Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Minerva napisał(a):
Ooo! Foty frisbowe. Coś dla mnie :evil_lol:
http://i49.tinypic.com/3165cec.jpg Cudo, co tu dużo mówić :lol:
Ehh... Ja ostatnio muszę się zadowolić cudzymi psami, bo Cielakowej frisbee zbrzydło. Teraz ma faze na nurkowanie w śniegu :p

My też robimy sobie przerwę, żeby się Negra jeszcze bardziej na dysk nakręciła, bo coś ostatnio się wyciszać zaczęła.
A ! I musze się pochwalić naszym sukcesem - Negra robi śliczne vaultsy ! No i ja jestem cała, więc wszystko pod kontrolą :evil_lol:

Negrowe miny :

A teraz moje miny xD
I czarniutki jawz by Magda ;p

• 1 month later...
Posted

[quote name='BellaLab']super frisbujecie! fotki bardzo fajne:)
Dziękujemy :loveu:

[quote name='Minerva']Gratulujemy udanych vaultów Ja jeszcze się wstrzymuje od tego typu sztuczek, Cielak młodziutki ma jeszcze czas
http://i45.tinypic.com/jgi540.jpg

Dziękujemy ;) Tylko patrzeć, jak Cielak będzie takie 'wariacje' robił ;)

Przedstawiam zdjęcia z serii 'Negra i śliczne pudełko z 'Biedronki'' ;)
Jeśli ktoś ma na takie ochotę, to nie wierzcie producentowi, który twierdzi, że nie można do niego wkładać ciężkich przedmiotów xD

I jeszcze portrecik taki ;)

I taki jakby... valuts... czy cos ; p

Posted

Pytanko mam ;) Jest jakaś duża różnica między rzucaniem jawzów a cs'ów? Jawzy są mocniejsze, to jakoś ciężej się rzuca czy coś ;). Bo się zastanawiam nad kupnem jawzów, może by tak szybko ich nie zgaryzała :D

Posted

Minerva napisał(a):
Pytanko mam ;) Jest jakaś duża różnica między rzucaniem jawzów a cs'ów? Jawzy są mocniejsze, to jakoś ciężej się rzuca czy coś ;). Bo się zastanawiam nad kupnem jawzów, może by tak szybko ich nie zgaryzała :D

ano włąśnie taka jak napisałaś :) Jawzy są cięższe bo bardziej gumowe dzięki czemu są niezniszczalne (ja nie znam psa który zamęczył jawza), CSy są lżejsze super latają ale jak pies lubi zagryzać to szybko go zagyzie :(

Negra w pudełku super wyglada :) do twarzy jej w różowym :)

i jakie volty już robicie ? od nogi z klęku ? czy jakieś wyższe też ??
a może już od pleców ? :)

Posted

[quote name='Minerva']Pytanko mam Jest jakaś duża różnica między rzucaniem jawzów a cs'ów? Jawzy są mocniejsze, to jakoś ciężej się rzuca czy coś . Bo się zastanawiam nad kupnem jawzów, może by tak szybko ich nie zgaryzała

Mnie się wydaje, że jawzy szybciej spadają przez to że są mocniejsze. Ja bym polecała jawza do szarpania, a do rzucania CS-y ;) Z tymże uprzedzam, że ja się nie znam ;)

[quote name='gusia1972']

Negra w pudełku super wyglada :) do twarzy jej w różowym :)

i jakie volty już robicie ? od nogi z klęku ? czy jakieś wyższe też ??
a może już od pleców ? :)

Dziękujemy :loveu: Od pleców jeszcze nie, chociaż zaczynam nad tym myśleć, ale najpierw chcę z świadomością zadu troszkę powalczyć, bo mój pies nie wie, że ma zadek :evil_lol:
Vaulty robimy z nogi, ale nie z klęku, tylko takie wyższe, jak stoję ;)

Taką Negrę jeszcze znalazłam ;)

Posted

[quote name='alex_sandereczka']Mnie się wydaje, że jawzy szybciej spadają przez to że są mocniejsze. Ja bym polecała jawza do szarpania, a do rzucania CS-y ;) Z tymże uprzedzam, że ja się nie znam ;)[/QUOTE]

[quote name='gusia1972']ano włąśnie taka jak napisałaś :) Jawzy są cięższe bo bardziej gumowe dzięki czemu są niezniszczalne (ja nie znam psa który zamęczył jawza), CSy są lżejsze super latają ale jak pies lubi zagryzać to szybko go zagyzie :( [/QUOTE]
Wielkie dzięki za odp :)

Posted

[quote name='Minerva']Wielkie dzięki za odp :)

Nie ma za co ;)

[quote name='madziulik_13']Nie bójcie się jak ja do Was wpadnę bez Szilota to będę musiała się jakoś wyżyć :P I Negra się zorientuje że ma tyłek :P

Nie boimy się ;) Sądzę, że nawet pragniemy, żebyś się wyżyła, bo ja jakoś nie mam cierpliwości do tych rzeczy ;p

[quote name='gusia1972']hehe mój pies też nie wie że ma tyłek chyba się tym nie martwię

To fajnie, że nie jesteśmy same ;)

A teraz parę z dzisiejszego spacerku ;) Widać, że mam wolne, bo jak tylko słonko przyświeciło, to od razu na zdjęcia :cool3:

takie tam hopanie...

Następnym razem reszta ;)

• 2 weeks later...
Posted

Jak zwykle za późno, ale dziękujemy xD
No i wypadałoby powiedzieć nawzajem, chociaż teraz to już nawet się nie pamięta, że te święta (wolne!) były ;p

No proooszę !

No to Wam jeszcze takie nasze pokażę xD Mój pies jest najlepszy na świecie! Ochrona danych osobowych ;p