Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś się pozmieniało na imageshack, zobaczymy, czy się wklei.

Chyba się wkleja;)

Nasz pan i władca.

Moja fanka:evil_lol:

I jeszcze królewicz.
http://img708.imageshack.us/img708/6899/016wg.jpg" class="ipsImage" alt="">

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izzie1983 napisał(a):
Pigi mało ładna??? No wiesz! :angryy:

No Marta, a wmawiaj mi, że ładna:). Ona wyglada jak kosmitka i ma niesympatyczny wyraz twarzy;)

Posted

Ziutka napisał(a):
Naprawdę ? :):):):):):):)

Będą, oczywiście. Oprócz lenia, to jeszcze mam pozmieniany system w komputerze i dziadowsko działajacy net. Łaski nie robię i sukcesywnie powstawiam:)

Posted

Widziałam Twoja Zuźkę. Jest mniej kosmiczna;)

Ja sobie mogę ponawydziwiac nad zwierzakami, ale przecież jak się kocha, to nie patrzy się obiektywnie-każde jest piekne. Jak wstawiłam zdjęcie Pigi i tak popatrzyłam, to dopiero miałam przebłysk świadomości.

A tutaj coś na złość zimie;)

Posted

Ale się miło i cieplutko zrobiło. Nie masz tam, Elmi, jeszcze jakichś fotek słonecznych? A zdjęcie Pepy i Noddy' ego za parawanikiem plażowym rozbroiło mnie kompletnie. Ja to bym wlazła w to zdjęcie najchętniej i przytuliła się do mordek ślicznych. I jeszcze pogrzałabym się w słoneczku. A tu za oknem znów pada to białe psakudztwo. Fuj.

Posted

Mam mnóstwo fotek z lata. Ostatnio chyba na mózg mi się rzuca, bo oglądam namiętnie. Wiem, że na pogodę nie ma co narzekać, bo nie mamy na nią wpływu, ale mam już dość śniegu i zimy. Jakby śnieg mógł wychodzić nosem, to ja bym miała niezły przerób;)

Posted

Przedstawiam fotki Morelki ze świata. Fotki nędzne, bo cykane na szybko telefonem.
Ale musiałam je zamieścić, ponieważ:
1-> Morelka dzielnie zniosła jazdę samochodem. I to całe 3 godziny w jedną stronę,
2->Była wśród obcych ludzi i nie było paniki,
3->Wychodziła na smyczy na spacer, wchodziła i schodziła po schodach.

Muszę, nie ukrywam, że z wielką dumą stwierdzić, że Morelka to całkowicie zsocjalizowany pies. Jest specyficzna i taką chyba pozostanie, ale można z nią spokojnie pojechać wszędzie. Jest odważną i mądrą sunią:)

Posted

elmira napisał(a):

Muszę, nie ukrywam, że z wielką dumą stwierdzić, że Morelka to całkowicie zsocjalizowany pies. Jest specyficzna i taką chyba pozostanie, ale można z nią spokojnie pojechać wszędzie. Jest odważną i mądrą sunią:)

To wakacje w tym roku spędzicie razem ? ;)

Posted

Ziutka napisał(a):
To wakacje w tym roku spędzicie razem ? ;)

Oczywiście:) Tyle, że istnieje opcja wyjazdu, a tak, to byśmy spędzali je razem, tyle, że w domu;)

Posted

luka1 napisał(a):
a jaka to rasa? chyba jakaś odmiana psa mordercy bo na dwu smyczach - dla bezpieczeństwa przechodniów chyba? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No jak to jaka ? Amstaff SOCHACZEWSKI !!!

Posted

luka1 napisał(a):
a jaka to rasa? chyba jakaś odmiana psa mordercy bo na dwu smyczach - dla bezpieczeństwa przechodniów chyba? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

;) i w dwóch obrożach:)