Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

Posted

Widze Wiola ze jestemy w takiej samej sytuacji.... :wink:
Ja wiem tylko ze jesli na zgloszeniu bedzie data wyslania 20.09 to przyjma...niestety chyba trzeba bedzie zaplacic 150 zl...chyba ze udasz glupia i wpalcisz 90 i 80 moze sie nie zorientuja :wink:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czemu Oddział Poznań w taki sposób traktuje wystawców /terminy przyjmowania zgłoszeń,opłaty za wystawy/. Drodzy Państwo miejcie trochę serca dla nas wystawców i litości dla naszych pustych portfeli/wystawy same w sobie i tak dużo nas kosztują/opłaty,świadectwa zdrowia i dojazd/ Może znajdzie się w/w oddziale jakaś "dobra i przychylna duszyczka" i zmieni to w końcu -biorąc przykład z innych oddziałów Związku Kynologicznego/Lódż. Sopot i inne które też organizują super imprezy kynologiczne ale mają nieco przychylniejsze spojrzenie na nas -Wystawców/- i chyba tak powinno być. Apeluję do Oddziału Poznań o obniżenie nieco poprzeczki wobec nas a zapewne wiele osób zmieni zdanie na temat organizacji wystaw poznańskich co zapewne podniesie i Państwa i nasze morale. Z wyrazami szacunku i z wielką wiarą w zmiane waszych radykalnych decyzji. :lol:

Posted

Czemu Oddział Poznań w taki sposób traktuje wystawców /terminy przyjmowania zgłoszeń,opłaty za wystawy/. Drodzy Państwo miejcie trochę serca dla nas wystawców i litości dla naszych pustych portfeli/wystawy same w sobie i tak dużo nas kosztują/opłaty,świadectwa zdrowia i dojazd/ Może znajdzie się w/w oddziale jakaś "dobra i przychylna duszyczka" i zmieni to w końcu -biorąc przykład z innych oddziałów Związku Kynologicznego/Lódż. Sopot i inne które też organizują super imprezy kynologiczne ale mają nieco przychylniejsze spojrzenie na nas -Wystawców/- i chyba tak powinno być. Apeluję do Oddziału Poznań o obniżenie nieco poprzeczki wobec nas a zapewne wiele osób zmieni zdanie na temat organizacji wystaw poznańskich co zapewne podniesie i Państwa i nasze morale. Z wyrazami szacunku i z wielką wiarą w zmiane waszych radykalnych decyzji. :lol:

Posted

Savannah napisał(a):
mpże już niedłuugo uda mi się zobaczyc stawki, wiec jak by ktos chciał to mogę załatwic :wink:
Pzdr

To ja proszę gończe polskie (najchętniej wszystkie, ale jakby było dużo, to chociaż suki, młodzież) 8)
Z góry dziękuję :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Savannah napisał(a):
mpże już niedłuugo uda mi się zobaczyc stawki, wiec jak by ktos chciał to mogę załatwic :wink:
Pzdr

To ja proszę gończe polskie (najchętniej wszystkie, ale jakby było dużo, to chociaż suki, młodzież) 8)
Z góry dziękuję :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

To ja jakbym skromnie mogła poprosić o samoyedy :wink:

Posted

Wysłałam dziś maila z informacją, że nie udało mi sie wysłać wczoraj faxu, bo non stop było zajęte. Dołaczyłam zgłoszenie, rodowód i dowód wpłaty i poprosiłam o przyjęcia zgłoszenia mailem lub jeśli to nie jest możliwe zwrot pieniążków na konto.

Zgłoszenie zostało przyjęte. :D

Savannah w związku z powyższym uśmiecham się o stawkę Parson Russell Terierów w szególności młodzież.

Posted

Savannah napisał(a):
Pzdr

A ja jeśli mogę prosić to Owczarki Staroangielskie - Bobtaile :D , z góry dziękuję i pozdrawiam.

Posted

Toller-Fox napisał(a):
Dobra, podzielmy sie jakoś :D
Ja załatwiam wszystkie gończe (jeszcze raz dzięki za zdjęcia w Antoninku Marysia),parsonki i osławione samojedy.

Dzięki Dzięki Dzięki za samoyedki :buzi: Mam nadzieję że o złej sławie niektórych właścicieli samków szybko zapomnicie i pozostaną tylko miłe wspomnienia :lol:

Posted

Moje zgloszenie poszlo dopiero dzisiaj rano faxem, bo wczoraj sie nie dalo do polnocy nic przeslac. Jakies dwie godzinki temu zadzwonila do mnie pani z ZK i poprosila o przedyktowanie danych, bo fax doszedl malo czytelny. I teraz tak sie zastanawiam - czy nielatwiej byloby im przyjmowac zgloszenia mailem? Pewnie duza czesc tych faxow jest nieczytelna, wiec dodaja sobie roboty jesli chca tak do kazdego dzwonic. A zglaszanie mailem jest i sprawne i skuteczne i jakos pozostale oddzialy praktykuja ten sposob zgloszen z duzym powodzeniem :-? Nie rozumiem tych ludzi i tyle..

Posted

Savannah napisał(a):
napisze, jak minie termin zgłoszen :wink: nie ma sprawy dostaniesz grzywki :wink: mam nadzieje że zgłosiłas swoje?

Plisss obiecałaś grzywki, z góry dziękuję.

Posted

KOCHANI - termin zgłoszeń został przedłużony do końca tygodnia....więc jeśli ktoś ma chęć-to proszę :lol:
Pamiętajcie tylko,aby wysłać faxem lub prirytetem- niestety skrzynka mailowa '' pęka w szwach''... 8)
tak więc : Wiola- nie martw się nie musiesz dopłacać- zgłoszenie bedzie przyjęte :wink:
a co do stawek bedą dostępne w przyszłym tygodniu

Pozdrawiam
Aneta

Posted

Decoris napisał(a):
KOCHANI - termin zgłoszeń został przedłużony do końca tygodnia....więc jeśli ktoś ma chęć-to proszę :lol:
Pamiętajcie tylko,aby wysłać faxem lub prirytetem- niestety skrzynka mailowa '' pęka w szwach''... 8)
tak więc : Wiola- nie martw się nie musiesz dopłacać- zgłoszenie bedzie przyjęte :wink:
a co do stawek bedą dostępne w przyszłym tygodniu

Pozdrawiam
Aneta

super, że będą stawki :D