Lilek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jednakowoż, moja Elmi, musze Ci zwrócić uwagę, iż azaliż takie groźne rasy w kagańcu prowadzać należy. Quote
Lilek Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 O matko, toż to chyba słoń zamordowany przez Morelkę z rasy najgroźniejszych morelkowatych!!!!! Ja się boję! Quote
elmira Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Nie słoń przecież! Tylko Mikrelka:) A to, moje dzieci;) Quote
izzie1983 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ale Ci zazdroszczę tego zwierzyńca w domu :placz: Quote
elmira Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Nie płacz, tylko wznoś modły, że nie masz takiej bandy podłych obwiesiów i psujów. Żeby to jeszcze mleczko, wełenkę lub jajeczka dawało...Ech... Quote
Lilek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A jakbyś tak Mikrelkę (ale fajne imionko!) poiła jakimś nawozem na wiosnę, to może wełenka by jej wyrosła? A mleczko?No, Kaźmirz chiba nie odmawia mleczka! No, a żeby od razu podłe?Z ocząt im to wcale nie patrzy! (nie bij, odezwij się!) Quote
luka1 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 izzie1983 napisał(a):Ale Ci zazdroszczę tego zwierzyńca w domu :placz: DZIEWCZYNY ! Ktoś tu wyraził życzenie dawajcie zwierzaki, spełnimy marzenia!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: izzie - chcesz i juz masz. Ile ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
izzie1983 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 luka1 napisał(a):DZIEWCZYNY ! Ktoś tu wyraził życzenie dawajcie zwierzaki, spełnimy marzenia!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: izzie - chcesz i juz masz. Ile ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wzięłabym psiaka z dogo, nawet 2 i kiedy tylko będę mogła to zrobię to, ale na razie mieszkam w wynajętym mieszkaniu, gdzie właściciele nie zgadzają się, a mieszkają za ścianą, więc ukryć nie ma jak :( Quote
elmira Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 izzie1983 napisał(a):Wzięłabym psiaka z dogo, nawet 2 i kiedy tylko będę mogła to zrobię to, ale na razie mieszkam w wynajętym mieszkaniu, gdzie właściciele nie zgadzają się, a mieszkają za ścianą, więc ukryć nie ma jak :( Myślę, że Jagodzie chodziło o ilości ok. 20 szt;) Quote
izzie1983 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 elmira napisał(a):Myślę, że Jagodzie chodziło o ilości ok. 20 szt;) Hihi, ok, będę je balkonem spuszczać na spacer, nikt nie zauważy :D Quote
łolkiee Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181197-Dla-PaA-chwila-rozkoszy-Dla-punto-na-spA-atAE-dA-ugu-Do-26-03-2010 zapraszam! Quote
łolkiee Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 elmira napisał(a):Myślę, że Jagodzie chodziło o ilości ok. 20 szt;) 20szt.? tylko???:) u nas w domku jest tak: 1. figa 2. kiwi 3. Renata 4. puszek 5. Bunia 6. Luka 7. sziwa 8. kili 9. ałć 10. + kilka pająków na ścianie Quote
luka1 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='łolkiee']20szt.? tylko???:) u nas w domku jest tak: 1. figa 2. kiwi 3. Renata 4. puszek 5. Bunia 6. Luka 7. sziwa 8. kili 9. ałć 10. + kilka pająków na ścianie[/QUOTE] + dwoje dorastających dzieciarów, które od 17 lat bez skutecznie próbuję wyadoptować :evil_lol::evil_lol: Quote
łolkiee Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='luka1']+ dwoje dorastających dzieciarów, które od 17 lat bez skutecznie próbuję wyadoptować :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] żeby ciebie ktoś nie adoptował. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Trochę po czasie, ale odpowiadam, że już w poniedziałek:) Moreli wyłażą kłaczki z zadka...WIOSNA!!! Quote
elmira Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Ziutka napisał(a):A reszta stadka dobrze ? :) Nie pytaj. Niedługo będę na CK. Jako morderczyni dwóch kotów i trzech psów. Ukręcę im łebki przy samych dupkach. Quote
Ziutka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 elmira napisał(a):Nie pytaj. Niedługo będę na CK. Jako morderczyni dwóch kotów i trzech psów. Ukręcę im łebki przy samych dupkach. Oooo...proszę o rozszerzenie wypowiedzi hii :) Quote
elmira Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Ziutka napisał(a):Oooo...proszę o rozszerzenie wypowiedzi hii :) Kazik dręczy Pigi, wyrywa jej futro z tylnych części ciała. Pigi ucieka i demoluje. Kazik goni i demoluje. Kazik leje wszędzie (jakiś regres umysłowy) o kuwecie zapomniał. Morela podkopuje się do sąsiadów. Dwa rude psy kopią gdzie popadnie. Straszą listonosza (zza siatki-strasznie wrażliwy się trafił :() I spróbuj mnie Ziutka nie poprzeć, że urwę im łebki. Quote
Ziutka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 elmira napisał(a): I spróbuj mnie Ziutka nie poprzeć, że urwę im łebki. No Kochanieńka...popieram, że można urwać im łebki :mad: Już ja sobie wyobrażam tą demolkę Kazika i Pigi...podkopy Morelki itd :x:mdleje: Quote
elmira Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Ziutka napisał(a):No Kochanieńka...popieram, że można urwać im łebki :mad: Już ja sobie wyobrażam tą demolkę Kazika i Pigi...podkopy Morelki itd :x:mdleje: Jak mam błogosławieństwo to urywam. Hahahaha (śmiech psychopaty);) Quote
Recommended Posts