elmira Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 luka1 napisał(a):unikniesz konfliktów wyrzucając TZa na powietrze. Źle w łóżeczku - lepiej bedzie na podwóreczku. ;) Dobrze, że on nie czyta forum. łolkiee napisał(a):Ta sąsiadka co kiełbasę rzuca to od tych joreczków??:evil_lol: :) Nie, taka nowa Pani się wprowadziła. Najlepszy numer z tymi "yorkami" jest taki, że moje psy nie traktują ich, jako psów. Stoją te maluchy pod siatką i szczekają, a moje psy nic. ;) Quote
łolkiee Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 elmira napisał(a): :) Nie, taka nowa Pani się wprowadziła. Najlepszy numer z tymi "yorkami" jest taki, że moje psy nie traktują ich, jako psów. Stoją te maluchy pod siatką i szczekają, a moje psy nic. ;) bo to nie są psy! nie wiem kto je nazwał psem!!! to są małe ******* szczury!!! a no i jeszcze poprosimy zdjęcia morelki!! Quote
elmira Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 łolkiee napisał(a):bo to nie są psy! nie wiem kto je nazwał psem!!! to są małe ******* szczury!!! a no i jeszcze poprosimy zdjęcia morelki!! Ola, tak nie można mówić. Serio. Chociaż ja mówię gorzej, to nie wolno.:lol::oops: Na prawdę nie wolno. Fotki będą niebawem. Quote
łolkiee Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 elmira napisał(a):Ola, tak nie można mówić. Serio. Chociaż ja mówię gorzej, to nie wolno.:lol::oops: Na prawdę nie wolno. Fotki będą niebawem. w naszym kraju panuje wolność wypowiedzi :) Quote
elmira Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 izzie1983 napisał(a):Jak tam Morelka i Kazio? :D Morelka bardzo dobrze:) A Kazibobek jeszcze lepiej. A nie zapytasz jak my? Chlip, chlip... Quote
Lilek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 No, dobra, Elmi, to ja zapytam.Jak Wy?:lol:A w ogóle to nie chlip, bo mi klawisze pływać zaczynają. A yoreczki są fajowe, przynajmniej mój zaprzyjaźniony yoreczek. Super psiak i jak Olka będzie niegrzeczna i będzie przezywała yoreczki od różnych takich, to jej dam yorka pod opiekę, niech się przekona.O! Quote
elmira Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 No, plis, nie bądż taka, jak znam Olcię, to ona przerobi go na pita A z resztą my, tzn.ja z moją córką, bardzo lubimy Olę i popieramy ją. Cenzura na wyrazy założona była, ot tak. Na tym wątku można się wyrażać. Ja jestem człek renesansu i wszystko zniesę i wszystko lubię. hehe Quote
Lilek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 O, żesz ty!I ty przeciwko yoreczkom?Nooo, Elmi, wbiłaś mi nóż w serce. A w zasadzie to czego wy się tych maluchów czepiacie?Piesio jak piesio, ino że maluśki i kudłaty. Paskudy dwie.A co, maluśkim nie można być?Do mnie pijecie, wstręciuchy czy co?Gadziny.O widzisz, pozwoliłaś, to się powyrażałam.:evil_lol: Quote
elmira Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Lilek napisał(a):O, żesz ty!I ty przeciwko yoreczkom?Nooo, Elmi, wbiłaś mi nóż w serce. A w zasadzie to czego wy się tych maluchów czepiacie?Piesio jak piesio, ino że maluśki i kudłaty. Paskudy dwie.A co, maluśkim nie można być?Do mnie pijecie, wstręciuchy czy co?Gadziny.O widzisz, pozwoliłaś, to się powyrażałam.:evil_lol: Wybitnie nie znoszę tych jorczasków. Przepadam za to za kundlami. Tak mam.:evil_lol: Quote
Lilek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Mówiąc szczerze to ja też najbardziej kocham kundle, ale żeby się od razu czepiać, bo york.Iiii tam, przesadzacie. Quote
łolkiee Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Żadnego joreczka nie będę pilnować!:) już muszę pilnować mojego małego dzieciucha tz. Fugisię. Figa zastaje u mnie, jutro poślę umowę adopcyjną i szukam ładnej obroży dla niej do któjej zostanie przyczepiony specjalna adresóweczka specjalnie dla niej Quote
elmira Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Lilek napisał(a):Mówiąc szczerze to ja też najbardziej kocham kundle, ale żeby się od razu czepiać, bo york.Iiii tam, przesadzacie. Byś poobserwowała tych półmózgów. Dzisiaj Głowa naszego Państwa, Prezydent, który był najgorszy, został pochowany. Załuję, że nie u nas w Warszawie. Załuję. Powinien leżeć w naszej stolicy. Był Warszawiakiem, tak samo jak ja. Nie lubiłam Go, wyjątkowo mnie drażnił. Ale był naszym Prezydentem, wybranym w demokratycznych wyborach. Quote
