Vectra Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 majqa napisał(a):Napisane jest, "w jednym z gospodarstwa...", aż się boję zapytać, w jakim stanie były zwierzęta gospodarskie, o ile były. wiesz często gęsto jest tak - kura daje jajka , krowa mleko ... a pies to pasożyt .... samiec możliwe że lepiej pilnował , to i dostawał żreć coś tam ... a suki nie pilnowały .... za darmo nic nie ma :shake: tak myślą na wsi ... często gęsto .... Quote
Basia&Safi Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 to jaki koszmar :/ niestety finansowo nie jestem w stanie pomagac ale moge zaproponowac rozetke !!! wywoławcza 15 zł :) a co 3 psiaki sa Quote
agaga21 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Logowanie do nasza-klasa.pl czasem osoby z nk pomagają finansowo.... Quote
Weronia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Basia&Safi']to jaki koszmar :/ niestety finansowo nie jestem w stanie pomagac ale moge zaproponowac rozetke !!! wywoławcza 15 zł :) a co 3 psiaki sa Czy ktoś ma ochotę zrobić bazarek?? Basia przekazuje rzeczy na pieski zagłodzone! Quote
andzia69 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 majqa napisał(a):Napisane jest, "w jednym z gospodarstwa...", aż się boję zapytać, w jakim stanie były zwierzęta gospodarskie, o ile były. to pewnie to co na zdjęciu było to to, co z nich zostało...:shake: nawet nie wiem co napisać.......takie piękne psy w takim stanie...:-( a można tą rolnika rodzinę do tych bud przywiazać????:angryy: Quote
agnieszka24 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jessu co za tragedia :placz: Jak można doprowadzić psiaki do takiego stanu :angryy: Wrzucę w opisie gg i wyszukam coś na bazarek. Quote
Weronia Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Vectra napisał(a):wiesz często gęsto jest tak - kura daje jajka , krowa mleko ... a pies to pasożyt .... samiec możliwe że lepiej pilnował , to i dostawał żreć coś tam ... a suki nie pilnowały .... za darmo nic nie ma :shake: tak myślą na wsi ... często gęsto .... To gospodarstwo rolne, facet nie hoduje zwierząt. Mój błąd, nie dopisałam. Za to ma dwa psy, które zostały. Są w o wiele lepszej formie niż psiaki zabrane. Własciciel dostał zalecenia dotyczące ich warunków bytowania. Zobaczymy... Quote
agaga21 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 andzia69 napisał(a):to pewnie to co na zdjęciu było to to, co z nich zostało...:shake: :angryy: :crazyeye: ja myślałam że to jakaś raciczka np. od świni...teraz widzę, że to psia łapka...chyba:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alojzyna Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Czy tych ludzi nie mozna pociągnąć do jakiejś odpowiedzialności z tytuły znęcania się nad zwierzetami? :cool3: Quote
clockwork Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 post przeskoczył... na poprzedniej stronie jest banerek.... może być??? :roll::oops: Quote
agnieszka24 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Mogę założyć wątek na niebieskim. W dziale "prosimy o pomoc" czy "szukam domu"? Quote
PaLoMa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 psiaczki na prawde zasluguja na dobry domek:razz: po tym co przeszly:placz: sa przesympatyczne:loveu::loveu: w gore psiaki:cool3: Quote
clockwork Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 majqa napisał(a):Banerek bomba. tak na szybko... troszke duży ale musiałam ując 3 psy :oops: drugi taki sam pomniejszony troszke ;) Quote
_beatka_ Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 matko jedyna...weronika a jak sprawa karna wlaściciela?wszczęliście postępowanie? Quote
Alicja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='agaga21']Logowanie do nasza-klasa.pl czasem osoby z nk pomagają finansowo.... pożyczyłam fotę i text Quote
majqa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Wymotaniem tekstu do cegiełek będę w stanie pomóc we wt. Jeśli nie za późno, służę. Potrzeba tylko danych kontaktowych - mam tu na myśli mail. Jeśli Weruś dojdą Ci jeszcze jakieś ważne info o psiakach, dodaj je proszę do 1 postu. Quote
hajaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Bardzo chętnie wystawię akcję cegiełkową na allegro, tylko tekst podrzuccie. Quote
Recommended Posts