Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

Posted

Dzięki lidush - chwała jej za to - trafiliśmy na jej świetne forum (przy okazji podkształciłam sięw cattle dogach :D ) i PRA jest realne. Moja radość jest naprawdę wielka, bo uparliśmy sie przy robieniu tego testu, a koszty samodzielnego wysłania próbki, wprawiały nas w czarną rozpacz.
Super że powstają takie inicjatywy :klacz:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Clinic20/20 to specjalna oferta tego laboratorium. Jeśli znajdzie się 20 chętnych na wykonanie ich testów to można otrzymać 20% zniżki a dodatkowe 5% za zgłoszenie online. Trzeba to oczywiście wcześniej z nimi uzgodnić, zgłosić czas i miejsce przeprowadzenia akcji no i oczywiście dostać ich oficjalne błogosławieństwo :wink: Dzięki zamieszczeniu na ich stronie info o konkretnym np. naszym clinic20/20 do programu mogą się przyłączyć także osoby z innych państw jako tzw. satellite member.

Posted

Ajrisz, z tego co ja czytalam, to chyba wszyscy uzgodnili, ze jada bez badan.

A tak wogole, to ja Was wszystkich podziwiam, ze macie taka determinacje :klacz: Nie dosc, ze taaak daleko, to jeszcze nie wiecie jak do konca z tymi badaniami, no i tyle trzeba zaplacic:za wystawy, za podroz,nocleg, a i tak jedziecie. Naprawde szacuneczek :ylsuper: :wink: !!!
Aaa, a propos kosztow - moze mnie ktos uswiadomic ile taka jedna 'wycieczka' z psem kosztuje Was w sumie, hmmm 8) ???

Posted

[quote name='UTAAP']Ajrisz, z tego co ja czytalam, to chyba wszyscy uzgodnili, ze jada bez badan.

A tak wogole, to ja Was wszystkich podziwiam, ze macie taka determinacje :klacz: Nie dosc, ze taaak daleko, to jeszcze nie wiecie jak do konca z tymi badaniami, no i tyle trzeba zaplacic:za wystawy, za podroz,nocleg, a i tak jedziecie. Naprawde szacuneczek :ylsuper: :wink: !!!
Aaa, a propos kosztow - moze mnie ktos uswiadomic ile taka jedna 'wycieczka' z psem kosztuje Was w sumie, hmmm 8) ???

DUŻO!!!!!!! :wink:

Posted

[quote name='Kika'][quote name='UTAAP']Ajrisz, z tego co ja czytalam, to chyba wszyscy uzgodnili, ze jada bez badan.

a nawet bardzo duzo :P
bo samo zgloszenie nie wychodzi az tak tragicznie ale paliwo, hotel, jakies jedzienie.... ehh co my robimy ze z wlasnej woli marnotrawimy tyle pieniedzy hihi :)

Posted

[quote name='Elitesse'][quote name='Kika'][quote name='UTAAP']Ajrisz, z tego co ja czytalam, to chyba wszyscy uzgodnili, ze jada bez badan.

a nawet bardzo duzo :P
bo samo zgloszenie nie wychodzi az tak tragicznie ale paliwo, hotel, jakies jedzienie.... ehh co my robimy ze z wlasnej woli marnotrawimy tyle pieniedzy hihi :)

A moze jeszcze więcej......... :wink: :wink: Teraz jewro tańsze - trzeba zbierac do skarbonek.

Posted

:lol: :lol: :lol:
No dobra, ale tak na powaznie - ile taki jeden wyjazd kosztuje dla osoby z jednym psem? No chyba, ze to taka wielka tajemnica i nie chcecie sie ujawniac :evilbat:

Posted

UTAAP napisał(a):
:lol: :lol: :lol:
No dobra, ale tak na powaznie - ile taki jeden wyjazd kosztuje dla osoby z jednym psem? No chyba, ze to taka wielka tajemnica i nie chcecie sie ujawniac :evilbat:

Dobrze, teraz poważnie.

Musisz sobie przeliczyć ile masz km do przejechania na wystawę i z powrotem,ile pali Twoje auto średnio na te odległość * cena paliwa(można przyjąć tę w Polsce, bo nie ma wielkich różnic), ile będzie Cię hotel kosztował , plus opłata za wystawę i jakieś wydatki typu obiad , kolacja, itp.Każdy ma na to jakiś własny pomysł- na miare własnej kieszeni.

Trudno podac jakąś kwotę z góry zakładaną.

Posted

:lol: Ale Kika, ty mi kazesz isc naokolo :evilbat: , a ja zadalam chyba proste pytanie - mi chodzilo o odpowiedz w stylu:"ok.5 stów", albo"ponizej 1000zl to nie da rady", taki jakis konkretny(Wasz) przypadek. No rozumiem, ze jak kogos na wiecej stac, to i sobie na wiecej pozwoli, ale jak planujecie wystawe, to chyba jakies minimalne koszty bierzecie pod uwage.
No ale dobra, jakos to sobie policze :lol: :lol: :evilbat:

Posted

500 to samo zgloszenie bo 100 jewro :))
a inne oplaty???
no ja tak mysle, ze w busiku by wyszlo pewnie ze 400zl, hotele sa po ok.50-60jewro za 2ke...no drogo wyjdzie, ale tyle tytulow.....

Posted

[quote name='UTAAP']:lol: Ale Kika, ty mi kazesz isc naokolo :evilbat: , a ja zadalam chyba proste pytanie - mi chodzilo o odpowiedz w stylu:"ok.5 stów", albo"ponizej 1000zl to nie da rady", taki jakis konkretny(Wasz) przypadek. No rozumiem, ze jak kogos na wiecej stac, to i sobie na wiecej pozwoli, ale jak planujecie wystawe, to chyba jakies minimalne koszty bierzecie pod uwage.
No ale dobra, jakos to sobie policze :lol: :lol: :evilbat:

Powiedzieć Cui szczerze - wiem na 100% ile kosztuje wystawa i hotel, a potem to już na wszelki wypadek nie liczę,żeby się nie przerazić.

Ale tak jak orsini napisała- trzeba jechać, bo można wrócić z wieloma laurami.