elmira Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Moje psy są niesamowite. Kolejny tymczasik to kolejny druh do zabawy. Nie ma zaczepek, nie ma gryzienia. Psiaki akceptują każdy nowy pomysł elmiry.;) Czy można stwierdzić, że psy są takie mądre, jak ich właściciele? Liczę, na pozytywne odpowiedzi;) Quote
luka1 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 elmira napisał(a): Czy można stwierdzić, że psy są takie mądre, jak ich właściciele? Liczę, na pozytywne odpowiedzi;) Och Elmirko , masz rację czasem właścicielom udaje sie dorównać intelektem swoim psom.:eviltong: Quote
elmira Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 O to mi chodziło, tylko źle to ujęłam:) Quote
elmira Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Monotonne wycie naszego tymczaska wkręca się w uszy. Nie można żyć, spać też nie można. Dzięki Bogu to tylko do jutra. Quote
elmira Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Zbiórka darów dla zwierząt z zalanych terenów. Rachelaa napisał(a):Witam, Chciałabym przekazać, że zbiórka karm dla zwierząt domowych i gospodarskich w Warszawie, pod budynkiem Plac Bankowy 3/5 została przedłużona do dnia jutrzejszego czyli do 27 maja do 20.30. Na ogrodzonym terenie ratusza stoi bus, który zbiera dary. Rozreklamujcie proszę tę informację bo byłam tam dwa razy (wczoraj i dzisiaj) i widać że mało kto o tym wie, bus był załadowany w niewielkim stopniu. Akcja jest praktycznie wcale nierozreklamowana a warto skorzystać z zorganizowanego już transportu itd. Pozdrawiam Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 mamy tu takiego 4-o miesiecznego szczylka na łancuchu ,ze strachu załatwiającego sie pod siebie .... pomożecie ?? :oops: http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie-miejsce-jest-BRAKUJE-KASY!!!! Quote
elmira Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dzięki Bogu, że koty mam siwe, bo już bym się w rudości moich psów pogubiła:) Morelka jest sucha jak wiór, a je jak bernardyn. Weterynarz mówi, że ten typ tak ma. No cóż widocznie moje psy wdały się we mnie i nie tyją. Tłumaczę to tym, że my rozwijamy się duchowo, a nie fizycznie;) Quote
luka1 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ech Elmira, i co z tą wielką wodą? Może ty zacznij rekiny w piwnicy hodować. Głupi żarat, ale jak myślę ile masz kłopotów to się cieszę że mi róże usychają. Quote
elmira Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 No niestety i mnie podlało. Oczywiście taki problem pikuś przy rozmiarach powodzi, jaka dotknęła innych. Pompa chodzi prawie cały czas, bo woda przesiąka i mam fajny basen w piwnicy;) Rekiny piszesz? Ja się zastanawiam nad hodowla kotów-ratowników wodnych. Miejsce do treningów już mam. Quote
Lilek Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ale dlaczego tylko kotów?A Moreliana?Ogonek ma długi, to można się podczepić i płyyyyniesz z Morelianką-ratowniczką. Tylko jej mundurek ratownika spraw. Quote
elmira Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 :) Morcia ratowniczka? Czemu nie;) Już mam dość. Woda napływa bez ustanku. Prześlę Ci Lilek zdjęcia mojego basenu i te, o których rozmawiałyśmy-zobaczysz, jak wesolutko się zrobiło. Podobno ubezpieczyciele nie przyjmują nowych umów, a opcja powodzi nie jest w mazowieckim w standardzie, bo u nas powodzi zwykle nie ma. Spryciarze wycofują też z ac ryzyko zalania samochodu. Najgorsze jest to, że lipiec ma być też taki, jak maj i początek czerwca. Ech... Quote
łolkiee Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 elmira napisał(a)::) Morcia ratowniczka? Czemu nie;) Już mam dość. Woda napływa bez ustanku. Prześlę Ci Lilek zdjęcia mojego basenu i te, o których rozmawiałyśmy-zobaczysz, jak wesolutko się zrobiło. Podobno ubezpieczyciele nie przyjmują nowych umów, a opcja powodzi nie jest w mazowieckim w standardzie, bo u nas powodzi zwykle nie ma. Spryciarze wycofują też z ac ryzyko zalania samochodu. Najgorsze jest to, że lipiec ma być też taki, jak maj i początek czerwca. Ech... Ja też chce zdjęcia:evil_lol: Quote
Recommended Posts