Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Droga Decoris! Podziałałas na moje obolałe kości stawy lepiej jak Gripex i Ascorutical razem wzięte, twoja wiadomość zmniejszyła moją temperaturę z 39 st do 38 st. Oby dobry los obdarowa Ciebie i twoje psiaki jak największą ilością -CACIB-ów, CWC i wszystkiego innego czego ty i twoje psiaki razem zapragniecie. A Oddziałowi Poznań-życzę jak największej ilości zgłoszonych piesków i udanego WORLD DOG SHOW 2006 -Trzymamy za Was mocno kciuki!!! Z wyrazami szacunku -Wiola i jej podobni. Decoris jeszcze raz DZIEKI!!! :lol:

Posted

Dzięki Natalio-chętnie powspominam Tulln ( a nawiasem mówiąc to jest chłopak.. :lol: )

Wiola- kuruj się. bo Poznań już blisko...a co do Światówki to DUŻO pracy przed nami ale po cichu liczę na wsparcie DOGO-maniaków :wink:
Razem damy radę, a zapowiada się rekordowa ilość zgłoszeń :thumbs:

Posted

Każda para rąk do pracy mile widziana :klacz:
( szczególnie taka co ma pojęcie o wystawach a takich tutaj napewno nie brakuje !!!! )
Ale z góry dziękujemy za dobre chęci !!!

Posted

Decoris, czy dzisiaj będzie się mozna dodzwonić do oddziału? Wysyłałam zgłoszenie mojej suni tydzień temu (w czwartek) faxem a potem listem i we wtorek jak zadzwoniłam to zgłoszenia jeszcze nie było :(
List nie był polecony, adres przepisałam dokładnie ze stron, łącznie ze skr.p, może to dlatego jeszcze nie macie?
A może masz możliwość sprawdzenia i napisania mi na maila czy zgłoszenie małej jest przyjęte?

Posted

CZY KTOŚ Z WAS MA MOŻE 1 WOLNE MIEJSCE W SAMOCHODZIE ( 1OS. + 1 PIES). NIESTETY KOLEŻANKA Z KTÓRĄ MIAŁYŚMY JECHAĆ MA BARDZO TRUDNĄ SYTUACJĘ RODZINNĄ I MUSI ZREZYGNOWAĆ I ZOSTAŁAM "NA LODZIE" :cry:
MAMY ZAREZERWOWANE W ARADZIE TANIE NOCLEGI Z ŁAZIENKĄ - JAK KTOŚ CHCIAŁBY SKORZYSTAĆ !!!
OCZYWIŚCIE DOKŁADAM KASĘ ZA PODRÓŻ !!!

BARDZO PROSZĘ O KONTAKT NA priv. LUB e-mail !!!

Posted

Gośka- dzwoń na numer 61-852 27 84, ale pamietaj,że jest ''urwanie głowy'' i trzeba poczekać ...
Ale gdyby Ci się nie udało - łap mnie na priva, postaram się pomóc :wink:

Posted

Toller-Fox napisał(a):
Dobra, podzielmy sie jakoś :D
Ja załatwiam wszystkie gończe (jeszcze raz dzięki za zdjęcia w Antoninku Marysia),parsonki i osławione samojedy.

:D Bardzo mądry pomysł.
Z góry dziękuje za parsonki.

Posted

I tym o to sposobem DECORIS uczyniła ,że chcąc nie chcąc do Poznania pojadę.A powiem wam dlaczego.Oczywiście przegapiłam ostateczny termin zgłaszania , bo obudziłam się w ostatniej chwili :roll: Pomyślałam sobie Karma i już :wink: Jak przedłużą to znak ,że mam jechać .No i co było robić,dziś wysyłam a w pażdzierniku się zjawiam 8)

Posted

Z tego co wiem niektórzy już wyruszyli, dlatego Twoje szanse na znalezienie transportu z każdą chwilą maleją :( Spróbuj może wysłać e-mail (albo zadzwonić) do Dorotal -chyba Ona się wybierała ,może ma miejsce .Przepraszam ,ale nic mi innego do głowy nie przychodzi.Może prześledż jeszcze temat i wyslij e-maile do osób ,które wspominały ,ze jadą .Zawsze lepsze to niż czekanie :wink:

Posted

Z Dorotką już gadałam - ona też nie może jechać, niestety :-?
My znamy się z poprzednich wystaw - mamy kontakt :wink: ale dzięki, że starasz się pomóc :-)
Wici porozpuszczane i jeszcze czekam - zobaczymy.
Rozumiem, że Ty się KRÓLICZKU nie wybierasz ? :)

Posted

Dzięki Ci o WIELKI KROLICZKU -wyskakuję z łóżka i jadę moją bryczką parę kilometrów do najbliższego oddziału pocztowego ,aby odchudzić nieco i tak już szczuplutki portfel. Teraz przez tydzień zupa pomidorowa -ha ha ha. A tak wogóle jak ktoś jest zainteresowany tematem- jak przeżyć przez tydzień na 1 kurczaku/rodzina 3 osobowa/ ? Przepisy-zapraszam do dogomaniowej książki kucharskiej pod tyt. "Potrawy tanie i ekonomiczne po sezonie WYSTAWOWYM "-/tylko u Wioli/ ha ha ha pozdrawiam Wszystkich!!! :lol:

Posted

króliczek napisał(a):
I tym o to sposobem DECORIS uczyniła ,że chcąc nie chcąc do Poznania pojadę.A powiem wam dlaczego.Oczywiście przegapiłam ostateczny termin zgłaszania , bo obudziłam się w ostatniej chwili :roll: Pomyślałam sobie Karma i już :wink: Jak przedłużą to znak ,że mam jechać .No i co było robić,dziś wysyłam a w pażdzierniku się zjawiam 8)

A po co w październiku? Lepiej przyjedź w listopadzie na wystawę :D
Poznań zaprasza i pozdrawia!

Posted

Agata ciezko bedzie znalezc samochod z miejscem na czlowieka i psa :(
A gdyby tak rozbic transport na dwa? Ktos by wzial psa, a ktos Ciebie? Do mnie pies juz sie nie zmiesci, ale czlowieka na wdechu moznaby sprobowac upchnac :roll:

Posted

Czy jakaś uprzejma pyrka z korzeniami w oddziale poznańskim może mi potwierdzić moją białą pannę? A już w stópki całował będę jak mię na priv ktoś stawkę bolońską prześle. Zgłosiłem i opłaciłem 15-tego i od tego dnia nie mam szczęścia trafić na wolną linię telefoniczną do Poznania.
Dziękuję zaliczkowo :modla: