Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Morela jest bardzo madrym i rozumnym psem. Ja do tej pory podchodziąłm do niej, jak do jajeczka, żeby małej nie stresować. A tu wychodzi, że to całkiem normalny, a do tego inteligentny i karny pies.

Dostała razem z moją hołota ochrzan za skakanie na drzwi. Bo jak sie znudzi chwila samotnego biegania po ogródku, to trzeba skakac na drzwi;)

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A pewnie, że trzeba poskakać.Bo inaczej jak cioteczka Elmirka wiedziałaby, że pieskom samotnie i smutno i do cioteczki chcą?Tylko jak koteczki skaczą, to nie słychać, bo miękkie łapki mają, a jak pieseczki, to trochę łomot sie robi.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No dokładnie, łomot jak cholera:evil_lol:

U mnie, jak u czubów-drzwi odrapane, klamka zgryziona. ZGROZA:diabloti:

A jeszcze na dodatek to zwierze gnębi Morcię:

Jak widac, nie tylko Morelkę...

Posted

:cool3:No, co ty, Elmi.JAk to gnębi?Jak taki zwierzolek może gnębić Morelianę?Przecie to miłe pysio takie.Ale mnie nie zaimponujesz drzwiami i klamką, bo mój domowy koleś własnie skończył reperować drzwi tarasowe zjedzone przez nieżyjącą już Sabę.Odrapane drzwi to norma, jako tyż dziury wygryzione w ścianach.Że nie wspomnę o podłodze, na której, uważaj, lakier kiedyś był.:placz:Ale co tam.Zwierze to zwierze.I tak je kocham, głąby ponure.A Morelcię wyściskaj.Kurczę, że też nikt nie zauważa takiej mordki fajnej.:shake:

Posted

izzie1983 napisał(a):
Super ten Twój kociak :loveu: Szkoda, że Inka kotów nie trawi, bo sama bym takiego wzięła :lol:

Kazio jest słodziak:loveu:

Lilek, a gnębi łobuz. Morelka lubi spokój. A Kazik, jak sputnik zasuwa. Czasami podejdzie i się gapi. Albo pacnie Morkę po ogonie:razz: Nic strasznego w sumie. Wariat z niego, jak to z małego kociaka.

Morcia coraz bardziej sie rozkręca.;)

A co do szkód, to tak to jest, jak sa młode zwierzaki.

Posted

łolkiee napisał(a):
ja nic nie mówię, ale chyba nam się prowadzi ;)

Olcia tutaj na dogo to pikuś...pomyśl, że walczy z nami w tym miesiącu Konin który nam nie odpuści a miał w tamtym miesiącu prawie 1400 głosów w krakvecie :crazyeye:

Posted

[quote name='łolkiee']ja nic nie mówię, ale chyba nam się prowadzi ;)

Tutaj tak. Jeszcze czeka nas batalia na forum krakvetu. Ale to dopiero od jutra.

AAAAAAAA! Olcia, Kazio waży już 2kg!!!

[quote name='izzie1983']Pomogę w ogłoszeniach jak obiecywałam po 22.09. Jak zdam. Bo jak nie zdam będę kąsać :lol:

Bardzo dziękuję, trzymam kciuki za egzamin. Poza tym zdasz na 1000% :)

Posted

Tyle ogłoszen i 0 pytan o Morelkę :( A ona jest taka ładna i pocieszna.

Tak ładnie sie dzisiaj bawiła z psami. Jak by ktos sie na nią zdecydował to miałby super psiaka. Ale jaoś jeszcze sunia nie podbiłą niczyjego serca.

Posted

[quote name='izzie1983']Wierzę, że się jej niedługo poszczęści :loveu: W sumie na razie też nie ma źle ;)
Nigdy jeszcze tak dobrze nie miała :loveu: :cool3:

Posted

izzie1983 napisał(a):
Wierzę, że się jej niedługo poszczęści :loveu: W sumie na razie też nie ma źle ;)

A mioże by tak DT u moniki?? dom sprawdzony , pani bardzo miła i kocha zwierzaczki... Elmira co ty na to??:evil_lol:

Posted

[quote name='łolkiee']A mioże by tak DT u moniki?? dom sprawdzony , pani bardzo miła i kocha zwierzaczki... Elmira co ty na to??:evil_lol:[/quote]

Olcia, w sumie nie miałabym nic przeciwko. Jamniorka jeszcze nie miałam, a suńka tak jak pisałam bezproblemowa...ale, no bo zawsze jest jakieś ale;)

Mam juz trzy psy na stałe, koty dwa.
Jak jeszcze coś na stałe do domu przytargam, to może zdażyć się tak, że i ja bede szukała nowego DS;):evil_lol:

Posted

Elmi, słonko, w to to juz nie uwierzę.Ale jakby co, to DS masz u nas.Jakos sie pomieścimy.Tylko powiedz, co wolisz-Eukanubę czy Purinę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Lilek']Elmi, słonko, w to to juz nie uwierzę.Ale jakby co, to DS masz u nas.Jakos sie pomieścimy.Tylko powiedz, co wolisz-Eukanubę czy Purinę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

EEE Lilek, ja jestem agresywna i niezgodna:lol: Po co Ci agresor w domu?
Poza tym ja mięsa nie jem. To co, dla jednego osobną michę gotować???:cool3: Strata czasu ;)

Wczoraj łobuz Kazio drapnął Morelę po pyszczku.