Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też zgłosiłam swoje dziewczyny, wysłałam fax, a potem wsadziłam do koperty zgloszenie i ksero wpłaty i wysłałam w liście. Dodzwonić się nie mogłam, a wiem że facet co mi ostatnio wysyłał fax wysłał go drugą stroną, więc wolałam nie ryzykować.

Posted

Ja jutro zgłaszam. Tylko myślę intensywnie jak kasę zebrać ? na jednego mam, drugiego najwyżej wpłacę 40 zł a potem zrobię dopłatę :-? Chyba nie będą mi kazali płacić 150 za drugiego, co ??

Posted

Draczyn napisał(a):
Savannah napisał(a):
napisze, jak minie termin zgłoszen :wink: nie ma sprawy dostaniesz grzywki :wink: mam nadzieje że zgłosiłas swoje?
A ja poproszę buldogi francuskie

A ja parsony zwłaszcza psy kl mł i otw :D

Posted

PARSONRK napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Savannah napisał(a):
napisze, jak minie termin zgłoszen :wink: nie ma sprawy dostaniesz grzywki :wink: mam nadzieje że zgłosiłas swoje?
A ja poproszę buldogi francuskie

A ja parsony zwłaszcza psy kl mł i otw :D

a ja shih-tzu suczki młodzież :P

Posted

Gośka napisał(a):
Ja jakoś tak zrozumiałam, że wpłaty po 20 września 150zł, nie wiem czy tylko tak napisane, czy Poznań będzie tego przestrzegał. Ja wolałam nie ryzykować.

w zeszlym roku sprawdzali dokladnie i znajomym kazali robic doplate

Posted

Elitesse napisał(a):
Gośka napisał(a):
Ja jakoś tak zrozumiałam, że wpłaty po 20 września 150zł, nie wiem czy tylko tak napisane, czy Poznań będzie tego przestrzegał. Ja wolałam nie ryzykować.

w zeszlym roku sprawdzali dokladnie i znajomym kazali robic doplate

Tak, ale nie oto mi chodziło, ale już nieważne, bo za drugiego psa muszę zapłacić 150, bo nie uzbierałam :wink: :(

Posted

Hmmm, no momentami czulam sie jak na Stadionie X-lecia ale to szczegol :P :P :P Troche mi bylo smutno jak widziaalam te wszytskie psiaki bez pana :cry: :cry: :cry: :cry: Jakbym miala zabrac do domu te wszystkie ktore widzialam to by wyszlo jakie 5-6.... :roll:
W sumie nie mielismy kiedy zwiedzac wiec widzialam tylko to co zobaczylam przez okno :lol:
Do Zamczyska (super obiekt) dojechalismy po strzalkach :lol: To po I, a po II to nasz kierowca co nieco pamietal trase z wczesniejszych wypadow do Oradeii :)
Wyjazd bardzo mi sie podobal, jeden jak i drugi z tego wzgledu ze to byl moj pierwszy wyjazd za granice :D :D Wiec bylam podwojnie szczesliwa :D nie dosc ze za granice to jeszcze na wystawe :D

Posted

AnkaW zgłosiłaś Gizmolka do Poznania?Ja dzisiaj wysłałam zgłoszenia i zapłaciłam ,bo za szczeniaka po terminie nie mam zamiaru płacić 150 zł.Bardzo szkoda mi tej kasy mogłam kupić we Wrocławiu karmę,a póżniej na Poznań uzbierać. :cry:

Posted

Dołączam się do pytania. :hmmmm:
Skoro od rana próbuję się dodzwonić na telefon i na faks i ewidentnie jest linia odłączona lub uszkodzona; skoro nie wolno wysyłać mail'i, a termin zgłoszeń i płatności upływa dzisiaj (bo przypomnę, że organizator życzy sobie dołączenia dowodu wpłaty do zgłoszenia), a ja chciałabym być względem organizatora fair i ułatwić mu życie, to oczekuję, że on mi to umożliwi.
Czy jest ktoś z oddziału poznańskiego, kto mógłby zareagować tudzież zdradzić złoty środek, jak przesłać zgłoszenia psów, których uczestnictwo w wystawie zostało opłacone? :stupid:

Posted

To jest jak co roku przegięcie... :(
Faks od rana uszkodzony, telefon zajęty. Pewnie będzie tak jak rok temu - telewizja przyjechała kręcić jak ludzie rzucali k... w sekretariacie wystawy...Ciekawe czy na światówkę też wyłączą faks...
Ale oczywiście elektronicznie nie mozna zgłaszać... :-? :-? :-?