Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I dzisiaj tez nikt nie dzwonił. Ja się przejmuję, a Morcia nie;)

Śpi sobie na swoim miejscu. Na głowę jej nie kapie. Kazio zwyrodnialec schował się przed odkurzaczem i jej nie gnębi;)

Chyba ja tez przestanę się przejmować...

Posted

Elmi kochana, czy to znaczy............,że nie będziesz się przejmować i........................?Ja się boje powiedzieć, ale ja to sie cieszę, że............
i ja to cię :loveu: za to, że.......... I o! I czy ja też się mam nie martwić już.........wcale?Tak tylko cichutko i niesmiało sobie pytam.:roll:

Posted

Elmi, ja sobie absolutnie wypraszam takie stwierdzenia.Mój dziadek był Kazimierz i on nie był niegrzeczny, więc żaden Kazimierz nie jest niegrzeczny.:evil_lol: A ten w dodatku jest śliczny (dziadku, nie gniewaj się, ale ten Kazimierz jest śliczniejszy:diabloti:) Morelka malutka jest nie do poznania.Jejku, jak dobrze, że tak się zmieniła.Elmi, jesteś po prostu psiowym:lilangel:!

Posted

Lilus, tak to jest, jak się nadaje zwierzakom ludzkie imiona. Na watku ostrowii Maz. dziewczyny nazwały sunię Stacyjka-Stasia, a tak miała na imię Babcia jednej z nich-i nie bardzo. I tak samo z Kaziem.

Morelka ma niesamowite serduszko i cierpliwość. Jak by mnie kto tak męczył, jak Kazio Morelke, to sama bym go użarła. A Morka nic. Stoicki spokój. Morelka jest fajna. Bardzo ja lubie i muszę sie pochwalić, że ona mnie też :)

Posted

Oj, Elmi kochana, a jak Ciebie nie lubić?Powiem równie nieskromnie, że jako pies honorowy ja lubie cie też.I jako człek też.Ot, po prostu nie można nie lubić Elmi, prawda, dziewczyny?:lol:

Posted

auraa napisał(a):
To może ciocie elmirę wyadoptujemy? cechy charakteru super. Łagodna.lubi psy, koty itd :evil_lol:

Nie brudzi w domu :diabloti: :evil_lol: no ideał :loveu:

Posted

:evil_lol:Ale Wy jesteście aparatki:evil_lol:

Renatka5 potwierdzi, że ja jestem agresywna:diabloti:

Ale faktycznie nie brudzę w domu:lol::lol::lol: I lubię psy i koty. Czasami nawet ludzi;)

I proszę tu ze mnie nie żartować :)

Posted

auraa napisał(a):
To może ciocie elmirę wyadoptujemy? cechy charakteru super. Łagodna.lubi psy, koty itd :evil_lol:

A ja wolę Kazimierza -milszy w dotyku :evil_lol:

Posted

[quote name='izzie1983']:crazyeye: Skąd ją wytrzasnęłaś? :D

P.S. Trzymam kciuki :evil_lol:

To nie ja ;) Dostałam wczoraj informację. Też trzymam kciuki za domek dla suni. Ona jest taka śliczna i grzeczna.

Posted

No, Luczko, ja wcale się nie dziwię, że w dotyku wolisz Kazimierza.Jakbys tak Elmi zaczęła głaskać, to TZ mógłby się nieco wkurzyć, choć tak na oko to niespotykanej z niego łagodności człowiek.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I ja trzymam mocno kciuki za Morelianę.Chociaż ty, Elmi, wiesz.........:-(

Posted

Wiem, wiem.

Ja to bym chciała zostawic sobie psiaka, bo troche juz u mnie jest. Ja się szybko przywiązuje i też mi ciężko jak znajdują dom. Ale nie mogę tego zrobić...

Posted

Wiem, kochanie, wiem, ale i tak mi smutno, bo wiem, że mała się przywiązała i odstresowała.Ale może ten ktoś będzie miał też taką cierpliwość jak ty (choć to chyba niemożliwe) i stres dla małej będzie mniejszy?Jeżu kolczasty, jak ja bym chciała, żeby się to wszystko dobrze ułożyło.Bo żal mi małej i Ciebie też, bo wiem, jak ci będzie trudno.:loveu: