Jump to content
Dogomania

!!!Cudem uratowane!!! Tragedia 3 amstaffów. TysonTilaTequilla.. PiSdZ mają domy

Recommended Posts

Posted

[quote name='Weronia']

Nie zapominajmy tylko, że jeszcze dwa pieski zostały... czekają Tyson i Tequilla... zainteresowanie zerowe (tel milczy)...

:-(:-(
może przypomnisz o nich jakimiś nowymi fotami, wiadomościami...?:razz:

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Widzę że Rózia jest szczęśliwa:loveu: Mam banerek - może jeszcze się przyda:

Proszę o potwierdzenie, że jest regulaminowy. To moja pierwsza praca w profesjonalnych programach. Wcześniej był paint. Teraz mam GIMPa i PhotoFiltre:)

Posted

[quote name='Tosa_Inu&Husky']Widzę że Rózia jest szczęśliwa:loveu: Mam banerek - może jeszcze się przyda:

Proszę o potwierdzenie, że jest regulaminowy. To moja pierwsza praca w profesjonalnych programach. Wcześniej był paint. Teraz mam GIMPa i PhotoFiltre:)

Bannerek jest super! Ale Tilla już nieaktualna, można go zaktualizowac troszkę? ;)

Posted

Przepraszam za offa..

Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!!
To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile:

Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu:

10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol:

Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p

Posted

Cioteczki, Wroobelterrorystka zaproponowała by psiaki z tego wątku otrzymały pieniążki z bazarku na Lajlę, która ich już nie potrzebuje, bo znalazła dom.
Byłabym wdzięczna, gdyby osoba odpowiedzialna za ich finanse mogła zajrzeć na wątek i podać nr konta (fundacyjnego, czy na jakie tam zbierana jest kasa)

Wątek tu:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/pieski-solniczki-dzis-ostatni-dzien-do-g-21-00-a-146775/index6.html#post13038487

Posted

[quote name='jestem_wredna']Cioteczki, Wroobelterrorystka zaproponowała by psiaki z tego wątku otrzymały pieniążki z bazarku na Lajlę, która ich już nie potrzebuje, bo znalazła dom.
Byłabym wdzięczna, gdyby osoba odpowiedzialna za ich finanse mogła zajrzeć na wątek i podać nr konta (fundacyjnego, czy na jakie tam zbierana jest kasa)

Wątek tu:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/pieski-solniczki-dzis-ostatni-dzien-do-g-21-00-a-146775/index6.html#post13038487

Weronia ;)

Posted

Weronia podawała na 1 stronie nr konta:

Podaję nr konta, jeśli ktoś chciałby wspomóc doprowadzanie do zdrowia tę trójkę...

[FONT=Times New Roman]Pogotowie i Straż dla Zwierząt[/FONT]

[FONT=Times New Roman] Pl. Pocztowy 4/6[/FONT]
[FONT=Times New Roman]64-980 Trzcianka[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Bank PKO BP S. A. w Czarnkowie[/FONT]

[FONT=Times New Roman]87 1020 3844 0000 1702 0048 1093[/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=&quot]z dopiskiem: amstaffy Łobeżnica[/FONT][/FONT]
[SIZE=4]

- chyba, ze coś się zmieniło

Posted

Tosa_Inu&Husky, dzięki za bannerek, w wolnej chwili wkleję sobie w podpis..)
jestem-wredna, dzieki za info:loveu: już idę na watek.
Andzia:loveu:

A ja jestem własnie pod Łodzią i może jutro odwiedzę naszą Tilcię)

• 3 weeks later...
Posted

Witam.

Przypominam o Regulaminie:

13. W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego.
a. gdy fundusze zbierane są na konto fundacji/ schroniska na ogólne potrzeby rozliczenia nie sa potrzebne
b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby.
c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy.
d. W WYPADKU GDY ROZLICZEŃ NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE

I proszę o rozliczenie wątku do 23 października 2009 do godziny 24.00.

Pozdrawiam.

Posted

Anna H. Pabianice 200zł
Izabella J. Warszawa 30zł
Aleksandra W. 41zł
Aleksandra W. 11zł

Dziękuje serdecznie w imieniu psów za pomoc!
Pieniądze zostaną przekazane na pokrycie kosztów leczenia zwierzaków.

Posted

wroobelterrorystka napisał(a):
Aleksandra W. :)

można zobaczyć rachunki za leczenie?

Przepraszam, musiałam się pomylić. Już poprawiam.
A jeśli chodzi o rachunki, to tak, już pisze pw do Ciebie.

• 4 months later...
Posted

[quote name='Weronia']Tequilla już w nowym domu!
Ma świetną nową rodzinę
:)

Został Tysonik, który ma małe problemy ze skórą... :(

Super :multi:

Posted

Załatwię, jasne. Mam nadzieję, że jak najszybciej, jednak kawałek do niego mam. Wstawię jak tylko zrobię foty. W przyszłym tyg będę miała nowe info o Tysonie.

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...