Jump to content
Dogomania

Puchar Europy Srodkowej i Wschodniej - Poznan 2005

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carotina napisał(a):
No finały super :D , chyba jednak zaczne walczyć 8) :evilbat: o te punkty :lol: :lol: :lol:

carotina widze ze ciebie tak samo jak mnie zmotywowalo to zeby sie jednak pobawic w JH :P

Posted

Agasia napisał(a):
carotina napisał(a):
No finały super :D , chyba jednak zaczne walczyć 8) :evilbat: o te punkty :lol: :lol: :lol:

carotina widze ze ciebie tak samo jak mnie zmotywowalo to zeby sie jednak pobawic w JH :P

dokładnie, tylko żeby jeszcze nie zrobili nas w konia 8) z organizacją (10 osób a nie cztery :wink: ) i bedzie ślicznie :D :lol:

Posted

Ja chyba pojade z moimi sredniakami choc po doswiadczeniach roku ubiegłego to jakos specjalnie nie mam ochoty...wszystko zalezy czy bede miała w ten dzien zajecia na uczelni czy nie :(

Posted

Młody Prezenter (Junior Handling): Elke Peper (D)

łiii moje prosby zostaly wysluchane :lol: tzn nie wiem, czy to tylko moje.... Ehh kasa za telefony do Poznania nie poszla na marne 8) w koncu ktos pozadny zzza granicy :P
A Beagle... no coz :roll: Dlaczego na wiekszosc miedzynarodowek zapraszaja ta sedzine? :-? ...

Posted

U mnie bardzo pozytywnie - jeżeli chodzi o tego sędziego zawsze do niego przyjadę. Bardzo dobrze się w mojej rasie orientuje i 99% ściemniaczy nie przyjedzie...kilka razy już udowodnił, że ocena B.Dobra to i tak za dużo w kilku przypadkach. Jeżeli nie będzie zmiany jadę napewno...

Andrzej Szutkiewicz (PL)

Dog z Majorki (Perro dogo mallorquin), Dog kanaryjski (Dogo Canario), Dog argentyński (Dogo Argentino), Fila Brasileiro, Mastif hiszpański (Mastin Espanol), Mastif pirenejski (Mastin del Pirineo)

Posted

@nice_girl

Czasami sam nie wiem co jest lepszym rozwiązaniem - swój sędzia znany lub nieznany obcy wynalazek. :-? :-? :-?

Tak było np. na klubie molosów w Warszawie - specjalista rasy CdB i DC posędziował jak ostania kaleka...duży obciach. Kompromitacja, że tak powiem...

W Łodzi w tym roku jest również Hiszpan - niby fajnie, ale wolę pojechać na rower w góry... :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

@flashka-g

cześć :wink:

Oszczędzają, oszczędzają i tak oszczędzą, że na światowej będzie stara ekipa...pewna, wypróbowana tak żeby nie daj bosssszzze nie było niespodzianek :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

tufi napisał(a):
Pani Kuczynska-Standello to szefowa sekcji u nas - co chcesz wiedziec?

Jeslli mozna: w jakich rasach sie specjalizuje, jaki typ w tych rasach lubi, na co zwraca szczegolna uwage, jaka jest w kontakcie z wystawca.

Posted

Byłam u p.kuczynskiej-Standello na ringu jako sekretarz - bardzo miła i sympatyczna osoba :) sedziowała wtey Yorki i zwracała okropna uwage na to czy wywalaja one jezyki i czy własciciele gadaja na ringu hihihi

Posted

Pani Kuczyńska ocenianiała moje sznaucerki w Poznaniu 2004, zwracała uwagę na ilość uzytych koosmetyków :P, kazała mi nawalić dużo pudru, a raczej sędziowie tego nie lubią :)
Poza tym bardzo sympatyczna osoba :)

Posted

gorzała napisał(a):
@flashka-g

cześć :wink:

Oszczędzają, oszczędzają i tak oszczędzą, że na światowej będzie stara ekipa...pewna, wypróbowana tak żeby nie daj bosssszzze nie było niespodzianek :evilbat: :evilbat: :evilbat:

chyba żartujesz :o
to już byłoby przegięcie na maksa 8)

pozdrawiam iwona

Posted

Oszczędzają, oszczędzają i tak oszczędzą, że na światowej będzie stara ekipa...pewna, wypróbowana tak żeby nie daj bosssszzze nie było niespodzianek

oby to byly zarty... :roll:

Co do pani Kurczynskiej... sa rozne opinie... i pozytywne i negatywne :) chyba zalezy od rasy ;)

Posted

Dzieki za informacje. Te p. sedzine mam jeszcze w rozpisce na Bydgoszcz 3 maja, wiec sama bede sie miala okazje przekonac :)
Ale grunt, ze sympatyczna, zawsze to przyjemniej.

• 3 months later...
Posted

dorotal napisał(a):
Nie zupelnie, wystarczy tylko CACIB z drugiego dnia, w pierwszy dzien pies musi byc tylko zgloszony

Tak tez to zrozumialam z ulotki, ale wydalo mi sie zbyt piekne i uznalam ze zapis jest bledny ;) To nawet lepiej - KTOS CHETNY?