Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękne zdjęcia. Szczególnie podoba mi się te w morzu z goldenkiem :loveu:. Śliczny psiak, wygląda(jest w sumie tej samej rasy:diabloti:) jak najlepsza kumpela Shirki tylko ładniej:lol: bo ma linie:cool3:

Posted

sunshine napisał(a):
Ale piękne zdjęcia. Szczególnie podoba mi się te w morzu z goldenkiem :loveu:. Śliczny psiak, wygląda(jest w sumie tej samej rasy:diabloti:) jak najlepsza kumpela Shirki tylko ładniej:lol: bo ma linie:cool3:

Nie uwierzycie co Negra dzisiaj zmalowała :evil_lol:

Byłyśmy na porannym spacerze.
Sąsiad maluje sobie płot, widzi Negrę bez smyczy i jak zwykle zaczepia. Negra oczywiście ochoczo podbiega do pana,
merda ogonkiem, cała szczęśliwa. Obwąchuje farby i nagle zauważa, że sąsiad kupił sobie colę !
No to co robi mój pies - złodziej ?
Butelkę w zęby i galopem !
Co więcej, nie chciała jej oddać :oops:
Dobrze, że mamy takiego sąsiada fajnego - pośmiał się i zaczął Negrze tłumaczyć, że ne warto tego kaść,
bo tylko połowa picia została :eviltong:

A tak wygląda pies - złodziej. Na samą myśl o tej coli się oblizuje :evil_lol:

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Haha nie no Nera jesteś boska ! :lol:
Nie mogę się doczekać aż ją wymiziam w niedzielę :loveu:

My też nie możemy się jutra doczekać :loveu:

Mamy bardzo fajny ostatni weekend wakacji:loveu: Dzisiaj przyjeżdża do nas Joasia z Tofi, a jutro poznamy Szilę :multi:
Na dzisiaj był planowany mały wypad nad jeziorko, ale pogoda ma chyba inne zdanie :-(

A teraz zdjęcia:

Jedno z moich ulubionych Negry z Natalką :p

I nad naszym oczkiem wodnym

Negra z Tofi dostały loda :evil_lol:

Nie chcemy żadnych zdjęć!

Posted

My możemy :evil_lol:
Jeszcze jeden bernuś też się przyłączy :cool3:
Ja oczyma wyobraźni widzę jak Szila ucieka do kogoś się przywitać lub znajdzie coś interesującego do wąchania:diabloti:

Posted

[quote name='madziulik_13']
Miło było Was poznać :multi:

Was też :loveu: I dziękujemy za radę z tą świadomością zadu :) Udało się :loveu:
Tzn. nie do końca, ale Negra już wie o co chodzi :p

I z pańcią i 'siostrzyczką' :loveu:

I do szkoły :razz: Ja chcę wakacje, chcę na konie i dłuuugie Negrowe spacery ! No i chcę spać ! Dłuuugo spać !!! :evil_lol: Ale jak to mi Lila dzisiaj powiedziała, wyśpimy się na filozofii :)
W dodatku taki sobie plan ułożyłam, że... No, ale inny by mi nie wszedł :roll:

Posted

sunshine napisał(a):
Hejo czrnuszki :cool3:. Co słychać w leniwą niedzielę?:evil_lol:

Witamy :multi:
U nas dzisiaj była Joasia z Tofi, ale cały dzień padał deszcz :shake:
Także biegałyśmy po podwórku z parasolami, no i na spacer się wybrałyśmy w przerwioe lania, troszkę dłuższy :)
Dopiero wieczorem troszkę się przejaśniło, to wyciągnęłyśmy ciocię, która jet u nas już od tygodnia, i nawet jakieś fotki nowe mamy, tylko trzeba z aparatu zrzucić :)