elmira Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 I dzisiaj tez nikt nie dzwonił. Ja się przejmuję, a Morcia nie;) Śpi sobie na swoim miejscu. Na głowę jej nie kapie. Kazio zwyrodnialec schował się przed odkurzaczem i jej nie gnębi;) Chyba ja tez przestanę się przejmować... Quote
Lilek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Elmi kochana, czy to znaczy............,że nie będziesz się przejmować i........................?Ja się boje powiedzieć, ale ja to sie cieszę, że............ i ja to cię :loveu: za to, że.......... I o! I czy ja też się mam nie martwić już.........wcale?Tak tylko cichutko i niesmiało sobie pytam.:roll: Quote
elmira Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Oj fajnie by było Liluś. Ale niestety. Ostatnio chodzę i marudzę, więc ten wpis miał mieć wydźwięk optymistyczny. Quote
auraa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Bo ten najlepszy domek, jeszcze nie wie o Morelce;) Quote
Lilek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 :-(:-(:-( Ojoj, a to przecież najlepszy domek.Ojoj:-(:-(:-( Quote
elmira Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Morela czeka juz 3,5 miesiaca na DS. I nic :( Quote
elmira Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Niegrzeczny Kazimierz. Grzeczna Morelka. Quote
Lilek Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Elmi, ja sobie absolutnie wypraszam takie stwierdzenia.Mój dziadek był Kazimierz i on nie był niegrzeczny, więc żaden Kazimierz nie jest niegrzeczny.:evil_lol: A ten w dodatku jest śliczny (dziadku, nie gniewaj się, ale ten Kazimierz jest śliczniejszy:diabloti:) Morelka malutka jest nie do poznania.Jejku, jak dobrze, że tak się zmieniła.Elmi, jesteś po prostu psiowym:lilangel:! Quote
elmira Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Lilus, tak to jest, jak się nadaje zwierzakom ludzkie imiona. Na watku ostrowii Maz. dziewczyny nazwały sunię Stacyjka-Stasia, a tak miała na imię Babcia jednej z nich-i nie bardzo. I tak samo z Kaziem. Morelka ma niesamowite serduszko i cierpliwość. Jak by mnie kto tak męczył, jak Kazio Morelke, to sama bym go użarła. A Morka nic. Stoicki spokój. Morelka jest fajna. Bardzo ja lubie i muszę sie pochwalić, że ona mnie też :) Quote
Lilek Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Oj, Elmi kochana, a jak Ciebie nie lubić?Powiem równie nieskromnie, że jako pies honorowy ja lubie cie też.I jako człek też.Ot, po prostu nie można nie lubić Elmi, prawda, dziewczyny?:lol: Quote
auraa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To może ciocie elmirę wyadoptujemy? cechy charakteru super. Łagodna.lubi psy, koty itd :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 auraa napisał(a):To może ciocie elmirę wyadoptujemy? cechy charakteru super. Łagodna.lubi psy, koty itd :evil_lol: Nie brudzi w domu :diabloti: :evil_lol: no ideał :loveu: Quote
elmira Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 :evil_lol:Ale Wy jesteście aparatki:evil_lol: Renatka5 potwierdzi, że ja jestem agresywna:diabloti: Ale faktycznie nie brudzę w domu:lol::lol::lol: I lubię psy i koty. Czasami nawet ludzi;) I proszę tu ze mnie nie żartować :) Quote
elmira Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Morelka zostanie przedstawiona pani chętnej na takiego psiaka :) Dzięki Aniu! Quote
luka1 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 auraa napisał(a):To może ciocie elmirę wyadoptujemy? cechy charakteru super. Łagodna.lubi psy, koty itd :evil_lol: A ja wolę Kazimierza -milszy w dotyku :evil_lol: Quote
izzie1983 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='elmira']Morelka zostanie przedstawiona pani chętnej na takiego psiaka :) Dzięki Aniu! :crazyeye: Skąd ją wytrzasnęłaś? :D P.S. Trzymam kciuki :evil_lol: Quote
elmira Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='izzie1983']:crazyeye: Skąd ją wytrzasnęłaś? :D P.S. Trzymam kciuki :evil_lol: To nie ja ;) Dostałam wczoraj informację. Też trzymam kciuki za domek dla suni. Ona jest taka śliczna i grzeczna. Quote
Lilek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No, Luczko, ja wcale się nie dziwię, że w dotyku wolisz Kazimierza.Jakbys tak Elmi zaczęła głaskać, to TZ mógłby się nieco wkurzyć, choć tak na oko to niespotykanej z niego łagodności człowiek.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I ja trzymam mocno kciuki za Morelianę.Chociaż ty, Elmi, wiesz.........:-( Quote
elmira Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Wiem, wiem. Ja to bym chciała zostawic sobie psiaka, bo troche juz u mnie jest. Ja się szybko przywiązuje i też mi ciężko jak znajdują dom. Ale nie mogę tego zrobić... Quote
Lilek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Wiem, kochanie, wiem, ale i tak mi smutno, bo wiem, że mała się przywiązała i odstresowała.Ale może ten ktoś będzie miał też taką cierpliwość jak ty (choć to chyba niemożliwe) i stres dla małej będzie mniejszy?Jeżu kolczasty, jak ja bym chciała, żeby się to wszystko dobrze ułożyło.Bo żal mi małej i Ciebie też, bo wiem, jak ci będzie trudno.:loveu: Quote
asiamm Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Elmira dała mi znać że zniknął bannerek Morelki z 1go postu więc zrobiłam nowy ;) luka, przekopiuj na 1ą stronę Quote
łolkiee Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Wszyscy zapominają ze ja też robię banerki :placz: Quote
Recommended Posts