quote
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 A widzisz Godelaine u nas w zk wcale nie jest tak strasznie :wink: 8) Decoris ciesze sie ze fotki sie podobaja :D Quote
Decoris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 GOSIU - River of Love jest przyjęta :lol: Więc zapraszamy do Poznania !!! Pozdrawiam Aneta Quote
króliczek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Czy możemy się DECORIS spodziewać jakiegoś przed wystawowego katalogu?Oczywiście może być taki mniej oficjalny :wink: 8) Quote
Gośka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Decoris to cudowna wiadomość, dziękuję :buzi:, jestem Twoją dłużniczką. Musze powiedzieć, że ZK w Poznaniu jest naprawdę :kciuki: Quote
Decoris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 :D króliczku - postaram sięaby w tym roku katalog przedwystawowy był jednak ''bardziej oficjalny'' 8) , bo jest to już męczące i tochę śmieszne takie spisywanie ukradkiem stawek.... Trochę cierpliwości kochani, ok? Quote
króliczek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Decoris napisał(a):króliczku - postaram sięaby w tym roku katalog przedwystawowy był jednak ''bardziej oficjalny'' 8) , bo jest to już męczące i tochę śmieszne takie spisywanie ukradkiem stawek.... Trochę cierpliwości kochani, ok? DECORIS całkowicie się z Tobą zgadzam.Wszyscy cierpliwie poczekamy.Z góry oczywiście dziękuję w swoim jak i innych imieniu. :D Quote
króliczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 :kciuki: za "NASZYCH" w Rumunii :D Quote
Agappe Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 z\yli do jutro można jeszcze zgłaszać?????????????????? Quote
Agappe Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć??????? Quote
maga18 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 do konca tygodnia - wiec chyba do jutra... Quote
JustynaJK Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 a czy ktoś jedzie z mojej okilicy i ma wolne miejsce?oczywiście partycypuję w kosztach :) Quote
vigor Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Jedziemy do Poznania autokarem. Wyjazd organizuje nasz oddzial - dziekujemy za organizacje tego wyjazdu :klacz: . Quote
nice_girl Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 vigor napisał(a):Jedziemy do Poznania autokarem. Wyjazd organizuje nasz oddzial - dziekujemy za organizacje tego wyjazdu :klacz: . No to jedziemy tym samym autokarem. :D Chyba stałyśmy obok siebie i rozmawiałyśmy podczas finałów w Rzeszowie na wystawie. ;) Quote
AnkaW Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 nice_girl jak nas wezmą :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts