elmira Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 To na te chwilę koniec fotek. Można się laseczką zachwycać. Quote
tomcug Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ależ uroda. :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
elmira Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 tomcug napisał(a):Ależ uroda. :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Odwołuję! Nie zachwycać się tą szabrownicą. Zwinęła mi ze stołu kanapkę z pomidorem i cebulą. Wszystko opchnęła:diabloti: Quote
tomcug Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 elmira napisał(a):Odwołuję! Nie zachwycać się tą szabrownicą. Zwinęła mi ze stołu kanapkę z pomidorem i cebulą. Wszystko opchnęła:diabloti: No to dobra: brzydka, paskudna złodziejka. Ale za to jaki wdzięk. :loveu: :evil_lol: :eviltong: Quote
Ziutka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 elmira napisał(a):Odwołuję! Nie zachwycać się tą szabrownicą. Zwinęła mi ze stołu kanapkę z pomidorem i cebulą. Wszystko opchnęła:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wisela1 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mądra dziewczynka.... Ktoś musi zadbać o figurkę Dużej.... Napcha się taka kanapek i nie da sie na spacerek wyciągnąc..... Quote
luka1 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 cześć Morela, masz allegro. mix jamnika MORELKA (686248207) - Aukcje internetowe Allegro Quote
łolkiee Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 elmira napisał(a): . O kurka jaką lala ma kapitalną obrożę!! Quote
elmira Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 łolkiee napisał(a):O kurka jaką lala ma kapitalną obrożę!! Mogę Ci takie nabyć dla Twoich laseczek:cool3: Quote
łolkiee Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 elmira napisał(a):Mogę Ci takie nabyć dla Twoich laseczek:cool3: bez przesady....:razz: Quote
elmira Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 łolkiee napisał(a):bez przesady....:razz: Nie podoba Ci się.:mad: Quote
elmira Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 łolkiee napisał(a):podoba..... u mnie to tylko mamba w obroży chodzi bo Renata ma większy kark od głowy i wszystkie spadają... dla tego nie chodzi... Spoko, Ola ;) Zaproponowałam na wypadek, gdybyś była absolutnie urzeczona:evil_lol: Quote
łolkiee Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 elmira napisał(a):Nie podoba Ci się.:mad: podoba..... u mnie to tylko mamba w obroży chodzi bo Renata ma większy kark od głowy i wszystkie spadają... dla tego nie chodzi... Quote
Ziutka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ale pięknisia :loveu: A na pierwszym zdjęciu jak fajnie języczek wypina :evil_lol: Quote
elmira Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Ziutka napisał(a):Ale pięknisia :loveu: A na pierwszym zdjęciu jak fajnie języczek wypina :evil_lol: Ona tak zaczepia psy. Podbiega i kładzie się przed nimi, albo przewraca i pokazuje brzuch. Z postepów: biega sama po działce(wczesniej siedziała pod krzakiem, iglakiem, ławką). Bardzo wyraźnie sygnalizuje, że jest np. głodna, albo chce wyjść na trawke;) Quote
elmira Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Ano trza. Tylko, żeby obyło się bez durnych ludzi. Mała potrzebuje cierpliwego, spokojnego człowieka, który nie zrazi sie tym, ze jak ona nie ma ochoty, to podchodzic nie bedzie. Bo prawda jest taka, że sunia jest w TOTALNIE bezproblemowa, czysciutka, nie namolna i z charakteru i upodobania nieśmiała. Dzisiaj zrobie jej krótką przejażdzkę samochodem, a dodatkowo zobaczę jak zachowuje się na całkowicie obcym terenie. Quote
elmira Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Ziutka napisał(a):Ja chce banerek Morelki w podpisie :placz: A no to bierz Ziutka i nie płakaj. Czy nie mozesz wstawić? Quote
Ziutka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 elmira napisał(a):A no to bierz Ziutka i nie płakaj. Czy nie mozesz wstawić? Nie umiem tego robić :placz: mamcia Luka zawsze mi wstawia :eviltong: zaraz ją poproszę :loveu: Quote
Ziutka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 elmira napisał(a):O, jaki piekny banerek:lol: Przepiękny :bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Recommended Posts