Jump to content
Dogomania

!!!Cudem uratowane!!! Tragedia 3 amstaffów. TysonTilaTequilla.. PiSdZ mają domy

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Napisane jest, "w jednym z gospodarstwa...", aż się boję zapytać, w jakim stanie były zwierzęta gospodarskie, o ile były.

wiesz często gęsto jest tak - kura daje jajka , krowa mleko ... a pies to pasożyt ....
samiec możliwe że lepiej pilnował , to i dostawał żreć coś tam ... a suki nie pilnowały .... za darmo nic nie ma :shake:

tak myślą na wsi ... często gęsto ....

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia&Safi']to jaki koszmar :/ niestety finansowo nie jestem w stanie pomagac ale moge zaproponowac rozetke !!!
wywoławcza 15 zł :) a co 3 psiaki sa

Czy ktoś ma ochotę zrobić bazarek?? Basia przekazuje rzeczy na pieski zagłodzone!

Posted

majqa napisał(a):
Napisane jest, "w jednym z gospodarstwa...", aż się boję zapytać, w jakim stanie były zwierzęta gospodarskie, o ile były.

to pewnie to co na zdjęciu było to to, co z nich zostało...:shake:

nawet nie wiem co napisać.......takie piękne psy w takim stanie...:-(

a można tą rolnika rodzinę do tych bud przywiazać????:angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
wiesz często gęsto jest tak - kura daje jajka , krowa mleko ... a pies to pasożyt ....
samiec możliwe że lepiej pilnował , to i dostawał żreć coś tam ... a suki nie pilnowały .... za darmo nic nie ma :shake:
tak myślą na wsi ... często gęsto ....

To gospodarstwo rolne, facet nie hoduje zwierząt. Mój błąd, nie dopisałam.
Za to ma dwa psy, które zostały.
Są w o wiele lepszej formie niż psiaki zabrane. Własciciel dostał zalecenia dotyczące ich warunków bytowania. Zobaczymy...

Posted

andzia69 napisał(a):
to pewnie to co na zdjęciu było to to, co z nich zostało...:shake:

:angryy:

:crazyeye: ja myślałam że to jakaś raciczka np. od świni...teraz widzę, że to psia łapka...chyba:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Wymotaniem tekstu do cegiełek będę w stanie pomóc we wt. Jeśli nie za późno, służę. Potrzeba tylko danych kontaktowych - mam tu na myśli mail. Jeśli Weruś dojdą Ci jeszcze jakieś ważne info o psiakach, dodaj je proszę do 1 postu.