Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marcino1978 napisał(a):
to co z tymi badaniami?????? robimy nie robimy?????? :roll:

Ja robie. Bede w Polsce dopiero na poczatku wrzesnia i mam nadzieje zdazyc ;) A jak nie zdarze to pojade bez i tyle 8)

Carragan - nie mam pojecia gdzie ta wystawa sie odbywa :oops:

Posted

Szkoda.Czyli trzeba do nich pisac,tylko czy mi odpowiedza ? :roll:
BTW.A znalazlas juz kogos do towarzystwa ? I czy jest jakies ograniczenie wielkosci ? (aczkolwiek Malenstwo jest uniwersalnej wielkosci,jadac na Litwe szlo sie o tym przekonac :wink: )Pytanie na wszelki wypadek,jeslibym upadla na glowe i uznala ze jade oraz,ze finanse rodzinne nie sa w az tak tragicznym stanie jak sie spodziewam :stupid: :wink:
Zreszta,nawet jesli jest ograniczenie wielkosci to mozna by ew.na dwa samochody,ale razem pojechac.....Zawsze to bezpieczniej i sympatyczniej...W koncu gubic sie w kompanii zawsze razniej :wink: :lol:

Posted

Towarzystwo juz znalazlam, ale poszukuje wiekszej ilosci samochodow do konwoju ;)
Sama mam stracha jechac tak daleko :errrr:
W wiekszej grupie zawsze bezpieczniej postoje robic i takie tam, wiec jesli bys jechala to byloby swietnie :D

Posted

Noelani,czyli mamy podobne odczucia co do samotnej wyprawy jednym autem :wink:
Ja bym sie chetnie wybrala jesli finanse pozwola,no i nie bedzie to halowka.

Posted

a my NIE robimy badan:)))
pare osob juz bylo w Rumunii i to kilka miesiecy temu i wrocili beznajmniejszego problemu:)))
a jesli takowe wystapia to tyl zwrot i sruuu na Chorwacje:))))ale watpie zeby to bylo potrzebne:)))narazie czepiali sie tylko na granicy bialoruskiej-ale patrzac na ostatnie wydarzenia to akurat , ze bialoruski sie czepiaja do Polakow to nie wydaje sie dziwne:)))

Posted

Dobra. Dlugo sie zastanawialam i .... ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdyby ktos mial ochote zabrac mnie z moim potworem... albo chociaz przylaczyc do komwoju jesli ktos mi pozyczy w domu samochodu :lol:
Ile tam jest kilkometrow z Lublina np.
A badan bym nie robila :roll: na 100% finansow nie wystarczy... :lol:
Wicie juz moze ile kosztuje oplata za wystawe?
I co dokladnie mam miec w paszporcie? (psim) bo moj vet mi wpisze wszystko co trzeba (o ile jest do tego upowazniony)

Posted

Noelani,bardzo dziekuje za info :D
Aczkolwiek wykruszyl mi sie transport i klapa :cry: Buuu,teraz bede zalowac jeszcze bardziej :cry: Ja sie tak nie bawie ! :cry: :lol: :lol:

Tak wiec jesliby ktos jechal ze Slaska i mial wolne miejsce to byloby fajnie,bo samemu koszta za duze :roll:

Posted

Ja moge jechac ;) ale potrzeba wtedy klatki przynajmniej na moje malenstwo ktore w samochodzie nie toleruje nikogo... chyba ze Twoje Malenstwo nagle zmieni sie w suczke to tedy inna bajka :wink:
Ja sie zastanawialam juz wczesniej, nie nad ta wystawa ale ogolnie nad czyms w romuni... a ta jet poprostu... no strasznie kuszaca =)

Posted

a ja mialam jechac ale za duzo wystaw zaplanowalam na wakacje i juz mi finansow nie wystarczy :(( ale w przyszlym roku na pewno zachacze o Rumunie. czy ktos sie orientuje jak tam sie Championat robi ??

Posted

110 euro :o ale sobie zazyczyli... :roll: ale trudno sie mowi ;) Jak tylko dam rade jade, jade, jade!!! W sobote zadzwonie do domu czy ktos by mi samochodu uzyczyl i jak tak to bede stawac na glowie zeby tam pojechac :)
Fajni by sie na granicy spotkac!
Wykupujecie tam nocleg jak jedziecie??? Ja to jestem przyzwyczajona juz do spania w samochodach :lol: Moze choc na tym bym zaoszczedzila. Wiecie czy tam po drodze mozna sie tankowac gazem???

Posted

W sumie tak ;) Tylko jakos tak olbrzymio ta suma wyglada =) Jak podzielic na dwa to prawie tak jak u nas ;) Pocieszam sie ze euro jest teraz tansze ;)

Posted

ale tu jest taki plus, ze to 2 razy CACiB aaaa co wiecej-1 o Zw.Rumunii, a 2giego dnia o Zw.Eur.Sr.i Wsch.
i jeszcze nie koniec-jak wystawiasz w 2 dni i drugiego dnia CACIba dostaniesz (nie wiem czy w pierwszy CAC musi byc czy nie) to masz CHAMPIONAT RUMUNII!!!
w innym przypadku rok i 1 dzien plus 4 cace:)))))a tu w 1 weekend:)))))))))))