PARSONRK Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Szczenięta urodziły się w nocy z niedzieli na poniedziałek. Urodziło się 8 ! klusek - 3 panie i 5 panów Rodzice ojciec BIS, IntCh, Mł Ch Pl, Mł Zw Pl, Zw Klubu, Ch Czech, Berlin Sieger, zdobywca wielu tytułów Zw Rasy, CACIB, CWC z kraju i za granicy, pies użytkowy i polujący, startujący również w Agility REDNOCK EMIR GREEN DOG Emir ma włos złamany matka suczka o doskonałym charakterze i ogrooomnej pasji do brykania :) GAJA U GAGI Gaja ma włos gładki Szczenięta są zdrowe i okrąglutkie :) Będa to tricolorki z włosem głónie złamanym i gładkim. Jest to miot o tyle ciekamy, iż GAJA jest po psie również szczycącym się tytułem Interchampiona, a do tego polującym :) Więc miot zapowiada się ciekawie pod kątem użytkowości i ogromnej pasji do pracy zapraszam zainteresowanych ! kontakt do mnie: wasiuk@vp.pl, tel 503 173 730 kontakt do właścicielki suczki : shatsi@tlen.pl Quote
Russellka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ale będzie wesoło! :lol: Gratki dla tatusia i mamusi :multi::multi::loveu::loveu::multi::loveu: Quote
PARSONRK Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Dziękuję pięknie maluszki rosną zdrowo - jak tylko będą następne fotki od razu wkleję :loveu::loveu::loveu: Quote
OlaandSolo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 super kluseczki wymizaić proszę od cioci Oli:loveu: Quote
PARSONRK Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Jutro postaram sie wkleić nowe fotki :) Quote
Obama Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Bardzo mi się podobają maluchy tej rasy.Zawsze jak widzę je na wystawach to są tak rozkoszne. Powodzenia z papiszonkami:loveu: Quote
Russellka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Jakie rozkoszne! :loveu: http://3.bp.blogspot.com/_xMEmrS2IMfE/SljqllJCnbI/AAAAAAAAEmQ/R-zwwN3je6o/s320/SUKI1.JPG już widzę jak na trzecią sunię będą wołać "dalmatyńczyk" :evil_lol: Koda kiedyś dostała takie miano:roll: Quote
Unbelievable Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Śmieszna ta łaciata sunia:evil_lol: szkoda tylko, że się później łatki zleją;) gratuluję miotu:loveu: Quote
PARSONRK Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Dziś lub jutro wkleję nowe zdjęcia :) Quote
tola81 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 O la boga - ogromny miot:crazyeye: Gratulacje. Quote
PARSONRK Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 tola81 napisał(a):O la boga - ogromny miot:crazyeye: Gratulacje. Dzięki wielkie niedługo nowe fotki - w weekend w Legnicy byłam na wystawce & agility i wpadłam w odwiedziny do klusek :) Quote
PARSONRK Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 CORI Mysia Zagłada FCI wolna bardzo otwarta dziewczynka ze stabilnym charakterem Quote
PARSONRK Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 CAYENNE Mysia Zagłada FCI nie na sprzedaż mały diabełek o uroczej aparycji :) Quote
PARSONRK Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 CAPRI Mysia Zagłada FCI wolna bardzo spokojna panienka o łagodnym charakterze Quote
PARSONRK Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 CAPRYS Mysia Zagłada FCI wolny bardzo zrównoważony psiak Quote
PARSONRK Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 CARTER Mysia Zagłada FCI wolny potrafi się ślicznie zaprezentować - bardzo elastyczny :) Quote
PARSONRK Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 CAYMANNE Mysia Zagłada FCI wolny niezwykle radosny i otwarty chłopak Quote
PARSONRK Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 CORRO Mysia Zagłada FCI wolny duży biały diabełek z niezwykle radosnym usposobieniem Quote
Recommended Posts