Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elmira napisał(a):

Wstawi się fotka? Kaźmirz jest zdegustowany nowym portalem.

Się wstawił :)
I zapewniam Cię, że nie tylko Kaźmierz jest zdegustowany nowym portalem!!! wrrr...

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Się wstawił :)
I zapewniam Cię, że nie tylko Kaźmierz jest zdegustowany nowym portalem!!! wrrr...
Ja się nie dziwię!!!

Makrela zemdlała z nadmiaru wrażeń;)

Kaźmirz oddaje się medytacjom...

Posted

Ten KOT, to najbardziej rozpuszczone zwierzę na Ziemi. Moje dziecko mówi, że to jej braciszek. My mówimy do niego "syneczku"...Jedna kotka nie podziela powszechnego uwielbienia dla Kazia. On się na dobrą sprawę niczego nie boi. Czapuś został obwąchany i wylizany, duże psy dostały już nie raz po nosie za zbytnie spoufalanie.

Z Morelka jest sztama. Siedzą razem cały czas i się popierają;) Wczoraj Kazio mył jej uszy.

Posted

UWAGA !!!!

Fundacja Nero poszukuje miejsc w płatnych i bezpłatnych Domach Tymczasowych, zarówno domowych, jak i kojcowych.
Bardzo prosimy o kontakt każdego, kto może nam takie miejsce zaoferować.
Najchętniej w pobliżu Warszawy, Sochaczewa, Błonia.
www.nero.egonet.pl
Kontakt również na PW: Ziutka, Luka1, malibo57.

Posted

U nas mało ciekawie. Morela startuje z zębami do mojej córki i ugryzła ją w nogę. Na szczęście tylko szczypnęła, nie przecięła skóry. Wyskakuje skubana jak żmija i kąsa. Ale staramy się to opanować.

Ogólnie sunia bardzo się ośmieliła. Chetnie wychodzi na podwórko, szczeka na sąsiadów i bawi się z psami.

Posted

Wydaje mi się, czje się coraz pewniej. Mnie uważa za swoją i Kazia. Męża toleruje, bo on karmi psy, natomiast nie znosi Małej i kotki. Na kotkę też startuje z zębami. Przypuszczam, że to może być spowdowane tym, że z powodu jej wycofania była (i jest) traktowana jak jajeczko. Potrzeba jej teraz jasnych zasad, co wolno, a co nie.

Posted

elmira napisał(a):
Potrzeba jej teraz jasnych zasad, co wolno, a co nie.

W zupełności się z tym zgadzam Elmirko...koniecznie musi wiedzieć co jej wolno a czego nie...
A jak się czuje Matyldka? Bardzo się wystraszyła ? :(

Posted

Ziutka napisał(a):
W zupełności się z tym zgadzam Elmirko...koniecznie musi wiedzieć co jej wolno a czego nie...
A jak się czuje Matyldka? Bardzo się wystraszyła ? :(

Matyldzie nic się nie stało. Miała tylko ślady na stopie. Przestarszyła się, bo Morela wyskoczyła nagle.

A nad Morelką pracujemy, bo ona jest aparatka. Bezczelnie kradnie, włazi do kuchni i próbuje wyżerać kotom jedzenie;)

• 2 weeks later...
Posted

U nas wspaniały spokój;)

Morela jest nawiedzonym psem, choć jest tak słodka, że szok! Dalej nie cierpi nikogo, oprócz mnie. I rozszczekaal się na całego. Jak to dłużej potrwa, to czeka mnie eksmisja. Nie słychać w okolicy nikogo, tylko ją :( Miejscówka, co prawda średnia, ale się przyzwyczaiłam. Ale jak będzie trzeba...

Kot, Kizmael (poczatkowo był Kazimierz, ale wyszło, że on z demonem Azrealem), standardowo nas gnębi.

A tak, poza wszystkim wdzięczni jesteśmy za tłumy uwielbienia :)

Posted

Słuchajcie, a jak można tak zwariować na punkcie kota? Kaziutek nas rozwala codziennie. Morelka jest ostro pogięta, ale też kochana. A jeszcze oprócz tych czubków mam 3 psy i kotkę. Dzisiaj, około 5 a.m. Morelka biegała wokół dziadeczka naszego (szkoda, że nie mam kamerki) i chciała się z nim bawić-niesamowity widok.

Posted

Jak jesteś gotowa na spanie wieloetapowe, to zapraszam;) Oj, wesoło mamy, wesoło. Morela, ma charakter typowego jamniora. Trafiłam na wątek o szkoleniu klikerem. Muszę się wziąć za moje stadko, bo rozpuszczone są moje zwierzaki strasznie.