Jump to content
Dogomania

!!!Cudem uratowane!!! Tragedia 3 amstaffów. TysonTilaTequilla.. PiSdZ mają domy

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
dodałam to zdjęcie do allegro. aż się płakać chce :(

No... a to taki fajny piesek..
P.S. Molli, nie masz jeszcze jakichś fotek? Takie ładne wtedy w Ruścu zrobiłaś...

• 2 months later...
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Szukam pilnie kogoś z okolic Sieradza do przeprowadzenia wizyty w sprawie Tysona!!!
Konkretna Pani dzwoniła i proszę o pomoc.
(Pani miała już amstaffa z sieradzkiego schronu, może jest szansa dla Tysona na dobry dom! On już tak długo czeka:( )

Posted

to bardzo mocno trzymam kciuki i żeby się ktos z Sieradza znalazł i za nowy dom :)
dopiero trafiłam na wątek Taysona, a już dawno temu widziałam jego zdjęcia i bardzo zapadł mi w pamięć...

Posted

Weronia napisał(a):
No ja też nie... nie mam czasu niestety szukać wnikliwie:(
Lipa będzie, bo psa bez wizyty nie wydamy, nie ma opcji.:(

łódź jest dość blisko. poproś dziewczyny z łodzi o wizytę. może akurat któraś jeździ w tamtym kierunku.

Posted

weronia, prawdopodobnie za tydzień aga1234 bedzie jechała w tamtym kierunku, jeśli pojedzie to może zrobić wizyte. podaje ci na pw jej numer gg i maila, skontaktuj się z nią i poproś o tą wizytę.

z resztą, namiary na age to nie tajemnica, ona mnóstwo psiaków ogłasza i podaje swoje dane kontaktowe więc wklejam tu:

Agnieszka tel. 666220260
aszubert@op.pl

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny, dzięki za pamięć o Tysonku, przepraszam, ale rzadko bywam teraz na dogo.
Tysonek ma super chatkę, mieszka w Sieradzu, przeprowadziłam wizytę sama. Państwo za kilka dni przyjechali do Przytuliska, z psiakiem zapoznali się... i zakochali:) śpi w łóżku, chodzi nad rzekę, jest super i oby tak dalej.

Dziękuje Wam za ogłoszenia dziewczyny, to dzięki nim nasz Tyson znalazł dom:)))

• 1 year later...
Posted

jakies szczegoly?

[quote name='Weronia']Dziewczyny, dzięki za pamięć o Tysonku, przepraszam, ale rzadko bywam teraz na dogo.
Tysonek ma super chatkę, mieszka w Sieradzu, przeprowadziłam wizytę sama. Państwo za kilka dni przyjechali do Przytuliska, z psiakiem zapoznali się... i zakochali:) śpi w łóżku, chodzi nad rzekę, jest super i oby tak dalej.

Dziękuje Wam za ogłoszenia dziewczyny, to dzięki nim nasz Tyson znalazł dom:)))[/QUOTE]

• 7 months later...