elmira Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Lilek']Izzie kochana, bierz wszystkie.Co tam, moje obudzą cię z pewnością. Pierwszy raz drańciuchy drą się o 6, żeby je wypuścić.No, to któreś z nas wlecze się i wypuszcza.Potem jest wpuszczanie i trochę drzemki przerywanej porykiwaniem co głodniejszych potworów.Ale już około 7 nie ma lekko- dawać jeść, ale już!Koniec spania! Ucałusy dla Morelki, Kazia i dla Was, biedne, niewyspane Pańcie.:lol: [quote name='izzie1983']To ja poproszę takie budziki, bo zawsze mam z tym problemy ;) A co do budzenia to Ineczka moja jak była chora potrafiła mnie na spacery o 2 i o 4 budzić. :-( Dziewczyny kochane, ja narzekam, a Wy wiecie, że kochamy tych naszych łobuzów! I WY MNIE!!! macie żałować!!! A nie tę bandę łobuzów!!!:diabloti: Quote
izzie1983 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja Ciebie żałuję zawsze i wszędzie i o każdej porze :loveu: Quote
elmira Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 izzie1983 napisał(a):Ja Ciebie żałuję zawsze i wszędzie i o każdej porze :loveu: No dobrze, dobrze :lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Lilek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Oj, biednaś Ty, biedna, Elmi kochana.I z serc naszych głębi żałujemy Ciebie oboje. Howgh!Czy zadowolona jesteś teraz? I czy było to wystarczające żałowanie i stosownie uroczyste?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, dobrze, to jeszcze trochę, jakby nie było dość. Ojejej, biedna nasza Elmi kochana.;) Quote
izzie1983 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No biedna taka i tak lubi o 6 rano wstawać bez potrzeby :evil_lol: Quote
Lilek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ojej, Izzie, to nasza Elmi NAPRAWDĘ jest biedna okropnie.Brrr, o 6 rano....?:diabloti: Zimą też?Biedna Elmi.Ale kochana i już.No, teraz to chyba już pożałowałyśmy wystarczająco, co?:razz: Quote
izzie1983 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Też tak myślę :lol: Już chyba będzie zadowolona Elmirka ;) Quote
elmira Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Lilek napisał(a):Oj, biednaś Ty, biedna, Elmi kochana.I z serc naszych głębi żałujemy Ciebie oboje. Howgh!Czy zadowolona jesteś teraz? I czy było to wystarczające żałowanie i stosownie uroczyste?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, dobrze, to jeszcze trochę, jakby nie było dość. Ojejej, biedna nasza Elmi kochana.;) izzie1983 napisał(a):No biedna taka i tak lubi o 6 rano wstawać bez potrzeby :evil_lol: Bez komentarza paskudne Wy!!!:eviltong::eviltong::eviltong: :loveu: Lilek napisał(a):Ojej, Izzie, to nasza Elmi NAPRAWDĘ jest biedna okropnie.Brrr, o 6 rano....?:diabloti: Zimą też?Biedna Elmi.Ale kochana i już.No, teraz to chyba już pożałowałyśmy wystarczająco, co?:razz: Quote
izzie1983 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Nie martw się! Idę już film oglądać. Dam Ci spokój ;) Quote
elmira Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Paskudy z Was :D Ale pożaławyście pięknie!!! :) Quote
Lilek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Oj, Elmi, przecież chciałaś, żeby CIEBIE żałować.No, to my żałowały, żeby Ci przyjemność uczynić, a Ty paskudy od razu.... No, to już nie wiem, co robić..To żałować czy nie?:evil_lol: PS. Zajrzysz jutro, czy mnie spami nie zżarł? Chciałam maila wysłać jutro. Quote
elmira Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Powiedziała, że mnie godnieście pożałowały! Howgh :) I sztama:) Zajrzę, zajrzę:) I będę mieć na uwadze :) Quote
Lilek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ok. Ale żebyś od razu miała mieć na uwadze? Oj, zaczynam się lękać nieco....:eviltong: Quote
elmira Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Ostatnio mi wrzuciło do spamu i dlatego będę mieć na uwadze :) Quote
elmira Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Wesoło u nas:) Kazio trzyma sztamę z Morelą. Zdarza im się spać razem. Za to kotka nie lubi Kazia. Cały czas na niego syczy i go bije. Morela jak to widzi, to rzuca się na kotkę, w obronie Kazia. Morela coraz bardziej wyluzowana. Nie chce jeść suchego, najchętniej by jadła gotowane, ale bez warzyw, bo te sprytnie w misce omija. Quote
łolkiee Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 elmira napisał(a):Wesoło u nas:) Kazio trzyma sztamę z Morelą. Zdarza im się spać razem. Za to kotka nie lubi Kazia. Cały czas na niego syczy i go bije. Morela jak to widzi, to rzuca się na kotkę, w obronie Kazia. Morela coraz bardziej wyluzowana. Nie chce jeść suchego, najchętniej by jadła gotowane, ale bez warzyw, bo te sprytnie w misce omija. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Prosimy o pomoc. http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-ratujmy-redka-173737/ Wycieńczony, z babeszjozą. W bardzo złym stanie. Prawdopodobna transfuzja krwi. Quote
Ziutka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 A na jakieś foteczki Morelki, Kazia i całej reszty czterołapków można liczyć ? :loveu: Quote
izzie1983 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Elmira nam skąpi foteczek, nie można nacieszyć swoich udręczonych oczu :evil_lol: Quote
elmira Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Będą fotki. Słowo harcerza;) Morela obszczekała dziś sąsiadkę. A ja myslałam, ze ona nie umie szczekać ;) Quote
łolkiee Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/173931-petycja Quote
elmira Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Fotki już są, ale posiałam kabel od aparatu :) Morela dostaje fajnych konwulsji, jak się cieszy;) Ona jest taka nabita i kapitalnie to wygląda, kiedy się wierzga z radości. Quote
elmira Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Wstawi się fotka? Kaźmirz jest zdegustowany nowym portalem. Quote
elmira Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Morela tez myśli, o co tu chodzi??? Quote
Recommended Posts