Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 to milo - mam zdjecia tej suni z Tulln co z Kasia jej zdjecia robilysmy :wink: moge przeslac mailem :D Quote
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 chyba to byla sunia :wink: nie pamietam juz :oops: Quote
Wiola Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Droga Decoris! Podziałałas na moje obolałe kości stawy lepiej jak Gripex i Ascorutical razem wzięte, twoja wiadomość zmniejszyła moją temperaturę z 39 st do 38 st. Oby dobry los obdarowa Ciebie i twoje psiaki jak największą ilością -CACIB-ów, CWC i wszystkiego innego czego ty i twoje psiaki razem zapragniecie. A Oddziałowi Poznań-życzę jak największej ilości zgłoszonych piesków i udanego WORLD DOG SHOW 2006 -Trzymamy za Was mocno kciuki!!! Z wyrazami szacunku -Wiola i jej podobni. Decoris jeszcze raz DZIEKI!!! :lol: Quote
Decoris Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Dzięki Natalio-chętnie powspominam Tulln ( a nawiasem mówiąc to jest chłopak.. :lol: ) Wiola- kuruj się. bo Poznań już blisko...a co do Światówki to DUŻO pracy przed nami ale po cichu liczę na wsparcie DOGO-maniaków :wink: Razem damy radę, a zapowiada się rekordowa ilość zgłoszeń :thumbs: Quote
Natalia_W Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 A potrzebujecie pomocy?? bo jakby co to ja cos moge pomoc.... :D Quote
Decoris Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Każda para rąk do pracy mile widziana :klacz: ( szczególnie taka co ma pojęcie o wystawach a takich tutaj napewno nie brakuje !!!! ) Ale z góry dziękujemy za dobre chęci !!! Quote
Gośka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Decoris, czy dzisiaj będzie się mozna dodzwonić do oddziału? Wysyłałam zgłoszenie mojej suni tydzień temu (w czwartek) faxem a potem listem i we wtorek jak zadzwoniłam to zgłoszenia jeszcze nie było :( List nie był polecony, adres przepisałam dokładnie ze stron, łącznie ze skr.p, może to dlatego jeszcze nie macie? A może masz możliwość sprawdzenia i napisania mi na maila czy zgłoszenie małej jest przyjęte? Quote
AGATA I BRIARD Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 CZY KTOŚ Z WAS MA MOŻE 1 WOLNE MIEJSCE W SAMOCHODZIE ( 1OS. + 1 PIES). NIESTETY KOLEŻANKA Z KTÓRĄ MIAŁYŚMY JECHAĆ MA BARDZO TRUDNĄ SYTUACJĘ RODZINNĄ I MUSI ZREZYGNOWAĆ I ZOSTAŁAM "NA LODZIE" :cry: MAMY ZAREZERWOWANE W ARADZIE TANIE NOCLEGI Z ŁAZIENKĄ - JAK KTOŚ CHCIAŁBY SKORZYSTAĆ !!! OCZYWIŚCIE DOKŁADAM KASĘ ZA PODRÓŻ !!! BARDZO PROSZĘ O KONTAKT NA priv. LUB e-mail !!! Quote
Decoris Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Gośka- dzwoń na numer 61-852 27 84, ale pamietaj,że jest ''urwanie głowy'' i trzeba poczekać ... Ale gdyby Ci się nie udało - łap mnie na priva, postaram się pomóc :wink: Quote
Gośka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Od 10 czynne dzisiaj? Dzięki Decoris :buzi: Będę zaraz dzwonić. Quote
Ludek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Toller-Fox napisał(a):Dobra, podzielmy sie jakoś :D Ja załatwiam wszystkie gończe (jeszcze raz dzięki za zdjęcia w Antoninku Marysia),parsonki i osławione samojedy. :D Bardzo mądry pomysł. Z góry dziękuje za parsonki. Quote
króliczek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 I tym o to sposobem DECORIS uczyniła ,że chcąc nie chcąc do Poznania pojadę.A powiem wam dlaczego.Oczywiście przegapiłam ostateczny termin zgłaszania , bo obudziłam się w ostatniej chwili :roll: Pomyślałam sobie Karma i już :wink: Jak przedłużą to znak ,że mam jechać .No i co było robić,dziś wysyłam a w pażdzierniku się zjawiam 8) Quote
Wiola Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Witam Wszystkich! Proszę o podanie Banku i numeru konta związku oddział PoznaN-dzięki z góry- czekam! :D Quote
