Aga&Ganja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Piękny, czarny Labuś. :) Negra jest prze prze przecudna. :loveu: Witamy Panienki z Gorzowa. :cool3: Pozdrawiamy. :) Quote
Clandestine Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Też jeżdżę konno :cool3: Negra jest wspaniała :loveu: Czarna jak noc, w końcu Negra :evil_lol: Quote
sunshine Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ale piękne zdjęcia. Szczególnie podoba mi się te w morzu z goldenkiem :loveu:. Śliczny psiak, wygląda(jest w sumie tej samej rasy:diabloti:) jak najlepsza kumpela Shirki tylko ładniej:lol: bo ma linie:cool3: Quote
alex_sandereczka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 sunshine napisał(a):Ale piękne zdjęcia. Szczególnie podoba mi się te w morzu z goldenkiem :loveu:. Śliczny psiak, wygląda(jest w sumie tej samej rasy:diabloti:) jak najlepsza kumpela Shirki tylko ładniej:lol: bo ma linie:cool3: Nie uwierzycie co Negra dzisiaj zmalowała :evil_lol: Byłyśmy na porannym spacerze. Sąsiad maluje sobie płot, widzi Negrę bez smyczy i jak zwykle zaczepia. Negra oczywiście ochoczo podbiega do pana, merda ogonkiem, cała szczęśliwa. Obwąchuje farby i nagle zauważa, że sąsiad kupił sobie colę ! No to co robi mój pies - złodziej ? Butelkę w zęby i galopem ! Co więcej, nie chciała jej oddać :oops: Dobrze, że mamy takiego sąsiada fajnego - pośmiał się i zaczął Negrze tłumaczyć, że ne warto tego kaść, bo tylko połowa picia została :eviltong: A tak wygląda pies - złodziej. Na samą myśl o tej coli się oblizuje :evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Haha nie no Nera jesteś boska ! :lol: Nie mogę się doczekać aż ją wymiziam w niedzielę :loveu: Quote
alex_sandereczka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 madziulik_13 napisał(a):Haha nie no Nera jesteś boska ! :lol: Nie mogę się doczekać aż ją wymiziam w niedzielę :loveu: My też nie możemy się jutra doczekać :loveu: Mamy bardzo fajny ostatni weekend wakacji:loveu: Dzisiaj przyjeżdża do nas Joasia z Tofi, a jutro poznamy Szilę :multi: Na dzisiaj był planowany mały wypad nad jeziorko, ale pogoda ma chyba inne zdanie :-( A teraz zdjęcia: Jedno z moich ulubionych Negry z Natalką :p I nad naszym oczkiem wodnym Negra z Tofi dostały loda :evil_lol: Nie chcemy żadnych zdjęć! Quote
madziulik_13 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Świetna :loveu: I co ze spacerkiem po wystawie ? :) Quote
alex_sandereczka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Jeśli Wy możecie, to my jak najbardziej :) Już się nie mogę doczekać jutra :) A jeszcze mnie dzisiaj wszyscy stresowali, że Negra znowu podobny numer odwinie jak ten z butelką :) Quote
madziulik_13 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 My możemy :evil_lol: Jeszcze jeden bernuś też się przyłączy :cool3: Ja oczyma wyobraźni widzę jak Szila ucieka do kogoś się przywitać lub znajdzie coś interesującego do wąchania:diabloti: Quote
alex_sandereczka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Mamy parę fotek z soboty, kiedy to była u nas Joasia z Tofi :loveu: I to coś czarne i rozmazane to skaczący labrador :) Trzeba zainwestować w lepszy aparat :roll: Quote
Aga&Ganja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jaki skok! :crazyeye::cool3: http://img199.imageshack.us/img199/1983/img2328o.jpg Quote
madziulik_13 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Super :D Miło było Was poznać :multi: Quote
sunshine Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A to kradziej paskudny:evil_lol:. Śliczne zdjęcia z Tofim:cool3: Quote
alex_sandereczka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='madziulik_13'] Miło było Was poznać :multi: Was też :loveu: I dziękujemy za radę z tą świadomością zadu :) Udało się :loveu: Tzn. nie do końca, ale Negra już wie o co chodzi :p I z pańcią i 'siostrzyczką' :loveu: I do szkoły :razz: Ja chcę wakacje, chcę na konie i dłuuugie Negrowe spacery ! No i chcę spać ! Dłuuugo spać !!! :evil_lol: Ale jak to mi Lila dzisiaj powiedziała, wyśpimy się na filozofii :) W dodatku taki sobie plan ułożyłam, że... No, ale inny by mi nie wszedł :roll: Quote
Aga&Ganja Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 To jest śliczne! :loveu: http://img196.imageshack.us/img196/9464/img2372q.jpg Quote
Minerva Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witamy się po raz pierwszy :hand: Będziemy wpadać częsciej-Negra śliczna :loveu: Quote
alex_sandereczka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Z Negrowego spacerku :) Taka ładna pogoda :) Negra wśród traw :) Quote
Minerva Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Śliczne foty, ale trochę mało :mad:. U nas też pogoda dopisuje :multi:. Pozdrawiamy. Quote
sunshine Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hejo czrnuszki :cool3:. Co słychać w leniwą niedzielę?:evil_lol: Quote
alex_sandereczka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 sunshine napisał(a):Hejo czrnuszki :cool3:. Co słychać w leniwą niedzielę?:evil_lol: Witamy :multi: U nas dzisiaj była Joasia z Tofi, ale cały dzień padał deszcz :shake: Także biegałyśmy po podwórku z parasolami, no i na spacer się wybrałyśmy w przerwioe lania, troszkę dłuższy :) Dopiero wieczorem troszkę się przejaśniło, to wyciągnęłyśmy ciocię, która jet u nas już od tygodnia, i nawet jakieś fotki nowe mamy, tylko trzeba z aparatu zrzucić :) Quote
sunshine Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 To zrzucaj w mig:diabloti: Bo jak nie...:mad: :eviltong: Quote
alex_sandereczka Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Skoro tak ładnie prosicie :cool3: Quote
Recommended Posts