króliczek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 No i jak poszukiwania AGATKO,odezwał się ktoś?? Współczuję ,takie poszukiwanie transportu w ostatniej minucie to minus dwa kg na wadze w dół 8) Quote
maga18 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 a moze na wystawie we Wrocku bedzie ktos z o/Poznan zbieral zgloszenia i oplaty?? Quote
króliczek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Proszę Wiola , Adres: 60-967 Poznań, ul.Św.Marcin 27 (skrytka poczt. 219) Telefon/Fax: (0-61) 852-27-84, Fax: (0-61) 855-74-14 Konto: BZ WBK SA III O/P-ń 49 1090 1359 0000 0000 3501 8426 Biuro czynne: wt, pt 10 - 19, śr, czw 10 - 14 E-mail: poznan@zkwp.pl Strona w internecie: www.poznan.zkwp.pl Quote
AGATA I BRIARD Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 dzięki wielkie KRÓLICZKU za dobre słowo ! niestety, na razie cisza... :cry: dołuje mnie to bardzo, ale niestety nic więcej nie mogę zrobić :( jeszcze wciąż czekam :wink: pozdrawiam Quote
króliczek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Z tego co wiem niektórzy już wyruszyli, dlatego Twoje szanse na znalezienie transportu z każdą chwilą maleją :( Spróbuj może wysłać e-mail (albo zadzwonić) do Dorotal -chyba Ona się wybierała ,może ma miejsce .Przepraszam ,ale nic mi innego do głowy nie przychodzi.Może prześledż jeszcze temat i wyslij e-maile do osób ,które wspominały ,ze jadą .Zawsze lepsze to niż czekanie :wink: Quote
AGATA I BRIARD Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Z Dorotką już gadałam - ona też nie może jechać, niestety :-? My znamy się z poprzednich wystaw - mamy kontakt :wink: ale dzięki, że starasz się pomóc :-) Wici porozpuszczane i jeszcze czekam - zobaczymy. Rozumiem, że Ty się KRÓLICZKU nie wybierasz ? :) Quote
Wiola Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Dzięki Ci o WIELKI KROLICZKU -wyskakuję z łóżka i jadę moją bryczką parę kilometrów do najbliższego oddziału pocztowego ,aby odchudzić nieco i tak już szczuplutki portfel. Teraz przez tydzień zupa pomidorowa -ha ha ha. A tak wogóle jak ktoś jest zainteresowany tematem- jak przeżyć przez tydzień na 1 kurczaku/rodzina 3 osobowa/ ? Przepisy-zapraszam do dogomaniowej książki kucharskiej pod tyt. "Potrawy tanie i ekonomiczne po sezonie WYSTAWOWYM "-/tylko u Wioli/ ha ha ha pozdrawiam Wszystkich!!! :lol: Quote
AiMiN Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 króliczek napisał(a):I tym o to sposobem DECORIS uczyniła ,że chcąc nie chcąc do Poznania pojadę.A powiem wam dlaczego.Oczywiście przegapiłam ostateczny termin zgłaszania , bo obudziłam się w ostatniej chwili :roll: Pomyślałam sobie Karma i już :wink: Jak przedłużą to znak ,że mam jechać .No i co było robić,dziś wysyłam a w pażdzierniku się zjawiam 8) A po co w październiku? Lepiej przyjedź w listopadzie na wystawę :D Poznań zaprasza i pozdrawia! Quote
Noelani Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Agata ciezko bedzie znalezc samochod z miejscem na czlowieka i psa :( A gdyby tak rozbic transport na dwa? Ktos by wzial psa, a ktos Ciebie? Do mnie pies juz sie nie zmiesci, ale czlowieka na wdechu moznaby sprobowac upchnac :roll: Quote
Natalia_W Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Wiesz Aimin moze kroliczek chce sie przygotowac do wystawy :wink: Quote
Tomek67 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Czy jakaś uprzejma pyrka z korzeniami w oddziale poznańskim może mi potwierdzić moją białą pannę? A już w stópki całował będę jak mię na priv ktoś stawkę bolońską prześle. Zgłosiłem i opłaciłem 15-tego i od tego dnia nie mam szczęścia trafić na wolną linię telefoniczną do Poznania. Dziękuję zaliczkowo :modla: Quote
Recommended Posts